Teru napisał
Neau napisał
Jak wejść w komentarze na profilu?
wejdź na profil swojej miss i po lewej stronie masz różową chmurkę z napisem "Jej miss komentarze" i kliknij na to ^^
Faktycznie! Ślepota ze mnie, dziękuję!
Strony : 1 ... 170 171 172 173 174 ... 279
Teru napisał
Neau napisał
Jak wejść w komentarze na profilu?
wejdź na profil swojej miss i po lewej stronie masz różową chmurkę z napisem "Jej miss komentarze" i kliknij na to ^^
wie ktoś dlaczego na aplikacji tej strony nie ma niektórych podstron na forum? nie widzę np. rpg, gier. każdy tak ma, czy tylko ja?
Ostatnio zmieniony przez Teru (07-04-2015 o 00h55)
Każdy tak ma </3
A ja mam pytanie z innej beczki.
Chciałam się dowiedzieć jak to jest z tymi punktami pop. Byłam już na podium, a co jakiś czas widzę, że pojawiają się u mnie te punkty. Przecież nie można głosować na Miss, które już stanęły na podium, więc skąd one się biorą ?
Alice1661, w aplikacji można głosować,to bug ;D
Motionell napisał
Alice1661, w aplikacji można głosować,to bug ;D
Mam takie pytanko.
Jakim sposobem mogę dodać film z youtube na forum?
Whitewind zapraszam do pierwszego linku w moim podpisie, tam jest wszystko (youtube znajduje się na samym dole).
Swoją drogą dobrze, że przypomniałaś, bo o tym bbcodzie zapomniałam. XD
Majerankowa dziękuję bardzo
czesc mam od kilku dni problem. Probuje zerwac ze swoja przyjaciolka gdyz chcialabym znalezc chlopaka ale ciagle wyskakuje mi ze juz danego dnia probowalam (co nie jest prawda) i mam to zrobic nastepnego dnia. i tak w kolko... co robic?
Ostatnio zmieniony przez Mirachel (08-04-2015 o 02h04)
czy ubrania które dostałam od króliczka będzie można potem kupić w normalnym sklepie?
Chodzi plotka, że miliarder spędza wakacje w Miss City... Musi ulec twojemu urokowi!
Jak to zrobić ? Pomóżcie !
PROSZĘ !!!
Jak go poderwać? Jak każdego innego faceta! Na dyskotece!
Dzięki
Mam takie pytanko: Na czym polegają reaktywacje RPG?
MaMiMuMeMo nie jestem pewna czy to dotyczy pytań na temat gry, ale odpowiem. Chyba powinnaś zadać pytanie normalnie w luźnych rozmowach o rpg.
Chodzi o to, że ktoś po prostu reaktywuje rpg, które było prowadzone już wcześniej, ale upadło/skończyło się. Zwykle robi to autor, ale jeśli chce zrobić to ktoś inny, to powinien spytać autora o ile ma taką możliwość (w końcu autor mógł usunąć konto na mf). Fabuła pozostaje niezmieniona/zostają wprowadzone lekkie zmiany, a ekipa zazwyczaj jest nowa i wszystko toczy się od początku.
Dzięki
Gdzie mogę nałożyć mojej Miss maseczkę?
Dziękuję bardzo!
dlaczego 11 razy z rzędu zrobilam nieudane foto gwiezdzie to bug czy coś??
Czy masz napisane przy zdjęciu, że zrobiłaś je przy 11próbie? Jeśli tak najlepiej zgłoś to w bugach.
Ostatnio zmieniony przez Angel12 (15-04-2015 o 15h06)
Cóż, przejrzałam twoje zdjęcia, i każde z nich masz maks za drugą próbą. To, że za entym podejściem wciąż się nie udaje nie jest bugiem, tylko twoim zwyczajnym pechem - po TAKIM szczęściu jest logiczne, że będziesz miała pecha xD Całkiem możliwe, że próbowałaś strzelić 8-9 razy, a przypadkiem policzyłaś, że 11. Zdjęcie może się udać za 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 lub 9 próbą, ale już MUSI za dziesiątą. Spróbuj jej strzelić fotkę jeszcze z kilka razy, a na pewno w końcu wyjdzie! ^^ A jak nie wyjdzie, chociaż będziesz próbować jeszcze z 9 razy... to pewnie jakiś bug. xD
Mam pytanie. Jak przeprowadzić się do domu rodziców??