Nana napisał
Axll napisał
Można cofnąć skutki operacji plastycznej? Chodzi mi o to czy po zrobieniu operacji można wrócić do poprzedniego wyglądu.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Niestety, nie można :c
W takim razie utkwię na 12 poziomie
Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 279
Nana napisał
Axll napisał
Można cofnąć skutki operacji plastycznej? Chodzi mi o to czy po zrobieniu operacji można wrócić do poprzedniego wyglądu.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Niestety, nie można :c
Czy jeżeli zakupię konie, to będę miała dalej moją Miętkę? To kotka. Moja Miętka będzie dalej razem z koniem na wsi (ogrodzie) tak?
Czy wtedy usunie mi miętkę?
Fiona78 napisał
Czy jeżeli zakupię konie, to będę miała dalej moją Miętkę? To kotka. Moja Miętka będzie dalej razem z koniem na wsi (ogrodzie) tak?
Od ponad tygodnia próbuję poderwać chłopaka na dyskotece. Jest jakiś limit? Czy mogę tak go podrywać i miesiąc...? Podkreślam, że zerwałam z poprzednim, ponieważ była taka misja, tak jak i teraz jest misja, żeby poderwać nowego.
Nana napisał
Fiona78 napisał
Nie martw się, możesz mieć i kotka i konika
Effie napisał
Od ponad tygodnia próbuję poderwać chłopaka na dyskotece. Jest jakiś limit? Czy mogę tak go podrywać i miesiąc...? Podkreślam, że zerwałam z poprzednim, ponieważ była taka misja, tak jak i teraz jest misja, żeby poderwać nowego..
Ostatnio zmieniony przez nika2 (22-06-2013 o 13h15)
Czy gdy wciskamy u kogos 'Nie nie lubię' w glosowaniu na Miss to to odejmuje jej punkty ?
Moja Miss jest czerwona (opalałam się bez olejka). Czy muszę czekać do jutra, żeby to znikło? Czy jest inny sposób?
Ashanti napisał
Czy gdy wciskamy u kogos 'Nie nie lubię' w glosowaniu na Miss to to odejmuje jej punkty ?
Shera napisał
Moja Miss jest czerwona (opalałam się bez olejka). Czy muszę czekać do jutra, żeby to znikło? Czy jest inny sposób?
Ostatnio zmieniony przez Fiona78 (22-06-2013 o 15h19)
deco pop - mieszkanie, miss pop - miss
Kouki napisał
deco pop - mieszkanie, miss pop - miss
Czy wie ktoś może jakie korzyści przynosi kupno komputera z Biura, dział "przedmioty urzytkowe" w Ikelandzie?
Darcy-Hades napisał
Czy wie ktoś może jakie korzyści przynosi kupno komputera z Biura, dział "przedmioty urzytkowe" w Ikelandzie?
Dzięki wielkie ale wiesz może ile punktów IQ jednorazowo dodaje? I czy zabiera czas jak np. pobyt w bibliotece?
Chciałam usunąć tatuaż i gdy weszłam do salonu tatuażu przeczytałam : Jeśli chcesz usunąć tatuaż: kliknij na miejsce, w którym go umieściłaś.
Jednak klikam i nic się nie dzieje.
Jak go usunąć?
Może musisz jeszcze kliknąć na "zatwierdź" tak jak w przypadku gdy robisz sobie tatuaż? Mówiąc szczerze to nie wiem - nie miałam jeszcze tatuażu.
Hejka, wie może ktoś jakie korzyści przynosi wkład kominkowy i drewno oraz perfumy z działów "przedmioty urzytkowe" Ikelandu?
Ostatnio zmieniony przez Darcy-Hades (22-06-2013 o 19h16)
Darcy-Hades napisał
Dzięki wielkie ale wiesz może ile punktów IQ jednorazowo dodaje? I czy zabiera czas jak np. pobyt w bibliotece?
Dzięki za info i tak nie mam na razie kasy na komp, więc spoko
dlaczego nie mogę wpisać całego numeru w banku?
Zuza1166 napisał
Fiona78 napisał
Zuza1166 napisał
Prawdopodobnie błąd, lub źle wpisujesz numer telefonu.
+48 - kierunkowy na Polskę. Nie musisz go wpisywać.
Twój numer musi zawierać max. 9 cyfr.
Spróbuj odświeżyć stronę, spróbować jeszcze raz, a jak nic to poczekaj lub spróbuj jutro.
Zuza1166 napisał
Fiona78 napisał
Zuza1166 napisał
Spróbuj odświeżyć stronę, spróbować jeszcze raz, a jak nic to poczekaj lub spróbuj jutro.
a jeśli ma więcej niż 9? To nie mogę kupować w banku?
Fiona78 napisał
Zuza1166 napisał
Fiona78 napisał
a jeśli ma więcej niż 9? To nie mogę kupować w banku?
Więcej niż 9?
Dziwne.... Nie wiem dokładnie, ale chyba nie. Polskie numery mają 9 liter.
Czy opalenizna schodzi ? Jak tak to po ilu dniach ?
Spalenie na raczka schodzi po dniu, opalenizna z plaży czy solarium jest bardziej jak zmiana karnacji. Można się rozjaśnić robiąc peeling (salon piękności->kosmetyczka->solarium->peeling)