Pierwszy jelonek jest zuy, bo w radiu leci jakaś świąteczna piosenka e.e
Guys jest listopad...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-11-2015 o 14h18)
Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 200
Pierwszy jelonek jest zuy, bo w radiu leci jakaś świąteczna piosenka e.e
Guys jest listopad...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-11-2015 o 14h18)
Pierwszy wrzuca zdjęcie Chibisia.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Momencik (11-11-2015 o 14h38)
Drugi anioł chyba pójdzie w coś zagrać.
Trzeci anioł stoi przed decyzją dnia - funkcje czy opki, oto jest pytanie. Ani tego, ani tego mi się nie chce tykać, ale któreś trzeba. Ech.
Czwarty idzie czytać komiksy.
Piąty anioł zrobił sobie gorącej czekolady.
Szósty anioł męczy funkcje i narzeka pod nosem na ilość zadań.
Siódmy anioł zjadłby coś smacznego.
Ósmy anioł podsuwa szarlotkę, tłumacząc, że mama upiekła, a on jest na diecie i nie je słodyczy.
Dziewiąty anioł robi awww, dziękuję, ale on też ma szarlotkę, tylko nie chce. xD
Dziesiąty anioł w takim razie nic nie ma.
A nie, chwila, jest biała czekolada~
Link do zewnętrznego obrazka
STATYSTYKI:
ANIOŁY: 33
DEMONY: 2
RAZEM: 35
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (11-11-2015 o 17h22)
Pierwszy anioł nie jada białej czekolady, bo to sam tłuszcz. xD
Drugi anioł innej niż biała nie może, a i tak je ją raz od wielkiego dzwonu.
Trzeci anioł pamięta, kakao. ^^ Ja to mam chyba chęć na sok pomarańczowy i grzanki. ;_;
Wgl myślałam, że robienie grzanek w gofrownicy jest oryginalne... A koleżanka robi tosty żelazkiem. XD
Biedota
Czwarty anioł, Zioło, ty nie wiesz, co się na obozach sportowych w zimę dzieje XD Robienie grzanek żelazkiem to nic. Tego, co wyprawiamy z jedzeniem i sprzętem AGD nawet nie da się opisać.
I mogę cię poratować sokiem pomarańczowy, bo właśnie piję, he he he~
Piąty anioł skacze radośnie i poszedłby robić grzanki, ale nie wie, kiedy skończą się reklamy, a ogląda Listy do M., bo z klasą na drugą część jedzie. xD
Szósty anioł pyta, czy fajne to to?
I tak nie ma zamiaru obejrzeć, bo pewnie romans.
Hah, Iremi, tosty na żarówce znam XD I lodówkę w zimę robiliśmy podobnie, nawet śnieg w wiaderku do domku znosiłyśmy i do zlewu, by butelki oraz nabiał ochłodzić.
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (11-11-2015 o 17h43)
7 anhel ma siskę mieszkającą w internacie. Tosty na żarówce, czy lodówka zrobiona z reklamówki z jogurtami, czy co tam chcą tam "przechowywać", przewieszona przez zamknięte okno na dwór (działa tylko zimą), to podobno codzienność XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (11-11-2015 o 17h41)
Pierwszy jelonek cieszy się, bo jednak nie będzie dostawał
prezentu na gwiazdkę, tylko wcześniej coś sobie kupi.
Bo jelon nie lubi dostawać prezentów e.e
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-11-2015 o 17h44)
Pierwszy anioł odgryzie Ryuu ucho, ugh, ja tylko o pozwolenie pytam, nie pomysły. -.- Potem będzie, że to jej zasługa, bo się nie umiem wysłowić i nie zdążyłam posta napisać, w którym właśnie to wszystko co pisze chciałam zamieścić z własnej inicjatywy. x)
Drugi anioł pewnie poprosi o coś do pokoju, bo od dwóch lat ma stan wiecznego remontu, a chce to wreszcie skończyć.
Na przykład dywan. Milusi dywan, by móc na nim spać *~*
*głaska Zioło* Złość piękności szkodzi~
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (11-11-2015 o 17h49)
Trzeci anioł chyba poprosi o paczkę pianek, jak w zeszłym roku. <3 Wtedy jeszcze słuchawki dostałam, ale wciąż je mam, soł. xD
Pierwszemu jelonkowi zależy tylko na AC S, które będzie mógł sobie kupić, hje hje.
Niestety na wigilię u dziadków nadal będzie musiał iść i się tam męczyć
Pierwszy anioł nigdy nie jadł pianek...
W tym momencie się cieszę, że wigilia chyba będzie u nas, a co za tym idzie nikt nie zauważy, gdy zniknę u siebie w pokoju. Plus posiadania całej rodziny w jednym mieście.
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (11-11-2015 o 17h58)
Drugi anioł mówi Misie, żeby wyobraziła sobie tonę cukru o smaku cukru. XD