Witam witam!
Bez zbędnych wstępów, zadanie polega na stworzeniu kompozycji ze stylizacji, ale nie byle jakiej, opcje są dwie, a nawet 3.
1) Miss + zwierzak
2) Miss + zwierzak + boy
3) Miss + boy
Dlaczego opcji jest tak wiele? Proste. Niektóre z chcących wziąć udział mogą nie mieć, albo chłopaka, albo zwierzaka, także postanowiłam trochę ułatwić sprawę.
Gdzie jest haczyk?
Jak wiele osób się domyśliło "Jaki pan taki zwierz" lub "Rodzina idealna" stylizacje postaci muszą być do siebie podobne! Mogą być to podobieństwa na zasadzie kolorów, tematyki lub czego sobie tylko wymyślicie, grunt by patrząc na stylizacje wiadomo było, że są "z tej samej paczki".
Oczywiście przestrzegam przed używaniem gotowych zestawów ze sklepów czy od gwiazd, osoby używające gotowych zestawów będą dyskwalifikowane.
Mały regulamin:
1. Zgłoszenie musi być zgodne z regulaminem działu oraz forum.
2. Zgłoszenie dwóch kompozycji jest dozwolone pod warunkiem, że każde dotyczy innego "tematu" ("Jaki pan taki zwierz" i "Rodzina idealna")
3. Prace można zgłaszać do 30.10.2015r. godziny 23:59:59
4. Opis obowiązkowy. Minimalna długość to dwa ładne zdania o stylizacji.
5. Inspiracje mile widziane, w formie zdjęć cytatów, lub luźnych opisów zdarzeń.
6. Stylizacje muszą być zdjęciami z szafy z przeźroczystym tłem.
7. Opinię po stylizacjach można wygłaszać w temacie po zamknięciu zbierania zgłoszeń.
Jury składa się ze mnie, jednoosobowe a co.
Czy to jest kot, pies, duży, mały nie ma to dla mnie znaczenia.
STYLIZACJE JESIENNE(w tym Halloweenowe) BARDZO MILE WIDZIANE.
Także powodzenia.~
Ostatnio zmieniony przez DarkSeaweed (21-10-2015 o 16h14)