Z kuferka wypadło mi m.in. darmowe zdjęcie z gwiazdą i ustrzeliłam Katty Ferry za pierwszym razem *szczęście* :-D
Zastanawiam się nad wykorzystaniem wycieczki do Chin, zwłaszcza, że ostatnio niewiele mi brakowało do ukończenia wszystkich misji... Jak myślicie, będzie to opłacalne czy niekoniecznie?
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#26 02-10-2015 o 15h37
#27 02-10-2015 o 15h43
KimKas ja udałam się do Chin tylko po to, żeby zebrać MN za walizkę i apartament. xD Misje na szczęście przeszłam, więc do żadnych dalszych wydatków mnie nie ciągnie.
#28 02-10-2015 o 16h13
Na razie odblokowałam 3 kuferki, ale chyba wezmę się za 2 pozostałe. W końcu i tak planuję wykupić MM na Halloween, bo mam sporo zebranych pieniążków na koncie. Stroje są pięknie dopracowan. Dodatkowe usługi, zdjęcia i odblokowane stroje u Nine są raczej nie potrzebne, ale cóż... za to dodatkowe partie gier też się przydadzą i MN. Cudowna niespodzianka. Zawsze jest dobrze dostać raz na jakiś czas coś czego jeszcze nie było.
#29 02-10-2015 o 16h30
Pokusiłam się na wszystkie, na zimę ciuszki jak znalazł!
Paskudnym chwytem jest za to wrzucenie bonów na darmowe wycieczki tylko do 35 dni - akurat do KH
#30 02-10-2015 o 16h34
;u; Bardzo podobają mi się rzeczy z kuferków *papa pieniążki*, ale dostałam bonus na odblokowanie ubrań w butiku z wyższych leveli a niestety dalej są zablokowane ;_; Smutecek tak bardzo.
Myśle że to dlatego że musi minąć jeden, by aktywować drugi :') Czyli najpierw minie do z obniżką o 50% a dopiero wejdzie drugi.
#32 02-10-2015 o 17h03
Moje pieniądze ;_;. Chyba będę codziennie po jedynym kupować albo w odstępach dwugodzinnym. Do której trwa promocja na kuferki? I czy ktoś wie, jaki numerek ma makijaż pierwsza lalka od prawej?
Link do zewnętrznego obrazka
,,Te wszystkie składniki każde dziecko może kupić za kieszonkowe w sklepie na rogu. Niezły motyw, nie? Tania rzecz, taki człowiek."
#33 02-10-2015 o 17h05
Szarpnęłam się na wszystkie kuferki, a co, stać mnie :'D
Tylko tak się teraz zastanawiam: po co? Jak ochłonęłam i minął pierwszy szał "łomatkoboskoKUFERKIdajo!" to uświadomiłam sobie, że w rzeczywistości niewiele z tych bonusów wykorzystałam(wykorzystam): w gry nie gram, skorzystałam tylko z dodatkowej partii zdrapki, wszystkie te darmowe usługi są mi aktualnie niepotrzebne, jeżeli nie ma limitu czasowego to wykorzystam je pewnie dopiero na Halloween, a na promenadzie (a jakże -.-) nikogo nie ma, więc nie mogę skorzystać z darmowej fotki. Odblokowanie ubrań z Butiku też mnie jakoś nie rusza, ale zniżka 50%... No żal nie skorzystać, ale nawet nie mam co kupić. Jedynie z ubrań się cieszę. Jeszcze ich nie przejrzałam, ale darmo dali, więc lepiej mieć niż nie mieć :'D
Zastanawiam się tylko, co z tymi wycieczkami, czy jechać czy nie... Bo w sumie chociażby dla MN.
#34 02-10-2015 o 17h08
Rill, no ja nie wiem czy tak darmo te ciuszki. XD A na wycieczkę zawsze warto, MN wpadnie, a od razu można wrócić, żeby misje nie kusiły. ^^
#35 02-10-2015 o 17h09
Dziewczyny, czy któraś z Was, która wylosowała te ekstra rosyjskie ubrania mogłaby wrzucić tutaj jak one wyglądają dokładnie na miss i jakie są ich kolory?
#36 02-10-2015 o 17h20
Wrzucam w spoilerze, tak na wszelki wypadek...
Stroje
EDIT: Jest tylko jedna wersja kolorystyczna, jak by co...
