Ban, bo olałam dzisiaj wykłady i teraz się zastanawiam czy jednak dobrze zrobiłam x')
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Strony : 1 ... 125 126 127 128 129 ... 200
Ban, bo olałam dzisiaj wykłady i teraz się zastanawiam czy jednak dobrze zrobiłam x')
Ban, bo nie, olewanie wykładów bez żadnego powodu nigdy nie jest dobre :c.
Ban, bo i tak wrzucają potem skrypty na internet, więc w sumie nic nie straciłam szczególnego..
Ban, bo Ygriś spokojnie ogarnie. ♥
Tego króla zaraz po obczajeniu gwiazd wygooglowałam. Od razu zauważyłam, że wszyscy go uwielbiają. XD Zaczęłam przeglądać więcej stron i boru, co to za serial? XDD
Ygritte napisał
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (23-10-2015 o 14h36)
Ban, bo ja chyba zawsze jestem ten najbardziej ogarnięty i obowiązkowy i do tej pory NICZEEEEGO nie opuściłem. :c
Ban, bo nowe gwiazdki są takie piękne. T^T Czemu do misji "minimum ileśtam z KH" nie liczą się gwiazdy? ;_; W misji jest napisane, że musisz mieć, a nie kupić ubrania. ;_;
Ban, bo czemu nie mam więcej kasy?! T^T Moje kochane postacie.</3
Nawet Joffrey'a dodali. ;____;
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (23-10-2015 o 16h38)
Ban, bo takie życie. Jak mi dowalą każdą za 10 to też mi w końcu braknie. x.x
Skye napisał
Ban, bo Ygriś spokojnie ogarnie. ♥
Tego króla zaraz po obczajeniu gwiazd wygooglowałam. Od razu zauważyłam, że wszyscy go uwielbiają. XD Zaczęłam przeglądać więcej stron i boru, co to za serial? XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (23-10-2015 o 16h46)
Ban, bo czytałam kawałek, ale mnie znudziło.
Wysiadłam przy pewnym opisie, ktoś mógł mnie ostrzec, że to 18 (a przynajmniej 16) +
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (23-10-2015 o 16h48)
Ban, bo ja nie oglądałam całej Gry o Tron, ale najważniejsze, że widziałam śmierć Joffrey'a.<3
To było cudne jak zaczął krwawić. Hehe.
Nigdy za nim nie przepadałam. >D
Ban, bo akcja na dobre rozkręca się po jakichś dwóch tysiącach stron XD Potem jest już tylko supi, supi i supi, aż do Tańca ze Smokami, w którym znowu zdecydowanie zwalnia </3
Majeran, jeśli książka Cię gorszyła, czy cuś, to lepiej nie oglądaj serialu XD ZERO CENZURY XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (23-10-2015 o 16h52)
Ban, bo cóóóóóż... Już rozumiem czemu serial jest taki popularny. :')
Ban, bo serial jest supi.x"D Tylko, że cenzura czasami by się przydała. :"D
Ban, bo bez przesady, sceny erotyczne są tylko tłem, a to fabuła i genialne wykonanie robią furorę ♥
gdyby chodziło tylko o tamto, to mój nauczyciel od infy by mi tego nie polecił XD Zresztą mój wychowawca też to czytał XD I moja siska XD Ale w większość odcinków jest choć jedna tego typu scena XD
Ale jak o tym pomyślę, to jednak jest pewna cenzura, bo nigdy nie widać członka i elementów układu rozrodczego kobiety XD Ciężko mi coś tłumaczyć, bo na tym forum są to tematy zakazane XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (23-10-2015 o 17h00)
Ban, bo rozumiem Iriś. xD Ale pamiętam, że w jednym odcinku nie było cenzury, gdy jakaś kobieta szła przez miasto poniżana. ;w; Czy coś w ten deseń.
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (23-10-2015 o 17h02)
Ban, bo to była
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (23-10-2015 o 17h05)
Ban, bo widzę, że muszę nadrobić większość odcinków. xD
Ban, bo czekam na zmianę avatara :v
Swoją drogą dawno nie banowałam :>
Ban, bo dawno też awatara nie zmieniałaś, aż ciekawa go jestem ;0.
Ban, bo ja również jestem ciekawa. xd
Btw- Hej!
Ban, bo fakt. ;/ Nie to, żeby mi się znudził, ale myślę, że pora na coś nowego :>
A to tylko będzie facet >klasyk< z kolorowymi >jak zwykle< włosami
A tak btw: bardzo mi się podoba Twój nowy avek
Ban, bo piszę z Melasią z SyFa na chatcie. B)
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (23-10-2015 o 18h14)
Ban, bo się zorientowałam, że Jess nie jest już naszą moderatorką ;O
#Refleks
Why? ;-;