Witam Wszystkich i Każdego z osobna
• Wątek zakładam w celu pracy nad własnym stylem rysowania •
• Co możecie u mnie zamówić? •
Przede wszystkim rysunki przedstawiające Waszą Miss. Jednak, żeby nie było nudno, jestem w stanie rozważyć wszystkie Wasze propozycje i pomysły.
• Przed złożeniem zamówienia zapoznaj się z regulaminem •
R e g u l a m i n-i-Aspartamowa-Karta-Stałego-Klienta
1. Zastrzegam sobie prawo do odmowy przyjęcia zamówienia - to nie tak, że jestem wybredna, po prostu nie chcę rysować na siłę czegoś co mi nie przypadnie do gustu, bo wiadomo, że robienie czegoś pod przymusem nie zawsze wychodzi na dobre.
2. Wykonanie rysunku może zająć mi trochę czasu - w każdy rysunek wkładam sporo serca i jeszcze więcej pracy więc proszę o cierpliwość.
3. Konieczny jest odbiór rysunku - najlepiej w postaci odpowiedzi w tym wątku. Nie wymagam wypracowań, ale miło by było przeczytać kilka słów na temat czy gotowy rysunek się spodobał czy nie . Oczywiście kiedy kończe dane zamówienie piszę prywatną wiadomość do zamawiającego i chciałabym, więc nie powinno być możliwości przeoczenia gotowej pracy.
4. Każdy ma szansę dostać Aspartamową Kartę Stałego Klienta.
Aspartamowa Karta Stałego Klienta
Jak ją dostać?
Dostaje ją automatycznie każdy, kto złoży u mnie 3 zamówienia. Ważność nieużytkowanej Karty wygasa po 3 miesiącach.
Co daje Aspartamowa Karta?
Osoby, które takową dostaną obsługiwane są w pierwszej kolejności oraz mogą składać zamówienia w każdej chwili, nawet gdy kolejka jest zapełniona.
• Formularz zgłoszeniowy • Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
○ obrazek lub opis postaci
○ poza/pozycja najlepiej na podstawie zdjęcia (opcjonalne)
○ inne życzenia, wymagania, sugestie, elementy, które uważacie za niezbędne i ważne
*Wypełnienie tego mini-formularza, nie jest obowiązkowe. Zamówienie możecie złożyć w dowolnej formie.
• Moje ostatnie prace •
{kliknij w miniaturkę, aby przenieść się do rysunku pełnych rozmiarów}
Link do zewnętrznego obrazka- Kolejka: -
• Yubin
• Llovek
• Armana
• Hyunn
• Armana
• Ryuu
Rebeka7
CZARNA777
Rebeka7
*** Przyjmowanie zamówień nieaktywne *** Więcej moich rysunków możecie znaleźć na
Aspartam&Art
Ostatnio zmieniony przez SubRossa (25-12-2015 o 17h48)