Ban, bo ja jak coś zgubię to nawet nie szukam a samo się po jakimś czasie znajdzie... Tak bardzo jestem leniem P:
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 75 76 77 78 79 ... 200
Ban, bo ja jak coś zgubię to nawet nie szukam a samo się po jakimś czasie znajdzie... Tak bardzo jestem leniem P:
Ban, bo ja też nie szukam w sumie zazwyczaj. Ale moje szczęście, że znajduję to później ;D
Poza jedną rzeczą ;<
Ban, bo ja tego tak od razu nie szukałam, ale w końcu samo się jednak nie znalazło. To jest ten moment gdy kładziesz coś i nawet tego nie ruszasz, a po dwóch miesiącach się orientujesz, że nigdzie tego nie ma. T-T
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (03-12-2015 o 20h57)
Ban, bo jak szukam to zazwyczaj okularów, które chowają się w oczywistym miejscu... Na moim nosie xD
Ban, bo haha, jak Hilary Asuu masz u mnie nową ksywkę ;D
Ban, bo na serio można o nich zapomnieć a później te bezcenne miny współpracowników jak przez godzinę latam po sklepie w poszukiwaniu "zagubionych" okularów xD
Ban, bo kup sobie oprawki w stylu nerdów. Gwarantowane, że będziesz je czuła na nosie non stop Szczególnie przy uśmiechu ;P
Ban, bo takie oprawki mnie nie jarają a moje są na tyle wygodne, że w pracy nie przeszkadzają (tylko po godzinie o nich zapominam)
Ban, bo jak wolisz ;D Ja następne też kupię nerdy, najbardziej mi się podobają jakoś
Ban, bo każdy coś innego woli. Nie wiem jakbym wytrzymała 8 godzin z nerdami na nosie w pracy przed kasą a później kolejne godziny w domu przed kompem xD
Ban, bo się można łatwo przyzwyczaić Na początku przy śmianiu się jest niewygodnie, a potem luz
Ban, bo może faktycznie ale jak na razie moje okulary są całe i nie mam zamiaru pozbywać się wypłaty na nowe oprawki :'D (w końcu tyle gier trzeba kupić x3 )
Ban, bo ja mam dobre, więc nie ma po co nowych. Tyle koralików by się kupiło *.* <3 xDD (handmade, jeśli Ci to coś mówi) ;D
Ban, bo po co kupować nowe oprawki jeśli tyle rzeczy czeka na twoje pieniążki <3
Ban, bo dokładnie ;D "Chata" na przykład, TOHO... <3
Ban, bo jak teraz o tym pomyślałam to nie mogę doczekać się wypłaty ;^;
Ban, bo haha, tak to jest
Ban, bo teraz będzie wielkie odliczanie dni do pieniążków, które znikną z powodu prezentów świątecznych ;^;
Ban, bo może nie całe co?
Ban, bo może nie ale jednak ich większa część a druga na sylwestra popłynie xD
Ban, bo Sylwester, trzeba coś pomyśleć o tym xd
Ban, bo trzeba zrobić zapasy wcześniej niż wkurzać ostatniego dnia roku sprzedawców przed zamknięciem xD (bo najgorszym jest gdy mija 8 godzin pracy a klienci dobijają się do drzwi a drugie tyle weszło na ostatnią minutę D:< )
Asuu napisał
Ban. bo wow... Zatkało mnie jak pochłaniasz sezony *o*
Setarah napisał
Ban, bo Nerra, tyś jest szybka xd
Ban, bo no tak, relaks się należy ;D
Ban, bo w sumie seriale wciągają jak dobra książka <3