xNisiax - normalnie kliknąć "idź na podryw" ;]
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Strony : 1 ... 176 177 178 179 180 ... 278
xNisiax - normalnie kliknąć "idź na podryw" ;]
A to dobrze, kliknelam swoja droga, ale tak to chociaz nie bede sie meczyc i co chwile klikac- tancz na dyskotece ;D
Mam pytanko. Jak mam użyć ,,Pilingu", aby pozbyć się oparzeń. Kupiłam chyba z 5 i ani jednego nie mogę użyć, gdy klikam umyj się.
Ktoś wiem może jak mam to zrobić?
Na czym polega dokładniej robienie zdjęć gwiazdom zrobiłam zdjęcie i nie dostałam ubrań gwiazdy , może ktoś wyjaśni mi jak to działa ???
LettyOrtiez ubranie gwiazdy powinno być w twojej szafie.
Ostatnio zmieniony przez Alicija7 (28-05-2015 o 14h10)
Mischell napisał
Mam pytanko. Jak mam użyć ,,Pilingu", aby pozbyć się oparzeń. Kupiłam chyba z 5 i ani jednego nie mogę użyć, gdy klikam umyj się.
Ktoś wiem może jak mam to zrobić?
Czy któraś z was wie ile tak na oko potrzeba kasy do zrobienia wszystkich zadań w krainie halloween wiem że jeszcze dużo czasu ale niewiem czy zdążę uzbierać odpowiedniom sume?
Ostatnio zmieniony przez Alicija7 (28-05-2015 o 17h52)
Tak naprawdę trudno powiedzieć, bo istnieje misja żeby mieć określoną ilość przedmiotów z Ikelandu i u Nine, więc zależy co kupisz. Z tego co wiem wychodzi kilkadziesiąt tysięcy, więc radziłabym zebrać tak z 70 000 MM, choć sama nie wiem, w końcu to 40 poziomów.
Alicija7 i Angel12, jeśli ktoś chce przejść wszystko od zera to powinien liczyć sobie średnio 40 tysięcy na 10 misji przy każdej z wycieczek. Misji w Krainie Halloween jest 40, w tym roku dojdzie kolejne 10 -> łącznie 50 -> 50*40=200 tysięcy. Taka suma to moim zdaniem absolutne minimum, żeby przejść wszystko od samego początku. A zazwyczaj ludzie chcą jeszcze gwiazdki i ciuchy, więc na Halloween to poważne oszczędności trzeba zebrać
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (28-05-2015 o 20h20)
Dziękuję za odpowiedź :3
Mam też kolejne pytanie. W statystykach jest coś takiego jak ,,twój koń daje ci"... czy jakoś tak. Gdy klikam w szczegóły chodzi o jakiegoś konia z Ikerland'u. Szukałam go wczoraj, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Może, któraś z was go posiada?
Ikeland->użytkowe. Tam jest koń
Mam pytanko odnośnie redraw'ów. Otóż załóżmy, że kupuję sobie ciuszek o starszej kresce, a za jakiś czas ten ciuszek zostaje poprawiony. Czy ciuszek w szafie nadal będzie wyglądać tak samo, czy z automatu zyska nową kreskę?
Zyskuje nową kreskę, więc nie ma co się przejmować. :3
Dziewczyny, słyszałam gdzieś, że można nakładać w szafie spódnicę na spódnice. To prawda? A jeśli tak, to wiecie może jak?
@Lucia33 polecam poszukać informacji na blogach o miss fashion.
Jak często są u Nine przeceny? Te, które co jakiś czas się zwiększają. Z góry dziękuję. ☺
Vennis: Dwa razy do roku.
Ostatnio zimowe były od 7 stycznia do 17 lutego
(od 7 stycznia -30%, od 28 stycznia -40%, od 13 lutego -60%),
a letnie od 25 czerwca do 29 lipca
(od 25 czerwca -30%, od 11 lipca -40%, od 25 lipca -60%). :)
Ostatnio zmieniony przez Skye (31-05-2015 o 20h46)
Hej wszystkim.
Mam pytanie. Otóż udałam się na prenumeratę gwiazd i za pierwszym razem udało mi się zdobyć zdjęcie. Napisane jest, że otrzyma się 5000 MM, ale ja nic nie otrzymałam. Mogę liczyć na pomoc?
Mischell,5000 ale MN
Motionell napisał
Mischell,5000 ale MN
Ostatnio zmieniony przez Mischell (02-06-2015 o 20h21)
Istnieje taka możliwość - w zakładce ''moje konto'' (ten jakby ludzik pod tym kwadracikiem z trzema napisami). Wystarczy wpisać (ustawić) tam coś w odpowiednim okienku, i gotowe.
Pineapple napisał
Istnieje taka możliwość - w zakładce ''moje konto'' (ten jakby ludzik pod tym kwadracikiem z trzema napisami). Wystarczy wpisać (ustawić) tam coś w odpowiednim okienku, i gotowe.
A ja chciałam zapytać, czy i jak można zmieniać kolejność nakładania ubrań w szafie, żeby była inna niż "z automatu". Pewnie to pytanie już gdzieś było, ale nie mam siły przeglądać 178 stron, więc liczę na odpowiedź bardziej doświadczonych Miss
Owszem, jest taka możliwość, ale odpowiedź znajdziesz na blogach o MF. Tutaj raczej nikt nie udzieli Ci odpowiedzi... Jak nie wiesz, o który blog mi chodzi, albo chcesz jeszcze się w czymś w tej sprawie upewnić, to zapraszam na PW.
Chciałabym w podpisie zamieścić:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)