Ban, bo witam wieczorkiem!
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 170 171 172 173 174 ... 200
Ban, bo witam wieczorkiem!
Ban, bo bry wieczór Set.
Ban, bo mnie nigdy nie gonią, gdyż jest tylko jedna łazienka na sześć (no dobra, pięć i dziecko) osób. xD
Wow, ileż wyprzedzeń! Cześć, cześć!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (31-10-2015 o 20h11)
Ban, bo mnie mama prosiła, aby pojechała po farbę do włosów dla niej, bo ona wypiła butelkę wina, ale jestem w dresie, bez umytych włosów i zaspanymi oczami, a do tego jest zimno na dworze, więc mi się nie chce jechać samej, ale nikomu nie chce się ruszyć tyłka, żeby ze mną pojechać, a potem na mnie będzie zła, że nie pojechałam -.- Czy ja chcę wiele, prosząc tylko o TOWARZYSTWO w tym 15 minutowym wypadzie? No korona nikomu z głowy nie spadnie, jak się ruszy z kanapy -.- Wino chlać mogła, a jak ma się ruszyć z córką do sklepu to nagle ją głowa zaczyna boleć -.- O nie, nie będzie mnie brała na litość, ma tabletki od migren i wiem, że na razie jeszcze od razu po nich jej przechodzi.
Ban, bo mnie gonią tylko w soboty, bo dziadkowie myją się o 21 i narzekają na to, że woda jest zimna. >.< Na tygodniu chodzę kiedy chcę. :V
Ban, bo mnie nikt nie goni, bo idę się myć, jak wszyscy już śpią :"D
Ban, bo dobrze, że się myjecie, a nie jak mój brat.
Dobra, tylko żartuję.
Ban, bo ja robię mniej więcej tak jak Fro... Tudzież wstaję o czwartej-piątej rano, i wtedy się myję. :'D
I ban, bo faceci dziwnym trafem chyba nawet niekiedy lubią śmierdzieć. Q.Q
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (31-10-2015 o 20h15)
Ban, bo machnęłabym sygnę na zamówienie, sama nie umiem się zmusić do takiej z realnym renderem. :V
Ban, bo ja nie umiem szukać realnych renderów, jak masz jakieś fajne to mi podeślij :"D
Pine, mój tata nieraz nie zauważa, że śmierdzi XDDDDDDDD Jak się czasem do niego przytulę i odsunę ze wstrętem to dopiero wtedy go uświadamiam o tym fakcie XDDDDD
Ban, bo hej Mineo, Pine, Fro i Zioło.
Ale się wam zebrał temat prysznica xd
Ban, bo to Zioło tematem zarzuciła :'D
Ban, bo hahaha, Fro, zabawne. xD Ja swojemu tacie zawsze mówię od razu, że śmierdzi (nawet jeśli ledwo co, musi wiedzieć). xD
I ban, bo lepszy taki temat niż żaden. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (31-10-2015 o 20h21)
Ban, bo ja zazwyczaj nie muszę nikogo upominać, na szczęście.
idę po drugą herbatkę żurawinową <3
Ban, bo ostatnio zaczął się częściej myć, trudniej wyczuć, że śmierdzi :"D Wiesz, smród trzydniowy mniej intensywny niż tygodniowy i trzeba się bardziej wyczulić xD
Ban, bo właśnie! Zrobiłam se herbatę, zapomniałabym. xD
TYGODNIOWY!? o.o
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (31-10-2015 o 20h23)
Ban, bo czekam aż skończy mi się coś aktualizować >.>
Pineapple napisał
TYGODNIOWY!? o.o
Ban, bo może ktoś chce mi podbić temat w Miss Arcie? xDD wrzuciłabym moje szydełkowe cudeńka <3
Ban, bo mój tata to raczej czyścioszek.
Mineo, co ci się aktualizuje?
Ban, bo gra z gatunku MMORPG Ziołę. Właśnie się zakończyła aktualizacja.
Pa wszystkim xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (31-10-2015 o 20h27)
Ban, bo nie wiem, jak człowiek może bez mycia tydzień wytrzymać i jeszcze do tego nie czuć smrodku. XD
Pa, Minio.
Seciu, ja podbiję zaraz. ^^
Ban, bo ciao Mineo
Dziękuję Pine
Ostatnio zmieniony przez Setarah (31-10-2015 o 20h28)
Ban, bo ohoho, daj mi cynk na gadu co to za gra. xD
Ban, bo pora poszukać zdjęć na banach xd