Jak ustawić sygnaturę? Myślałam , że przez zalinkowanie, ale jak widać poniżej nie udało mi się :<.
http://oi43.tinypic.com/epfblf.jpg
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 278
Jak ustawić sygnaturę? Myślałam , że przez zalinkowanie, ale jak widać poniżej nie udało mi się :<.
Wstaw ten link: http://oi43.tinypic.com/epfblf.jpg
Wszystko wyjaśnione jest tutaj: //www.missfashion.pl/forum/t124,1-jak-wstawi%C4%87-gifa-jako-podpis.htm
jak wyśrodkować sygnaturke ?
tu sygnatura[/center ] tylko bez spacji przed zamykającym nawiasem.
Twoja sygnatura jest niewymiarowa, powinna mieć wysokość 150px (maksymalnie 200, ale ani jednego więcej).
zrobiłam tak jak mówiłaś ale mam te napisy dlaczego ?
Jakie napisy?
już sobie poradziłam
mam zadanie: Fryzjerstwo to twoja nowa pasja. Postanowiłaś zostać fryzjerką!
wchodzę w biuro pracy i jest tylko piekarz. jak wykonać co zadanie?
fraide napisał
wchodzę w biuro pracy i jest tylko piekarz. jak wykonać co zadanie?
Fraide napisał
wchodzę w biuro pracy i jest tylko piekarz. jak wykonać co zadanie?.
Komputer przynosi wiecej IQ niz biblioteka czy tyle samo?
Jak zerwać z chłopakiem?
Ten temat był poruszany wiele razy... Miasto----> dyskoteka---> zerwij
Nie możesz zerwać z chłopakiem tego samego dnia w którym go poderwałaś.
Cześć. Nie wiedziałam gdzie to napisać, ale potrzebuje pomocy.
Dzisiaj wysłałam sms-a żeby kupić trochę monet. Dostałam kod, ale okienko się nie otworzyło. Wylogowałam się i zalogowałam, ale to nic nie dało. Wysłałam wiadomość do pomocy, ale wciąż nic.. Jest miejsce gdzie można wpisać kod?
Dhara napisał
Cześć. Nie wiedziałam gdzie to napisać, ale potrzebuje pomocy.
Dzisiaj wysłałam sms-a żeby kupić trochę monet. Dostałam kod, ale okienko się nie otworzyło. Wylogowałam się i zalogowałam, ale to nic nie dało. Wysłałam wiadomość do pomocy, ale wciąż nic.. Jest miejsce gdzie można wpisać kod?
na odpowiedź ze wsparcie trzeba trochę poczekać, już jest po godzinach pracy administracji, więc sprawa zostanie rozpatrzona najwcześniej jutro, a możliwe że nawet dopiero po weekendzie, niestety ;d
Mądrze wysłałam Miss na plażę w celu opalania się, bez kremu... Efekt - spiekła się na raka
Czy jest możliwość jakiegoś uzdrowienia jej? Czy też poparzenie samo zniknie?
Kicak napisał
Mądrze wysłałam Miss na plażę w celu opalania się, bez kremu... Efekt - spiekła się na raka
Nana napisał
Kicak napisał
Do jutra powinno zniknąć
Hej mam pytanie. Czy jeśli przeprowadzam się do innego mieszkania to rzeczy które juz kupilam w poprzednim (tapety podlogi meble itp) przechodzą dalej tak ?
Tak, masz je już na zawsze.
jak poderwac Leonardo już drugi dzień próbuje i nie mam go ?
Poderwanie chłopaka zależy też w pewnym stopniu od szczęścia. Niektóre dziewczyny czekały czasem 10 dni (!). Waż, aby mieć głód na 0%, a pozostałe wskaźniki na 100 (:
Nie mogę znaleźć chlopaka (leonarda) od 8 dni czy to może być już błąd ? Czy to normalne , że tyle szukam ?
Ashanti, ty tak na serio? (-.-) Czy wysiłek spojrzenia jeden post w górę jest aż taki duży?
Ostatnio zmieniony przez Westerplatte (27-06-2013 o 11h18)