Drugi anioł mógł być 10, ale stwierdził, że nie chce mu się stat wstawiać i olał, poszedł odpisać na priva X"D
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (08-11-2015 o 17h47)
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 49 50 51 52 53 ... 200
Drugi anioł mógł być 10, ale stwierdził, że nie chce mu się stat wstawiać i olał, poszedł odpisać na priva X"D
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (08-11-2015 o 17h47)
Trzeci anioł zapomniał o majeranku do kurczaka. xD Dobra, przez godzinę powinien dać sobie radę. XD
Czwarty anioł, uważaj, tylko domu nie spal :'D
Piąty anioł nie spali, wstawi kurczaka dopiero jak rodzice dadzą znać, że niedługo będą. xD Wtedy jak on zapomni, to oni zauważą, że piekarnik włączony. xD
Szósty anioł obawia się, że zdolności piątego pozwolą mu zrobić krzywdę sobie albo otoczeniu.
I ty chcesz im niespodziankę zrobić? :'D
Siódmy anioł patrzy wilkiem na Misę. Nigdy w życiu nie upiekłam kurczaka, to chyba niespodzianka? XD
Ósmy anioł wita resztę. Skończyłam się uczyć, tego było tak dużo \;^;/
Dziewiąty anioł idzie wziąć kąpiel :>
Dziesiąty anioł postanawia wygrać i idzie szukać statów.
Link do zewnętrznego obrazka
Anioły: 25
Demony: 2
RAZEM: 27
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (08-11-2015 o 18h16)
Pierwszy jelonek ciągle ogląda Top Gear.
Lepiej nie mógł trafić.
Pierwszy anioł napisze poradnik dla Januszy niespodzianek. ._.
2 anhel śmiecha, że to dopiero 1/4 wątku XD
Trzeci anioł jęczy, że jak rodzice nie wrócą 20 po 20 to ziemniaki się rozgotują.
Mama już się denerwuje moim dzwonieniem. XD
Czwarty anioł, Zioło pamiętaj, by po odcedzeniu ziemnioki postawić jeszcze na chwilę na gaz, by odparowały. *dobre kuchenne rady*
Piąty anioł gotuje na parze, sorry. xD
W sumie się nie rozgotują.
Ostatnio przypaliłam garnek po prostu.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-11-2015 o 19h53)
Szósty anioł nigdy nie gotował ziemniaków na parze, bo te zjedzone u babci mu nie zasmakowały.
Spoko, mojej rodzicielki nie pobijesz - przypaliła garnek z wodą :')
Siódmy anioł patrzy na swoje stopy.
Właśnie o tym mówię, Misa. W garnku pod ziemniakami jest woda. Przypaliłam ten garnek, bo mi się woda wygotowała.
Ósmy anioł śmieje się z antytalentu kulinarnego Zioło XDDDD
Dziewiąty anioł próbuje nie wybuchnąć śmiechem. No sorry, ale dla kogoś, komu nie zdarzyło się niczego przypalić, to jest ciut śmieszne, przez swoją teoretyczną niewykonalność.
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (08-11-2015 o 20h06)
Dziesiąty anioł nie ma antytalentu, po prostu o wszystkim zapomina. XDD
Umiem doprawiać. ;_;
Link do zewnętrznego obrazka
Anioły: 26
Demony: 2
Razem: 28
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-11-2015 o 21h15)
Pierwszy anioł nie może się zdecydować, którą książkę skończyć najpierw czytać.
Drugi anioł próbuje się dodzwonić do mamy i spytać, czy wyrobią się do 20.45 D:
Pewnie są w markecie i nie słyszy. Kazałam jej kupić coś do picia, soł. x"D
Trzeci anioł właśnie coś sobie uświadomił - będziesz jadła kurczaka o tak późnej godzinie?
Czwarty anioł gratuluje Misie refleksu. XD
Nie jadłam obiadu, co mi się dziwisz. ;_;
Piąty anioł liczy do dziesięciu, by się uspokoić. Po pierwsze, należy jeść systematycznie, a nie przekładać posiłki. Po drugie, gdy jest się głodnym, to zazwyczaj pochłania się ogromne ilości jedzenia, co jest błędem, bo rozpycha żołądek. Po trzecie, jedzenie o późnej porze sprawia, że układ trawienny nie odpoczywa, co jest niezdrowe. Słowem - Aleksandro, zawiodłam się na tobie. Zero dbania o siebie i zdrowie.