S I E D E M . G R Z E C H Ó W . G Ł Ó W N Y C H
♦ Pycha
♦ Chciwość
♦ Pożądliwość
♦ Zazdrość
♦ Obżarstwo
♦ Gniew
♦ Lenistwo
Motyw Siedmiu Grzechów Głównych został już przemielony przez artystów, przez twórców komercyjnych i niszowych, a nawet przez Hollywood. Czas, by inspiracje tym tematem zaprezentowały genialne graczki Miss Fashion, których kreatywność nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Zapychające swoje buzie przysmakami grubaski, kuszące uwodzicielki, chciwe, obsypane złotem bizneswoman, zielone ze złości, zawistne zazdrośnice, podziwiające tylko własne odbicie hrabianki,czerwieniejące z gniewu furiatki czy ziewające, leniwe śpiochy dłubiące całymi dniami w nosie - wybór jest ogromny! Dalej, pokażcie, na co was stać!
R E G U L A M I N:
1. Konkurs dotyczy stylizacji miss.
2. Zgłosić można tylko jedną pracę, także dobrze przemyślcie, co udostępniacie do oceny.
3. Temat konkursu to 7 GRZECHÓW GŁÓWNYCH i tego należy się trzymać, prace zbyt luźno doń nawiązujące bądź nie na temat będą zdyskwalifikowane.
4. Opis stylizacji jest konieczny, ale nie jest oceniany (ocenie podlega wyłącznie stylizacja, ale opis często rozświetla sytuację "co autor miał na myśli").
5. Czas oddawania prac mija 15 października o 23:59.
P R Z E W I D Z I A N E . N A G R O D Y:
♥ pierwsze miejsce:
dyplom + pixelowa, pełnowymiarowa podobizna zwycięskiej pracy w postaci dollki wykonanej przeze mnie (lub moją nieocenioną pomocnicę Hildee)
przykłady
♥ drugie miejsce:
dyplom + chibi wersja zwycięskiej pracy w postaci dollki wykonanej przeze mnie
przykłady
♥ trzecie miejsce:
dyplom + mini ikonka brązowego medalu z nickiem zwycięskiej miss
W A Ż N E!!
Zrobienie dollki zajmuje trochę czasu. Czas zgłaszania prac mija 15 października o północy, ale zastrzegam sobie prawo do opublikowania wyników wraz z nagrodami do dwóch tygodniu po zamknięciu terminów zgłoszeń. Aby być bardziej precyzyjną - podium wraz z nagrodami pojawi się najpóźniej 31 października.
P O W O D Z E N I A!
Ostatnio zmieniony przez nivata (14-09-2015 o 17h01)