Darmowa wycieczka - kanapkowa skórka uratowana, bo zapasów nie zrobiłam, a 2 bonusy XD
https://discord.gg/XyTtcas
Darmowa wycieczka - kanapkowa skórka uratowana, bo zapasów nie zrobiłam, a 2 bonusy XD
A ja tak tylko dodam jeszcze, że jeśli ktoś z Was jest zainteresowany/a zawartością poszczególnych kuferków przed końcem eventu, to zapraszam do posta na blogu ( :
Ostatnio zmieniony przez Lillien (08-06-2016 o 15h45)
Stroje z kuferków średnio mi się podobają ale bardziej zależy mi na darmowych próbach na zdjęcia i innych bonusach dostępnych z kuferków, które będą w sam raz na zbliżające się Halloween.
Stroje to raczej nie moje klimaty i zupełnie inna bajka. Jednakże jest szansa, że kiedyś coś wykorzystam - Tak po raz pierwszy jestem zadowolona z wersji kolorystycznych xd
mi nie przypadły do gustu kuferki i chyba nawet dla bonusów się nie skuszę. Za długo oszczędzałam, żeby to wszystko teraz wydać przed halloween
Ja sobie chyba kupię 2 kuferki z pakietem rozszerzonym, bo chcę te buty w kilku kolorach XD
A ta pofalowana spódnica jest super, myślałam, że mi się nie spodoba ale napewno ją wykorzystam kilka razy.
Ja zakupiłam jeden kuferek podstawowy. Najbardziej spodobały mi się w nim body i stołek (wykorzystam je na pewno). A tak ogólnie to stroje nie bardzo dla mnie.
Jak już wspominałam, to nie moje klimaty, ale i tak kupiłam wszystkie rozszerzone kuferki i w sumie to nie żałuję. Zawsze to trochę nowych dodatków do innych pozycji, no i ta spódnica Eglantine jest boska o_o
Idę coś pokombinować...
Ja na razie kupiłam jeden kuferek, nie wiem jak dokładnie wyglądają całe stroje ale za to najlepsze są zawsze bonusy A tak w ogóle to nie mogę się doczekać akcji Halloween Trochę szkoda mi wydawać pieniążki na kuferki no ale zawsze coś wpadnie
Zostałam szczęśliwą posiadaczką wszystkich rozszerzonych kuferków. Szczerze, nie wiem czy bardziej ciszą mnie stroje, czy bonusy. Moje oszczędności na MF popłynęły w jednej chwili, ale nie żałuję!
Ja sobie bonusy do nine zostawiam na halloween (no i zdj z gwiazdami też) XD Mam nadzieję, że przez przypadek tam nie wejdę, bo jak mi się aktywują to zionę ogniem.
Z tego co pamiętam to bonus -50% i tak nie działał w KH? A może się mylę?
Kupilam wszystkie wymaksowane kuferki, ale jestem na telefonie wiec obczaje dopiero na lapku. :"D
Też kupiłam wszystko rozszerzone, kasy poszło w ciul, ale się nie przejmuję, bo do KH i tak trochę hajsów uciułam, a będę potrzebowała tylko na nowe misje A kuferki mi się mega podobają, tyle rzeczy, tyle możliwości! I ten stołek! <3 Wersje kolorystyczne też bardzo ok, w końcu dominują srebrne, a nie złote dodatki.
Też kupiłam wszystkie wypasione kuferki, a co, na Halloween jeszcze uzbieram, bo będę potrzebowała tylko na nowe misje i ewentualnie jakieś nowości z Butiku. Zawartości kuferków jeszcze nie oglądałam, ale lubię takie klimaty, więc myślę, że będzie okej.
JA kupiłam tylko wersje podstawowe kuferków - czeka mnie jeszcze zapłata na szkolenie no i chcę zrobić nowy cosplay. ^^"
Mam rozszerzony kufer nr 2 ^^
Śliczne ciuszki, więc kufrów na razie nie potrzebuję XD
Warto było ^^
Ja kupiłam 4kuferki rozszerzone i 1 podstawowy i i tak jestem zadowolona. Reszta kasy na Halloween, i tak mam chyba za mało xD
Hej! Stroje z kuferków są piękne, bardzo mi się podobają. Wersje kolorystyczne też są prześliczne. Jeśli ktoś jest zainteresowany jak wyglądają całe stroje zerknijcie w spoiler.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Chyba mnie przekonałaś, żeby też kupić inne kolory
Tym razem też wzięłam wypasione wersje wszystkich kuferków, ale stroje akurat nieszczególnie mi się podobają. Ewentualnie ten niebieski, ale też szału nie ma. W ogóle uświadomiłam sobie, że nawet nie mam na co wykorzystać zniżek u Nine, darmowe próby na Promenadzie też będą leżeć i czekać na dodanie jakiś gwiazd, nawet w gry nie gram... Trochę bida, chyba czas zacząć grać od nowa XD
Wow, liczyłam, że kuferki pojawią się pod koniec marca (i że z tydzień przed pojawi się banner z nowościami, żeby można się mentalnie przygotować - ale już chyba nie wstawiają bannerów z wyprzedzeniem :<), kompletnie nie spodziewałam się ich dzisiaj. Strój Capri jest niesamowity, z pozostałych podobają mi się raczej tylko elementy, ale i tak jestem z nich bardzo zadowolona. A najbardziej podoba mi się strój z butiku *.*
Miałam oszczędzać, ale jak zawsze Ruch Pszczoły wie swoje i rzucił kuferkami, żeby moje małe marzenie bycia bogatym szlag trafił. Okej. Kupiłam wszystko w rozszerzonej wersji, bo why not. Trochę ubolewam, że pojedyncze elementy nie wyglądają tak dobrze, jak je sobie wyobrażałam, albo jak to komponują się w komplecie, ale nie będę płakać nad rozlanym mlekiem, w końcu im więcej ubranek, tym lepiej. Trochę boję się wejść do Nine, bo bonus, a nie mam pieniędzy, żeby należycie z niego skorzystać, a znowu jestem bardzo ciekawa tego stroju, który kryje się w butiku (w sensie, chcę go już, ale jestem biedna, sooo...).
edit// okej jednak weszłam do butiku. Nie wytrzymałam, ale teraz muszę czekać 2h aż zejdzie mi bonus z limitem poziomu : /// kurcze!
Ostatnio zmieniony przez Steno (10-03-2017 o 15h49)
Ja też miałam zbierać MM na kolejne lvl, ale jak rzucili kuferki to nie dość, że zakochałam się w strojach to aż szkoda nie kupić z powodu bonusów. Bonusy też będą czekać na odpowiednią chwilę bo teraz będzie mi szkoda ich użyć
MariaANTONINA czy to są wszystkie stroje z kuferków?