Link do zewnętrznego obrazka
Przyszłość wampiry, które ludzkość uważała, że to wytwór. Po tym jak znalazły sposób na słonce opanowały świat. Na świecie zapanowała wieczna noc. Jednak nie wszystko jest pod kontrolą wampirów została jedna wyspa na której w ruinach żyją ludzie. Gdyby nie ruiny i nie coroczna danina jaką płacą. Zapomnieli by, że świecie rządzą wampiry. Ponieważ Przywódca ich ich zawarł układ z przywódcą wampirów. Co roku będzie wybierał młodych ludzi. Właśnie przychodzi dzień zapłaty. Przywódcy chcąc pokazać, że nie oszczędza bogatszych wybrał piątkę z bogatych w tym swoją córką. Pięć dziewcząt i pięciu chłopców wieku od 16 do 19 latu. Po nich przyjeżdża sam król wampirów. Później arystokracja wampirów. Decyduje o lasach dzieci. Czy będą posiłkiem, niewolnikami czy zostaną przemieni wampiry. Jest kilka kategorii wampirów. Przywódca postanowił wybrać sobie córkę wodza ludzi. Nie wiadomo czy dla tego iż jest krwi arystokraty ludzkiego czy ze względu na jej urodę. Tak samo nie wiadomo czy chce uczynić narzeczoną dla swojego syna.
Przywódca wampirów kategorii S pragnie obalić rządy obecnego. Jego zdaniem odchodzi o tradycji wampirów. Również uważa, że wampir nie powinien wchodzi układy z człowiekiem tylko ich hodować.
Prócz zagrożenia ze strony współbraci przywódca wampirów może się obawiać rebeliantów (ludzi). Którzy żyją w świecie ludzi. W ich skład wchodzą ludzie, którzy przeżyli oraz ci którzy by przekazani wampirom ale uciekli do podziemi. Gdzie dołączyli do rebeliantów. Którzy chcą obalić rządy wampirów. Na czele ich stoi dwudziestoletni chłopak, który zakochał się dziewczynie (córce przywódcy ludzi) i pragnie ją uwolnić aby u jego boku walczyła przeciw wampirów.
A - do której należą wszystkie wampiry z arystokracji. Mogą oni mieć dzieci itp. Prawie niczym nie różnią się od ludzi. No tylko dietą
G - wampiry przemienione. Mogą mieć potomstwo pod warunkiem, że zostali przemieni przez ARYSTOKRACJE
S - wampiry najniżej kategorii. Podchodzą pod kanibalizm. Prócz krwi zjadają ciało swoich ofiar. Nie mogą się rozmnażać jednak jeśli zabiją człowieka i go zakopią (nie zjedzą) ten staje się jednym z nich lub jeśli ich ofiarą stanie się wampir z A lub G (czytaj jeśli go ugryzą czy zadrapią) ten również staje się wampirem kategorii S
Tak więc wścielmy się role oczywiście dziesiątkę nastolatków:
Bogatych:
Córka przywódcy ludzi - natasza793 - Melanie Howard
Syn -natasza793
Biednych:
Syn - Minwet
Córka - (postać nie zależna) - Kim Louise (Wygląd)
Córka - Oliwkaa - Anna McCillen
Rebelianci
Przywódca - Miguel Kasabian Seraas (na razie postać nie zależna)
i inni (będą odblokowani jak głownie postacie zostaną zajęte)
Jak i wampirów:
Przywódca wampirów - natasza793 - Victor Adamat
Syn przywódcy wampirów (wiek zbliżony do nastolatków) - Minwet
Wampir który uważa się za przywódce wampirów kategorii ,,S" - Minwet - Tomhawk G. Fiarc
i inni (będą odblokowani jak głownie postacie zostaną zajęte)
Arystokratka wampirów przyjaciółka przywódcy - Minwet
1. Znamy i przestrzegamy regulaminu forum, nie musimy go kochać.
2. Zastrzegam sobie prawo do zmiany przebiegu akcji – jestem Mistrzem Gry;
3. Mam prawo do niezaakceptowania karty postaci lub wyrzuceniu kogoś kto nie przestrzega regulaminu i utrudnia rozgrywkę;
4. Zakaz robienia przesłodzonych postaci, stawiamy na realizm;
5. Każdy ma wady, więc pamiętajcie o tym;
6. Wygląd wolałabym anime ale nie pogryzę jak będzie inny
7. Wiek pomiędzy 16 - 20 lat ludzie, wampiry mogą mieć więcej
8. Na końcu karty wpisz kursywom godność naszej postać na dowód, że regulamin został przeczytany;
9. KP mają być rozbudowane w miarę możliwość
10. Dwudziesty punkt to pułapka.
11. Macie trzy dni na kartę...
12. Mam prawo usunąć gracza z wątku jeśli nie napiszę dłużej niż dwa miesiące.
13. Piszemy posty z minimum sześcioma rozbudowanymi zdaniami;
14. Pierwszy post pojawić ma się w ciągu dwu tygodni, kolejne w ciągu czterech dni;(jak pisze w regulaminie to pamiętajcie dwa tygodnie )
15. Nikt nie kierujemy postaciami innych graczy(chyba, że dostanie zgodę moją i gracza);
16. Jeśli zapisujesz się piszesz do końca, a jeśli musisz już zrezygnować to szukasz na swoje miejsce lub uśmiercacie swoją postać.
17. Nasze postacie mogą się kłócić, ale nie my sami;
18. Zastrzegam sobie prawo do zmiany regulaminu.
19. O wszelkich nieobecnościach informować mnie by wasza postać nie zostało usunięta.
20. Punkt 8 to zmyłka wpisujemy zamiast godność to słowo ,,Danina"
21. Miłej zabawy
Ostatnio zmieniony przez natasza793 (29-01-2016 o 13h30)
Jeśli gdzieś nie odpisuje długo proszę o wybaczenie i przypomnienie na PW PS zadaj mi pytanie ASK.fm