Ósmy anioł cieszy się, że jest już na tyle stary, że rodziców mógłby wyśmiać, jakby próbowali zabrać mu laptopa :"D
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 140 141 142 143 144 ... 201
Ósmy anioł cieszy się, że jest już na tyle stary, że rodziców mógłby wyśmiać, jakby próbowali zabrać mu laptopa :"D
Pierwszy demon ma nadzieję, że w końcu mu się pojawi Mrs Volett + Urszula za darmo.
Pierwszy creepy duszek niestety będzie musiał jeszcze TROCHĘ poczekać, aż nie będzie mieć jak Froza.
Drugi anioł się dziwi, że Skye liczy na darmową Urszulę, skoro w zeszłym roku "darmowe" gwiazdy nie były już darmowe :/ To nie fair trochę, jeśli przywrócili darmówki :/ Ja przez brak darmówek nie złapałam wszystkich w zeszłym roku :/
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (31-10-2015 o 14h34)
Trzeci creepy duszek nie wie o co chodzi, bo go to w zeszłym roku jeszcze nie było.
Czwarty anioł czeka aż mu sis odda lapka albo chociaż internet.
Piąty creepy duszek naprawdę cieszy się, że ma własny laptop. Dopiero teraz uświadomiłam sobie jaki to luksus XD
Pierwszy demon mówi, że tylko Urszula jest darmowa (czekałam na innych wersjach, aż złapię pozostałe i się wyświetliła za darmo na angielskiej). Poza nią brakuje mi Czarnej Tancerki i Kruelli Demon (obydwie ostatnie z poprzednich "zestawów"). Łapałam jak leciało na każdej wersji i za wszystkie inne trzeba było płacić.
Pierwszy anioł ma wszystkie gwiazdki. :>
Drugi znalazł jakąś grę Sim Date z EXO. Hahahahahha początek tej gry mnie rozwala. X"D
Ostatnio zmieniony przez Momencik (31-10-2015 o 15h17)
Trzeci creepy duszek ma tyle gwiazd co kot napłakał
A Czwarty ma chyba tylko 7 gwiazd. XDDD
Piąty creepy duszek czuje się pocieszony, bo jest ktoś kto ma jeszcze mniej gwizd niż on XD
Szósty cały czas się śmieje z gry, w którą gra. xD
Siódmy creepy duszek będzie sobie musiał uciąć z Gimpem pogadankę.
Ósmy bedzie musiał chyba lecieć po staty. x3
Pierwszy demon dokładnie poszukał starych zestawów
Tylko Urszula z Nazgulą już są darmowe. Za Miranę wszędzie brało kasę i Czarna Tancerka by mi się wyświetlała za darmo.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Skye (31-10-2015 o 15h33)
Pierwszy creepy duszek mówi, że aktualnie jest 39 do 29 dla aniołów.
SKAJ!!! Nie blokuj proszę Cię T.T
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (31-10-2015 o 15h29)
Drugi mówi, że miał być taki piękny WIN. xD
Ostatnio zmieniony przez Momencik (31-10-2015 o 15h29)
Trzeci creepy duszek mówi, że Skaj wyskoczyła jak Hiszpańska Inkwizycja...
Czwarty mówi Karu, że wspaniale dobrała porównanie.
Piąty creepy duszek dziękuję Momentowi za komplement XD
Pierwszy demon tylko kopiował listę z notatnika. XD Co chwilę tutaj zaglądałam. ;>
Pierwszy smuta, bo gra mu się skończyła. D:
Ona była taka wspaniała. XDDDDDD
Kiedyś się zmówimy i urwiemy Ci głowę Sky. :3 xD
Ostatnio zmieniony przez Momencik (31-10-2015 o 15h33)
2 anioł już dawno ogarnął stare zestawy i brakowało mi po jednej gwieździe z nich XD Naprawdę nie złapałam wszystkich gwiazd *w zeszłym roku tylko ze względu na niedarmowe darmówki XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (31-10-2015 o 15h34)