Ban, bo mnie właśnie o megatłuste chodzi.
Hej Lotko!
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 200
Ban, bo mnie właśnie o megatłuste chodzi.
Hej Lotko!
Ban, bo ja lubię sobie zjeść coś tłustego, bo dla mnie to smaczne. Ale jeżeli coś się normalnie w tym tłuszczu topi, to tego nie tknę.
ban, bo jak tak to się z wami zgodzę.
Dlatego nie polecam lasagne (lasagni?) z Karwi :`D masakra.
Ban, bo lasagne ogólnie lubię. Tylko ciężko mi znaleźć makaron odpowiedni do niej... xd
Ban, bo ja jem pyszne ciasto mamusi. <3 A niedawno wchłonęłam obiad. Rosół pyszny, a drugie danie takie sobie. ;p
ban, bo lasagna jako taka jest spoko, ale to co mi podali w knajpce w Karwi pod nazwą "lasagna" ciężko zaliczyć do czegokolwiek xd
Ban, bo ja mam ciasto na później Teraz robię choinkę
ban, bo spadam się pakować.
Bajoo XD
Ban, bo oglądam YT.
Pa! <3
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (22-11-2015 o 13h21)
Ban, bo pa Steno!
A ja muszę płatków dorobić...
I cisza się stała...
Ostatnio zmieniony przez Setarah (22-11-2015 o 13h31)
Ban, bo niprowda.
Ban, bo prawisz? Jakoś żodego tu nie słysza ;p
A i jo ida, do później
Ban, bo żygnoj przyjacilu. ;p
Ban, bo lol, wyście już obiad jadły. XDD Ja nawet śniadania jeszcze nie jadłam. XD W ogóle nic nie jadłam od jakiś dwudziestu trzech godzin. I nie, nie jestem głodna. XDDD
Ban, bo często mam podobnie Ananasie.
Nagle czuję się znowu zawiedziona.
Ban, bo też śniadania jeszcze nie jadłam, ale godzinę temu w sumie się obudziłam xDDDDD Przyjemnie jeździ się na imprezy autem, wracasz do domu wygodnie, w ciepełku, a następnego dnia nie masz żadnych objawów oprócz bolących nóg od nocy na obcasach, bo wymówka "jestem autem" jest najskuteczniejsza x)
Ban bo jakoś tak mało osób pisze teraz na forum.
Ban, bo takie życie~
Ban, bo oglądałam kawałek powtórki Voica. W końcu nie mogłam sobie odpuścić Ghost Town. :V
Ban, bo meh brzmi tak sobie. Bardzo wkurza mnie nowy wygląd pola subskrypcji na yt bo teraz trudniej mi się połapać w tych nowych filmach ._. wolałam jedno pod drugim.
Ban, bo mój net robi wszystko, abym nie pisała, na spółę z telefonem. xD
Ban, bo cześć Skaju ^^
Ban, bo jeszcze mnie nogi bolą po wczorajszym turnieju. ;p
Ban, bo wczoraj malowałam na płótnie (by się wymigać od sprzątania xD), a że trzymałam je przy laptopie, to teraz zauważyłam, że cały jest w farbie e.e"
Ban, bo Hey neluś. <3
Wniosek - twórczość szkodzi technice.