Ban, bo wpadłam na moment.
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 122 123 124 125 126 ... 200
Ban, bo wpadłam na moment.
Ban, bo żooonka!<3
Dostałam dzisiaj szóstkę z informatyki. ;3; I jedynkę za kartkówkę z matmy...
Ban, bo słabo Julek .
Ban, bo witam. ^^
Wowo Juliusz to ja się tak źle nie uczę. xD
Ostatnio zmieniony przez Momencik (22-10-2015 o 15h28)
Ban, bo muszę się w ocenach podciągnąć, bo będzie ze mną źle. ;w;
W sumie to cieszę się, że u mnie w szkole w tygodniu mogą być tylko 3 sprawdziany i nieograniczona ilość kartkówek. Może być o wiele gorzej. x'd
No widzisz Kasiu. ;3;
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (22-10-2015 o 15h31)
Ban, bo ja mogę mieć tylko 2 sprawdziany w tygodniu. 8)
Ban, bo ano właśnie. Hehe...Pochwalę się jeszcze szósteczką z kartkówki z religii. 8))
Większość klas miała z niej bardzo słabe oceny, a w mojej klasie same szóstki i bodajże dwie 5. x"D
Umm....Jutro kartkówka z przyrki. ;o; Zaraz się trochę pouczę i odrobię lekcję.
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (22-10-2015 o 15h42)
Ban, bo jakimś cudem ominęła mnie kartkówka z geografii :^)
A przez brateła jelon jest zuym jelonem
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (22-10-2015 o 15h41)
Ban, bo o nie! D:
30 października będzie ok. 12 jakiś apel i przedstawienie halloweenowe. ;-; No, a reszta dnia zajęcia... T^T
I....wykrawanie dyni. ;___; W tamtym roku miałam strasznie twardą dynię i nie dość, że prawie nie odkroiłam sobie palca to pocięłam sobie dłoń i o mało nie zabiłam koleżanki. :"D
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (22-10-2015 o 15h44)
Ban, bo ja we wtorek mam bal zamiast lekcji! ♥
I ban, bo żegnam. :3
Ostatnio zmieniony przez Momencik (22-10-2015 o 15h44)
Ban, bo wtf, co to za pogańska szkoła Julek? xDD
Też tak chcę...
Ban, bo ja odkąd jestem w nowej szkole nie licząc weekendów i świąt
mam zawsze lekcję. Np. Jak jest wycieczka to pierwsze dwie godziny jestem na zajęciach. X(
Za kogoś się przebierzesz Moment?
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (22-10-2015 o 15h47)
Ban, bo w mojej szkole chyba nic nie będą robić.
Mnie to nie przeszkadza.
Ban, bo jak dla mnie to normalne, że zawsze mam lekcje.
Ban, bo u mnie w szkole były dzisiaj ćwiczenia x[. Ale wywaliło prąd w całym mieście więc za alarm robiły woźne z dzwonkami xD.
Ban, bo ja ostatnio miałam ćwiczenia w czwartej klasie podstawówki... I teraz żaden dzieciak nie wie jak się ewakuować, po co. :'D Jak wybuchnie pożar to nauczycielki będą miały przekichane.
Ban, bo mojej całej szkole zajęło to do 8 min xD.
Wszyscy ocaleli, nie spłonęli x'D.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (22-10-2015 o 15h57)
Ban, bo nie mam co jeść z własnej tępoty - zapomniałam kupić śmietanę do zupy. :V
W KOŃCU MAM INTERNET, O MÓJ BOŻE. ...Ale jak zalogowałem się na konto bankowe to mocno się zdziwiłem, ej, HALO, PRZEPRASZAM, gdzie są moje pieniądze? D:
Niedobrze tak być 3 tygodnie bez dostępu do konta, oj, zdecydowanie niedobrze...
Ban, bo ja bym chyba zawału dostała. x"D
I z jednej strony chcę wydać 25 złotych na miss fashion i halloween, a z drugiej wcale mi na tym nie zależy i sam już nie wiem :<<<<<<<<<<<<<<.
Ban za brak bana na początku bana.
Ban, bo Mineo ja o dziwo prąd w domu miałam xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (22-10-2015 o 18h35)
Ban, bo właśnie wróciłam z szkolnej wycieczki ^^
Tylko szkoda, że zielona noc niezbyt się nie udała, bo mogliśmy zamykać się w nocy na klucz, więc tylko komuś ze swojego pokoju było można coś zrobić XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (22-10-2015 o 18h46)
Ban, bo przed chwilą prawie dostałam zawału. ;-;
Słucham "Girlfriend" na tablecie. Mam wyłączony ekran, a tu nagle zaczyna lecieć jakaś dziwna muzyka w słuchawkach, którą pierwszy raz słyszałam. Tablet przez chwilę się zawiesił...Nie chciał się włączyć, a muzyka dalej leciała. ;-; Gdy się włączył zauważyłam, że jest "wyłączony" dźwięk. A piosenka, której słuchałam niby dalej grała....;_; Dziwne... I to bardzo.