Ban, bo właśnie to ponuro mnie zniechęciło do porannej nauki XD Jakby słońce w okna mi zaświeciło to byłaby inna sprawa xD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 191 192 193 194 195 ... 200
Ban, bo właśnie to ponuro mnie zniechęciło do porannej nauki XD Jakby słońce w okna mi zaświeciło to byłaby inna sprawa xD
Ban, bo ups, to podejrzewam, że będzie słabo. XD
Ban, bo haha, Fro, czyli nauki nie było jednak. XD W dzień - pouczę się wieczorem. Wieczorem - pouczę się rano. Rano - e, pośpię jeszcze. XD
U mnie też ponuro, ale o tej porze raczej nie ma co się słońca spodziewać. ::'D
Ban, bo nie mamy matmy, cóż za cud. XD Potem spotkanie z policjantem, polski, wuef (egh) i kółka z histy chyba nie ma (za to pani od polaka chce nas wziąć, no chyba nie).
Ban, bo właśnie się dowiedziałam, że jutro mam coś w stylu kolokwium, super. Marzenia o niezdaniu semestru coraz bliżej x')
Ban, bo huhu, nie było dwóch ostatnich. x)
Majerankowa napisał
Ban, bo ups, to podejrzewam, że będzie słabo. XD
Ban, bo szukam jakiegoś fajnego WINa do avsd. xD
Ban, bo pff, do tego się przyzwyczaiłam xD
Ban, bo innym się już znudził. xD Prawdę mówiąc zastanawiam się nad dwoma wersjami kolorystycznymi, ale innym mogłoby się nie chcieć.
to by można wziąć i drugie na niebiesko maznąć
Ban, bo rozumiem, że to pomniejszysz, aby nie zajmowało mi całego ekranu? XDDDD
Ban, bo jasne. xD I przerobiłam na render, w sumie nie wiem po co. XD
Chyba po prostu połączę je w jedno i przedzielę "piorunem" XD
Ban, bo ryczę ze śmiechu przez moją rozmowę na asku. :"D
Ban, bo ło, render, profeszjonal bardzo, tyle że na uj XD
Zaraz muszę wybyć na ekonomię międzynarodową i siedzieć tem 3x45min </3 Nie chce mi się </3
Ban, bo z rozpędu Fro. XD Jak mogę jednym przyciskiem skasować białe tło to co się będę ograniczać. xD
Julek, podoba się win?
Ban, bo ja czasem też z rozpędu renderuję xD A czasem renderuję, żeby sprawdzić, jak wygląda w renderze XD
Ban, bo chciałam poprosić, żeby mi podsyłali linki do winów, ale podobno nie wypaliło jak ty się opiekowałaś. :V
Ban, bo ooo, super wygląda! ^.^
Ban, bo zastanawiam się, czy nie zamienić E i Y drużynami, wtedy Skye nie nabijałaby z Ygritte, a Froza z Iremi. xD
Bo chyba nikt inny na te litery się nie udziela? xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-11-2015 o 14h35)
Ban, bo tym razem Ty wybierasz składy, Zioło? ;o XD
Ja chcę z Momentem, plzzz
Ban, bo robię kontynuację, soł tak.
Nie mogę cię dać z Momentem, bo to nie będzie fair. >.<
może być?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-11-2015 o 14h47)
Ban, bo może być! Fajniejsze niż poprzednie.
A co do drużyn - mi obojętne, kim będę... Gdzie dasz, tam będę! ;D
Chociaż chyba wolałabym do aniołków. Ach, ta moja sympatia do moich inicjałów - gdzie się da, musi być p lub a. :'D
Ban, bo z Iriś jesteśmy niebieskawe, sorry, musimy być obie w aniołach xD Zresztą ja dopiero pod koniec tej edycji zaczęłam postować xD
#czekanie_na_wykład #nudy_motzno
Ban, bo ogólnie podział był jak dla mnie dobry, tylko właśnie rozdzieliłabym te "pary". xD
Ban, bo akurat na M jesteście we trzy (4 z Misą). My razem nie mamy takiego udziału. Nadrobienie tylu winów = 2x siedzenie całą noc, gdy jest fart i trafią się demony.
Ogólnie, te winy demonów ruszyły tę grę. xD