4 anhel życzy miłego fotoszopowania XD
Niezorientowanym polecam zajrzeć w staty XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (04-11-2015 o 02h51)
Strony : 1 ... 197 198 199 200 201
4 anhel życzy miłego fotoszopowania XD
Niezorientowanym polecam zajrzeć w staty XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (04-11-2015 o 02h51)
Pierwszy demon uzupełnia wypowiedź Iriś:
Ale nie te staty z pierwszego posta, bo tu akurat minie trochę czasu zanim uzupełnię x')
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (04-11-2015 o 02h53)
2 demon pociesza się tym, że i tak demony mają więcej wygranych wojen xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (04-11-2015 o 02h56)
Trzeci demon, hej Spsr c: Wbijamy honorowego wina? xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (04-11-2015 o 02h56)
4 demon jest za, przynajmniej wypełnimy 199 stronę.
Ostatnio zmieniony przez spsr (04-11-2015 o 03h02)
Piąty demon, szkoda, że już do remisu się nie da nadrobić </3 No nic, niech mają tę jedną wojnę xD
6 demon w sumie to się cieszy, bo jak anioły nie miały woli walki, to nudy były.
Siódmy demon tak sobie liczy i ech, gdyby nie post Iriś na samej górze tej strony, do końca 200 dałoby się zremisować, zakładając, że każdy post byłby od demona.
1 anhel to wyliczył xD
1 demon zapowiada, że następną wojnę wygrają demony xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (04-11-2015 o 03h17)
Drugi demon patrzy spode łba na nieładny blok anhela..
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (04-11-2015 o 03h15)
Bardzo możliwe, że w następnej edycji 1 anhelowi nie będzie się chciało xD
Drugi anioł wali AP i idzie spać, nic mu nie idzie ostatnio. Nie mam dobrej grafy, która by mnie tchnęła.
Pierwszy demon, spoko Iriś, na kolejną edycję pewnie trzeba będzie trochę poczekać, może do tego czasu znowu ci się będzi chciało ;]
Dobranoc Fro c:
2 demona boli brzuch i jest zły, że nie może spać, bo gdyby spał, to by nic nie czuł.
Trzeci demon także chciałby już spać i wkurza go to długie już przewracanie się z boku na bok.
4 demonowi nie podoba się również to, że znowu rano będzie padnięty </3
Aha, jak pierwszy anioł znów będzie musiał czekać milion lat na kolejną edycję to sam założy. W końcu można komuś przekazać, żeby założył, a samemu sprawdzać poprzednią.
Drugi wita a zarazem żegna.
Trzeci anioł ma dziś historię i fizykę po egzaminach. x)
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (04-11-2015 o 07h25)
Pierwszy demon to przeczuwał, ale był za bardzo padnięty. Brawa Aniołki xD ~ Frisia & Misa. xD *możliwe błędy w nazwie xD*
Tak mnie ciekawi, skoro już nie ma zasad 5 pod rząd od innych osób to gra np. 3-4 pod rząd od innych nie byłaby chyba dublowaniem. Chociaż mamy jeszcze bany.
Pierwszy anioł ma mózg zlasowany od chemi, fizyki, biologii i geografii, więc nie rozumie Skye.
Drugi jest w szkole. ^^
1 demon się wita! ^◆^
Ja przed chwilą wstałam. x"""D
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (04-11-2015 o 12h30)
Majerankowa napisał
Aha, jak pierwszy anioł znów będzie musiał czekać milion lat na kolejną edycję to sam założy. W końcu można komuś przekazać, żeby założył, a samemu sprawdzać poprzednią.