2 edycję mojego konkursu czas zacząć.
Jak w poprzedniej edycji jest to konkurs miss + deco.
Jako, że październik jest miesiącem halloween to tematyka poniekąd będzie związana z tym świętem. Tematem przewodnim mojego konkursu jest MROK.
Należy odtworzyć scenę / kadr: z filmu (horroru) / anime (horroru) / serialu (horroru) / gry (horroru) / teledysku (jakiegoś mrocznego) / obrazu (jakiegoś mrocznego np. Beksiński) itp.
Może to też być pojedyncza scena w filmie, która jest mroczna. Nie musi to być gatunek horror. Np. może to być scena z „Harrego Pottera i czara ognia”, gdzie na cmentarzu spotyka się Harry i odrodzony Voldemort. Chodzi o ten klimat.
Przebieramy swoją miss za jakąś wybraną postać oraz dekorujemy tło do tej postaci.
Nie musi być to idealne odtworzenie. Wystarczy inspiracja. Ale podobieństwo musi być.
Najlepiej będzie jak pokażę. Moja scena - "Blade- wieczny łowca"
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
W zgłoszeniu należy podać TYTUŁ (filmu/ anime....), IMIĘ postaci oraz dodać obrazek, którym się inspirowano.
REGULAMIN
1. Obowiązuje regulamin forum i miniregulamin działu.
2. Tym razem mała zmiana. Można dodać więcej niż jedną pracę.
3. Oceniania będzie pomysłowość, realizacja projektu, ogólne wrażenie.
4. NIE można wykorzystywać prac z poprzedniej edycji.
5. Zasadnicza zmiana. W tej edycji NIE można edytować pracy. Przepraszam was za to. W 1 edycji było to niedopatrzenie nadzorujących.
TERMIN SKŁADANIA PRAC do 10 listopada. (Termin może ulec zmianie).
NAGRODY
Oczywiście rysunki dla całego podium.
Mam nadzieję, że i tym razem mnie nie zawiedziecie i wasza twórczość będzie owocna.
Konkurs otwieram wcześniej, aby dać wam czas do namysłu nad wyborem sceny. Z rozwagą zamieszczajcie swe prace. Nie ma możliwości edycji, więc możecie teraz tylko pracować nad pracami. A w trakcie trwania event - jak już w 100% będziecie pewni swej pracy to ją dodajcie.
Z racji tego, że przed nami event halloween’owy to zapewne każdy obkupi się w nowe ciuchy lub akcesoria. Co zapewne pomoże przy tworzeniu sceny.
Powodzenia.
Ostatnio zmieniony przez Solomona (01-10-2015 o 21h53)