Ban, bo dobra, lepsze dwa niż nic :c.
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 138 139 140 141 142 ... 200
Ban, bo dobra, lepsze dwa niż nic :c.
Ban, bo też bym kilka centymetrów chciała :<
Ban, bo zmieniłem awatar i chcę już żeby był nowy :<.
Ban, bo pogadaj z Osą o kolejne dwa, ona dobiła do 180, jeśli się nie mylę xD
Ban, bo wow, nieźle Osa wysoka. Z drugiej strony takich 180 cm sama bym mieć nie chciała. Takie 170 byłoby chyba najlepsze..
Ban, bo ja chciałam mieć ponad 175, ale mniej niż 180 xD I MAM!
No, a ja mógłbym chociaż przestać być elfem. Cóóóóóóóóóóóóóż. Idę skorzystać z akademikowego, niefajnego prysznica i umyć włosy. Zdecydowany ban za to działanie.
Ban, bo cześć, cześć. :"D
Ban, bo ech, weź Fro.. Mi jak centymetrów przybywa to tylko >ciach< w pasie x')
Ban, bo ja jestem krasnoludem. :')
btw- Na parterze jest jakaś impreza.
Ciekawe odgłosy. :')
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (25-10-2015 o 00h30)
Ban, bo u mnie też w rodzinie prawie wszyscy wysocy xD Nie licząc kilku starych ciotek i babci, której mąż (czyli mój dziadek xD) miał niecałe 2 metry, woęc się wyrównało xD
W zasadzie z "młodego pokolenia" jestem chyba najniższa w rodzinie - nie liczę małych dzieci, Wszyscy kuzyni i kuzynki już mnie przerośli - nawet siostra jest ode mnie 2 centymetry wyższa! A moja mama jest mi równa xD. No i jedna z kuzynek nie poszła w naszą rodzinę, tylko w rodzinę żony wujka i jest dość niska z tymi swoimi 160 w podskokach xD Za to jej brat ma niecałe 2 metry i śmiesznie razem wyglądają xD
A jeden z moich wujków też ma niecałe 2 metry i choć ma BARDZO niską żonę, obaj synowie mają ponad 2 metry xD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (25-10-2015 o 00h34)
Ban, bo nieźle Iriś. xD
U mnie w rodzinie wszyscy niscy. xd
Chociaż mój brat ma prawie 2 metry. xd
Ban bo mam już nowy awatar. ♥
Ban, bo fajny, Evie!
Ban, bo masz ciekawy i fajny avatar^.^
Ban, bo przez chwilę nie mogłam sobie przypomnieć, jaką masz płeć, Evie. xD (Już pamiętam, poszukałam na forum - nie uznajesz, że jesteś konkretnej płci, i że nie ma między nimi prawie żadnych różnic.)
A dzisiaj przeglądałam profile miss z forum, a potem nie skojarzyłam, że stylizacja Ojsy to stylizacja Ojsy.
Brawo ja! Skleroza młodzieńcza postępuje! x''''D
Tak w ogóle to pa. Idę spać.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-10-2015 o 01h56)
Ban, bo dylemat życia: grać aż nielimitowane życie przez godzinę się skończy czy iść spać :'D
Ban, bo nie wiem, Fro, nie wiem. ;D
W sumie jeszcze jednak nie poszłam spać.
W sumie to jestem głodna.
Ale nie chce mi się jeść, jestem zbyt leniwa. A jakoś łatwo przychodzi mi ignorowanie głodu, soł... xD
Albo jednak pójdę coś zjeść, a zjem, jeśli będzie coś dobrego (czyt.: tato nie zjadł dżemu).
Tjaaaa, tak bardzo inteligentne rozmyślania, czy jeść, czy nie jeść. xD
Ban, bo dobry. Mam nadzieję, że (nie) zapomnieli o zakupach. Nope, to raczej niemożliwe, trzeba się ruszyć. XD
Przy temacie wzrostu też myślę, że najlepszy to 170 cm. Mój jest można powiedzieć "górnym pułapem".
A małe szczupłe dziewczyny wyglądają świetnie. C:
Ostatnio zmieniony przez Skye (25-10-2015 o 08h23)
Ban, bo dobry Skye. Te 170 cm jest dobre. Ja np. mam ok 178 cm i ogólnie wyglądam na chudszą niż naprawdę ważę, więc wysoki wzrost działa na korzyść xD.
Ban, bo jestem z 2-3 cm niższa i wyglądam raczej chudo, chociaż też aż tak bardzo nie zwracam na to uwagi. Ważę się i czasem mierzę, ale nie ma to większego wpływu.
Ban, bo ja w swoim wzroście nie lubię dokładnie jednej rzeczy - jestem za wysoka do wielu ubrań, ostatnio próbowałam kupić spodnie i to była porażka :'D Jak w zeszłym roku kupowałam kurtkę to większość musiałam odrzucić, bo były za krótkie rękawy :'D No a sukienki zazwyczaj mam dość krótkie, bo też są szyte na niższe osoby :'D
Ktoś jeszcze to zna, czy mam jakiegoś wyjątkowego pecha do ubrań? XDDDDD
Ban, bo też to znam ._.
Jak mam już znaleźć coś dobrego to trochę czasu mija.
Ban, bo mój brat ogląda kucyki pony w telewizji.x"D
Ban, bo sprawdziłam sobie zastępstwa i jak fajnie się składa. Jutro mam tylko rozszerzoną historię, więc po dwóch lekcjach mogę już wrócić do domu.