No, więc jak tylko zobaczyłam konkurs wiedziałam, że muszę się przyłączyć!
Zaczęłam więc szukać jakiejś inspiracji i padło na Enime feat Rihanna - The Monsters. Piosenka zainspirowała mnie do stworzenia dwóch sygnatur, które mam przyjemność wam zaprezentować.
~I'm friends with the monster~
Link do zewnętrznego obrazka
Pewnie każdy kiedyś słyszał już o pokemonach, prawda? Ta właśnie seria w połączeniu z wyżej już wymienioną piosenką zainspirowała mnie do stworzenia powyższej sygnatury!
Ale chwila moment czy pokemony nie są przypadkiem słodkimi stworzeniami, które walczą między sobą? Co one mają wspólnego z Halloween.
No cóż istnieją też pokemony duchy, które znane są z tego, że lubią robić ludziom i nie tylko głupie żarty co skojarzyło mi się z klasykami Halloween jak wrzucanie dzieciom jabłek zamiast słodyczy czy też obrzucanie za takie coś drzwi jajkami!
Pokemony duchy przedstawione w sygnie są moim zdaniem uosobieniem zabawy "Trick or Treat", albo jak my to mówimy w Polsce "Cukierek albo psikus"
(Render i gif znalezione zostały z pomocą google grafika, a sygnatura w programie GIMP 2.8. Czas pracy półtorej godziny.)
No i przepraszam, ale zjadło mi jakoś tej sygnatury i...nie powala
Inspiracje użyte do stworzenia sygny

~You think I am crazy~
Link do zewnętrznego obrazka
A więc tu znowu postanowiła pozwolić się zainspirować piosence i gifowi, a oto jest wynik mojej pracy.
No cóż znowu można powiedzieć, że nie ma to nic wspólnego z tematem, ale ja mówię, że jednak ma. W końcu czy byłoby Halloween czy zbieranie cukierków bez jakiś strasznych historii? No właśnie niczym, a historia o dziewczynie posiadającej misia o dwóch obliczach moim zdaniem, może śmiało należeć do grona właśnie takich historii.
(Render i gif znalezione w google grafika, a sygna zrobiona w programie GIMP 2.8. Czas pracy godzina)
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (02-10-2015 o 18h18)