Ban, bo dłoń w podpisie tak bardzo. :'D Ponieważ tu pusto (</3), a na sf pewnie tłumy.
Zioło często oglądam programy przyrodnicze, a że akurat wspomnieli o rekinach, spoko bestie z pustymi ślepiami.
Jakoś ostatnio nie chce mi się pisać o niczym, a pusto ^.
Ledwo dwa słowa, a takie długie jak na bana się wydaje.
~ Właściwie to tekst dla dwóch-trzech osób, bo lubię im przedstawiać mój punkt widzenia. ~
Skojarzenie, że bez emotek jest poważny książkowy tekst na poważny książkowy temat. Ale nie chce mi się ich ciągle pisać. x'D To i tak wszystko jest naznaczone pozytywnym nastawieniem. Nawet jak się wydaje, że nie.
12 lat to około 6 / 1 gim. (?), zależne od wszystkich czynników, obecności, poziom, itd. Nawet nie wiem, bad or good, póki chodziłam na 3/4 lekcji bez nauki miałam 5, lol, zawsze mi szła fizyka, historia i niemiec, chociaż za tym nie przepadałam i na koniec lekcji miałam dosłownie pustkę w głowie, a spr na 5.
Marzenie, aby rodzice mnie zapisali do szkoły z testami na IQ, nigdy bym nie miała styczności z niektórymi osobami. Dostałam fobii na idiotów nie społecznej. XD No ale dla tych kilku zadurzonych mordek. :^) XDD
Trolololo, jakoś mam największy respect dla osób, które też nie lubią wiecznie czytać krótko o niczym *pojęcie względne*. xD
Zimno idzie, czekam na powrót tamtych relacji z AvsD. ♥
*Tak, to wszystko jest powiązane. XD Akceptuj wynik, bo jakbym miała rozpisać tłumaczenie to wyglądałoby jak jedna sygna Mineo (ta gdzie podążało się za strzałkami).
- Naprawdę wszystko jest pisane pół żartem, pół serio, a że piszę rzadko to jest długie. -
* Odtąd tak ogólnie.Ksywa Pietrucha mi się bardzo podoba. ;>
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g