Ban za oryginalnie skonstruowany ban!
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 49 50 51 52 53 ... 200
Ban za oryginalnie skonstruowany ban!
Ban, bo nie nadaję się do wymyślania tekstów na sygny,
nawet w internecie nie potrafię niczego fajnego znaleźć e.e"
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (21-11-2015 o 22h18)
Ban, bo o co chodzi, Seciu? D:
Okej, a odnośnie początku posta - zresztą nic dziwnego, że nie znasz. Nie słuchasz Najtłiszka, a ta piosenka nawet na żadnej jego płycie się nie znalazła, jedynie na singlu Élan. Swoją drogą to dosyć przyjemna i miła dla ucha (przynajmniej mojego). Tylko zero mHroku. xD
Hahaha, ileż wyprzedzeń. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-11-2015 o 22h20)
BAN, BO LED ZEPPELIN ANANASIE. <3
Ban, bo nie oglądam Voice'a, tylko zerkam na fb kto przechodzi do finału i oczywiście, jak przypuszczałam, Edytka Górniak sobie przepchnęła swoją faworytę do finału. A mnie owa faworyta nic a nic się nie podoba, nie śpiewa oryginalnie nawet wg mnie, ani nic. Ale to moje odczucia. Szkoda mi tej młodej Julii, która się nie dostała do finału. W ogóle, Edyta dziwne decyzje podejmuje oO.
Ban za to że nie nadążam z pisaniem i muszę kasować wiadomości
Ban, bo po co kasować, starczy zrobić edycję ;p
Ban, bo co się dziwisz Seciu, Górniaczka to straszna gwiazdunia i robi wszystko, byle blogi plotkarskie miały o czym gaworzyć. To tylko dla sensacji, a telewizja się na to zgadza, bo większe rozpowszechnienie, popularność.
Ban, bo dziewczyny, widziałyście już konkurs "Co kryje się w..."?
Ban, bo zaraz zerknę.
Lotka, szum szumem, ale kurczę, tu się akurat losy młodych utalentowanych ludzi liczą. Więc nie fair, nie podoba mi się. Nie rozumiem ludzi zachwycających się nią.
Ban, bo ogarniam konka właśnie.
Seciu, a co ja jestem? Wyrocznia TV? To wszystko robione jest pod publikę, dla nich nie ma znaczenia los tych utalentowanych ludzi. :\
Ban, bo coraz bardziej do tej wersji się przekonuję. Przesada, ilu świetnych ludzi poodpadało teraz w Voice.
Ban bo coraz bardziej denerwuje mnie że nieważne czy ktoś ma głos lepszy niż ci jakże kochani sędziowie. Połowa z nich naprawdę się marnuje choć mogą zaśpiewać i pokazać swój talent to wystarczy jedno słowo i odchodzą. Dlatego najczęściej nie oglądamy werdyktu tylko słucham jak śpiewają. Ah ban za to że dawno nie musiała być poważną więcej niż minutę.
Ban, bo ja już wiem kto zapewne przejdzie do finału, patrząc po decyzjach jurorów.
Ban, bo teraz nie musisz być utalentowany, wystarczy, że wypromuje cię ktoś znany. A dziewczyna nie musi mieć ładnego głosu, bo w kompie poprawią Musi mieć wielkie piersi i tyłek, skandalicznie się zachowywać i wyginać się jak jakaś jaszczurka na tych wyuzdanych teledyskach. Dla mnie to jest chore, że nie liczy się talent i naturalność, tylko sztuczność i brak talentu. Nowe gwiazdy nie są odnajdywane, tylko PRODUKOWANE, ot co!
No cóż, takie czasy. Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego worka, bo są jeszcze ambitni i utalentowani artyści, ale niektórzy przestają wykorzystywać swój talent i idą na łatwiznę. ;\
Ban, bo wszystko zależy od człowieka. Przypomina mi się fragment z Igrzysk Śmierci, zaraz poszukam tego cytatu.
Ban bo muszę przyznać że bardzo stęskniłam się za piosenkami Adele i niewyobrażacie sobie jak się cieszyła kiedy usłyszała jej nową piosenkę.
Ban, bo zmykam. Dobranoc. ♥
Ban, bo branoc. Na PW wyślę Ci ten cytat
Ban, bo Seciu, od razu wiedziałam, że będzie chodziło o Voice. xD
Ban, bo a o cóż by innego, skoro jest sobota wieczór? xD
Ban, bo branoc Lotko!
Cóż, nie słuchałam specjalnie (bo słuchałam za to kilku piosenek odgrzebanych z czeluści telefonu. xD), więc skomentuję krótko: Pieniążki, pieniążki! W dzisiejszym świecie liczą się głównie pieniądze. Nie talent - ważne, byśmy ba tobie ZAROBILI! x'D
Ban, bo w sumie kto ma dość siły i samozaparcia to się wybije. Patrząc na Voice'a to więcej się wybiło osób, które nie zwyciężyły...
Ban, bo jednak to tylko program. Są osoby, które nie przeszły do finału i robią karierę jako tako, tak samo jak i jest cicho o niektórych zwycięzcach.
Seciu, myślimy o tym samym. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (21-11-2015 o 22h59)
Ban, bo jeszcze chwila, a się zacznę uważać za twoją drugą bliźniaczkę ;D