Ostatnio zmieniony przez Rillianne (02-10-2015 o 17h25)
#37 02-10-2015 o 17h38
Im bardziej, czytam co jest w tych kuferkach, tym bardziej cieszę się, że żadnego nie kupiłam c: Nawet z tych stroi to tylko ten fioletowy mi się jako-tako podoba. Już wolę zachować moje marne oszczędności na KH c:
#38 02-10-2015 o 17h41
Kupiłam wszystkie, i nie żałuję! Ubranka śliczne. A zniżka -50 procent... Cóż, włamałam się do halloweenowego butiku, wykupiłam duuużo ubranek dla miss i trochę do halloweenowych misji. ;D Reszta bonusików miła, chociaż aż tak bardzo mi na nich nie zależało. ^^
Pa-pa missmonety! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (02-10-2015 o 17h47)
#39 02-10-2015 o 17h49
Oliwkaa napisał
;u; Bardzo podobają mi się rzeczy z kuferków *papa pieniążki*, ale dostałam bonus na odblokowanie ubrań w butiku z wyższych leveli a niestety dalej są zablokowane ;_; Smutecek tak bardzo.
Myśle że to dlatego że musi minąć jeden, by aktywować drugi :') Czyli najpierw minie do z obniżką o 50% a dopiero wejdzie drugi.
Nope ;/ Powinnaś mieć aktywne obydwa. Bonusy z kuferków się kumulują, nie niweluja.
Widzę Pineapple, że oszczędności odleciały tak łatwo xd
35 dniowe bonusy na wycieczkę z łatwością załapią się na halloween bo sama wycieczka zaczyna się przecież wcześniej i to dużo ;3
Is not fair! Po co wchodziłam do sklepu? Na co mi to było? Teraz będzie płacz i zgrzytanie zębami. Ja nie wytrzymam! Help me (Θ︹Θ)ს
Możliwe, że to bug ;/ Ja sama miałam aktywne obydwa bonusy.
#40 02-10-2015 o 17h55
Też mam bon na -50% i na odblokowanie wszystkich. Widocznie tylko w teorii, bo dalej nie mogę kupić.
,,Te wszystkie składniki każde dziecko może kupić za kieszonkowe w sklepie na rogu. Niezły motyw, nie? Tania rzecz, taki człowiek."
#41 02-10-2015 o 18h09
*właśnie strzelam banią po klawiaturze* KURRRRDE!
Ananas, dlaczego wcześniej nie napisałaś tego posta?! ;A;
A ja zamiast nakupić ciuchów pod misje KH wydałam je na durne ciuchy, które założę raz na ruski rok.
#mistrzprzegrywu
#42 02-10-2015 o 18h22
Pine, twój pomysł był genialny ;D Dobrze, że najpierw weszłam tutaj zamiast zacząć robić jakieś niepotrzebne zakupy i przez to obkupiłam się w te droższe rzeczy potrzebne do misji w KH ;D
Co do bonusu, który odblokowuje ciuchy, to okazuje się, że działa po tym jak się kupi coś w banku ;\
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (02-10-2015 o 18h23)
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#43 02-10-2015 o 18h25
czy ja wiem? Mi działał od razu.
#44 02-10-2015 o 18h25
RobinRedem na co dzień owszem, działa wtedy, ale teraz gdy kupi się kuferek, to także odblokowuje ciuchy i wcale nie trzeba dokonywać zakupów w banku. Mi akurat to działało bez zarzutu. Nie wiem jak z promocją -50%, bo kupiłam tylko dwa kuferki i na nią nie trafiłam.
Najwyraźniej wkradł się jakiś bug - możliwe, że nad nim pracują, bo zamiast polskiej grafiki z "Kuferki z Niespodzianką" mam "Coffrets surprises". ^^
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (02-10-2015 o 18h27)
#45 02-10-2015 o 18h30
No to w takim razie jak tak już było, to tego wcześniej po prostu nie zauważyłam ;w; , z drugiej strony jeżeli tak jest, to znaczy, że mi ten bonus odblokowujący ciuchy też nie działa.
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#46 02-10-2015 o 18h40
Dość sporo osób ma tego "buga", w którym jakiś bonus do zakupu nie działa ;/
Q.....Q
#47 02-10-2015 o 18h48
mi działa obkupiłam się w krainie hallowen XD a on działa tak ze nie jest nigdzie napisane ale jak sie wrzuci cos do koszyka to w koszyku jest napisane obnizony i cena po obnizeniu
#49 02-10-2015 o 21h04
U mnie jest to samo,odlicza od nowa
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#50 02-10-2015 o 21h06
Rebeka7, ja też mam jeszcze aktualną promocję od 17:00, ale myślałam, że pomyliłam godziny. No ale najwidoczniej nie. Skorzystam, nie będę narzekać :'D