A 7 anielska kuna w kółko słucha tego samego remixu i ma go już szczerze dość~
Smacznego, Mineoś~ :3
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (14-10-2015 o 15h50)
Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 201
A 7 anielska kuna w kółko słucha tego samego remixu i ma go już szczerze dość~
Smacznego, Mineoś~ :3
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (14-10-2015 o 15h50)
8 anioł będzie za niedługo wychodził.
Dziękówka .
Ostatnio zmieniony przez Mineo (14-10-2015 o 15h52)
Pierwszy demon nawet nie czuje zapachu jedzenia. </3
2 demon blokuje i uczy się biologii dalej O, Skye go wyprzedziła XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-10-2015 o 15h52)
1 anioł ma wrażenie, że coś jest nie tak z numerkami.
ó.ó ó.ó
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-10-2015 o 15h52)
Drugi anioł się pomylił ;d
2 anioł korzysta z internetu w McDonaldzie ZNOWU i ma tego dość, bo jest w Gdańsku już dwa tygodnie, a akademik wciąż nie zorganizował internetu~.
1 demon wita McDonaldowego Evversa.
Tak to już jest w tym Trójmieście heh
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-10-2015 o 15h56)
1 anielska kuna również wita Evversa~! Żeby tylko nie przytył od tego McDonalda za bardzo~ :3
2 anioł zastanawia się, czy Evvers sugeruje, że akademik powinien zorganizować internet specjalnie dla niego.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-10-2015 o 15h55)
1 demon zauważył, że po poście Zioła nagle wszyscy zamilkli.
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-10-2015 o 16h14)
Pierwszy anioł ma tak co chwilę i już się przyzwyczaił.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Drugi anioł śmieje się, bo Zioło jest niezręczna.
O a do obrazka od razu skojarzenie do BTS.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (14-10-2015 o 16h17)
Trzeci anioł mówi, że nie, nie powinni zrobić tego specjalnie dla niego, a dla wszystkich mieszkańców - normalnie w akademikach jest internet (WE WSZYSTKICH) za który płacimy razem z opłatą za mieszkanie, ale w moim po remoncie, który skończył się 2,5 tygodnia temu jeszcze go nie włączyli I WSZYSCY NA TO CZEKAMY bo generalnie studiowanie bez internetu (gdzie właściwie mamy nawet elektroniczny indeks, a nauczyciele kontaktują się z nami przez portal studenta, wiecie, taką specjalną stronę internetową) jest znacząco utrudnione.
+ Edit: nie przytyłem od McDonalda nic bo za każdym razem biorę tylko czarną kawę bez cukru, która ma 0 kcal, więc nie martwcie się, moje zaburzenia odżywiania są jednak silniejsze od chęci zjedzenia czegoś tak kalorycznego. :c
Ostatnio zmieniony przez Evvers (14-10-2015 o 16h20)
4 anielska kuna śmiechła ze zdjęcia Zioła, a potem poczuła głębokie współczucie dla Evversa~ Normalne życie bez neta jest straszne, a co dopiero życie studenta~ x'3 Kawka przynajmniej jest dobra~? :3
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (14-10-2015 o 16h21)
4 anioł mówi, że kawa niestety jak kawa, a wydałem już na nie wszystkie z 35 złotych, które mógłbym spożytkować o wiele lepiej, zwłaszcza, że taką zwykłą, czarną kawę mogę sobie robić w akademiku i za 40 podobnych zapłacę nie 200, a 6 złotych /':. Szkoda, że głupio mi siedzieć tu tak bez niczego. No nic, idę na mój wykład historii filozofii. Mam nadzieję, że w ogóle się odbędzie. I KC WAS. :3 Możecie pisać do mnie na prywatnych, jeśli macie ochotę, te akurat widzę na swoim słabym, komórkowym internecie.
Szósty anioł zastanawia się nad zrobieniem czegoś do Cosplayów.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-10-2015 o 16h27)
7 anielska kuna życzy Evversowi, aby się nie zanudził na wykładach~ :3
Pierwszy demon przegląda zdjęcia. Może wrócę do starych pomysłów na zestawy.
Pierwszy anioł zawsze wraca do obecnego podpisu. Chyba go najbardziej lubię ze wszystkich.
Pierwszy demon mówi, że życiowy.
Pierwszy anioł ćwiczy do testu z matmy, więc rozwiązuje zadania z kombinatoryki.
2 anielska kuna kojarzy kombinatorykę~! Ale tylko z nazwy~ :3 #chóman
Trzeci anioł zrobił kosplej. Cosplayem tego nie nazwie. ._.A miała wyglądać tak...
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-10-2015 o 17h11)
4 anielska kuna patrzy na cosplay Zioła i nie rozumie jej braku zadowolenia, przecie nawet wiernie została odwzorowana~