hmmm moim zdaniem najwięcej serduszka w swoją stylizację włożyła sartani i chciałabym też pochwalić samirę za kreatywność ' , '
~Snap:Zielony_elfik~ SameQuizy~ Wattpad
Strony : 1 2
hmmm moim zdaniem najwięcej serduszka w swoją stylizację włożyła sartani i chciałabym też pochwalić samirę za kreatywność ' , '
Mi najbardziej podobają się stylizacje Samiry i Noriko <3
Trzymam mocno kciuki za KimKas, Samirę i Spsr - to byłoby podium idealne! ^^
Ojeju, mam dużo faworytek... KimKas (Śliczne kolorki! <3) Mikacz (Czerwone Licho wyszło świetnie!) SerowaKanapka (Papuzia! Papuzie są urocze!), Spsr (Fajne połączenie kolorków), Sartani (Też kolorki. <3 I ogólne wrażenie fajne!<3), Samira (Świetna stylizacja! Tylko ten kwaiatuszek w łapce mi nie pasi, ale to nic.)
Ogółem mnóstwo świetnych stylizacji! Oj, będziecie miały z czego wybierać! <3
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-11-2015 o 12h11)
Wszystkie stylizacje są świetne i jury na pewno nie będzie miało łatwego wyboru, niemniej moimi faworytkami są: Mikacz (Czerwone Licho zdecydowanie przyciąga wzrok), hmurka444 (cudowne kolory), serowakanapka (zielona paużka♥), Pineapple (aż mi się zimno zrobiło, jak spojrzałam na stylizację) i @Samira (cudowny kwiat).
Ostatnio zmieniony przez KimKas (08-11-2015 o 14h46)
Moje serce podbiły stylizacje Mikacz, Pineapple, Sartani oraz Samiry <3
Głosuję na Samira ,bo uważam że jaj stylizacja jest najpiękniejsza i nie ma sobie równej.
Moje serce bezkonkurencyjnie zdobyła stylizacja Samiry. Bezkonkurencyjnie.
Brawo!
Prócz tego Czerwone Licho Mikacz. Super.
Tfu, zapomniałabym. Jeszcze ta kolorkowatowa Sartani. Świetne, po prostu... pomysł z taką kolorystyką...
Ostatnio zmieniony przez Lucia33 (09-11-2015 o 15h34)
Tyle cudownych stylizacji a moje serducho pobiła Mikacz
WYNIKI
Wyłonienie podium było naprawdę trudne, ponieważ wszystkie stylizacje są wyjątkowe. Myślę, że każda z Was może czuć się zwyciężczynią ^^
Dobrze, a teraz zwyciężczynie wybrane przez nas:
Link do zewnętrznego obrazka
Miejsce III
Samira
Miejsce II
Sartani
Rysunek ode mnie.
Miejsca I
Mikacz & Pineapple
Oraz dzieła Stocking
Mikacz
Pineapple
I skoro mam pozwolenie: Piękne dyplomy wykonała Majerankowa C:
Ostatnio zmieniony przez Rebeka7 (14-11-2015 o 08h53)
Whoooo, dyplomy, rysunki, grafika i II miejsce! Dziękuję bardzo, bardzo! Świetnie i miło, że mogłam znaleźć się na podium, Gratuluję dziewczynom na podium na I jak i III miejscu oraz za wymyślenie tak dającego do kreatywności konkursu.
Buchachach wszystkie moje faworytki i na dodatek w podobnej kolejności XD (Chociaż przyznam, że u mnie była przypadkowa XD)
Gratuluję zwyciężczyniom
Cudowne te arty,rysunek i dyplomy, tak poza tym.<3 (chlip, bo nie dla mnie :,< )
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-11-2015 o 01h08)
Gratuluję zwyciężczyniom! Trochę Milacz mi nie pasuje na pierwsze miejsce, ale widać, że podbila serce nie tylko jury, więc się należało. ^^
Mam nadzieję, że dyplomy wam się podobają. <3
Gratuluję dziewczyny podium jak najbardziej zasłużone <3
Piękne podium i wspaniałe nagrody, gratulacje dziewczyny! ^^
Dziękuję ślicznie za pierwsze miejsce! Świetne dyplomy, cudne rysunki! ♥ Baaardzo się postarałyście! ♥ Podium też fajne, znalazło się tam kilka moich faworytek. ^^
Dobrze, że Wam się podium i nagrody podobają ^^
Mój drugi konkurs i na podium znów Pineapple i Samira C:
Chyba pomyśle - po zakończeniu tego - o następnym, ale dam odpocząć Majerankowej i pozostałam (Stocking, Yubin)...i trzeba wymyślić jakiś bardzoooo ciekawy temat. Może coś z rysowaniem ?
Oh, wow, dopiero teraz zobaczyłam wyniki i jej, nie spodziewałam się pierwszego miejsca^^ Dziękuję pięknie i za dyplom i za cudowny rysunek!^^
Gratuluję tez reszcie dziewczyn, wasze stylizacje są przecudowne
Gratuluję całemu pięknemu podium, cieszę się, widząc na nim moje faworytki ^_^
Piękne dyplomy i rysunki *-*
Strony : 1 2