Ależ Sartani ^^ Opis oczywiście będzie ^^ Po prostu nie miałam kiedy się wypowiedzieć i nie spodziewałam się, że wyniki będą tak szybko ^^""
Do niektórych stylizacji miałam inne zdanie niż autorka, ale też w wielu kwestiach się zgadzałyśmy.
Osobiście uważam, iż nie powinno się robić głosowania na nagrodę publiczności jak jest już po wynikach, co z reszta powiedziałam autorce (;
Mam nadzieję, że Wam to nie przeszkadza i zapraszam do dalszego głosowania!
serowakanapka, rysunek jest po prostu boski *U* Bardzo mi się podoba Twój styl rysowania, ale to chyba już wiesz. Wybacz, że to powiem, ale śmiem twierdzić, iż rysunek jest lepszy niż stylizacja. Spodobało mi się poza, a także proporcjonalne ułożenie miss. Dobrze także odwzorowałaś marszczenia, czego ja bym w życiu nie potrafiła ;D Świetny pomysł z łapaniem ptaka (;
Solomona, Twoje rysunki także uwielbiam, ale nie tylko dlatego wybrałyśmy Cię z Imileczka na drugie miejsce. Twoja stylizacja od razu rzuca się w oczy, jest bardzo oryginalna + uwielbiam kolorowy akcent na tle szarości ^^ Podobają mi się bardzo dodatki do rysowanej stylizacji, dodały uroku i rysunek wydał się ciekawszy Gratuluję pomysłu!
Sartani, gdy zobaczyłam Twoją stylizację to od razu ogarnęła mnie swoim urokiem. Nie jest idealnie, ale coś w tym było... Nie mogłyśmy przejść koło tego obojętnie. Tak samo świetny pomysł z pozą, lubię takie ^^ Mogłyście po prostu przerysować miss, ale nie... I to jest ogromny plus. Tak samo mi się bardzo spodobał Twój styl rysowania. Rysunek skradł moje serduszko <3
Rebeka7, mmm, widzę styl M&A, co bardzo lubię Podoba mi się Twoja dbałość o szczegóły, pokazałaś to przy kwiatkach w kimonie (ja osobiście nie miałabym cierpliwości do czegoś takiego, dla mnie to wyczyn ) Ogólnie rysunek bardzo kawaii /)*-*(\
Rosali, tutaj jesteś faworytką Imi, przyznam ^^" Mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe... Ale także mogę się wypowiedzieć ^^ Przyznam także, że nie mam pojęcia za którą zostałaś wyróżniona Imi, proszę, zamieść o tym info :'D ^^" Ale chyba mogę ocenić tą, która MI się najbardziej podobała Pierwsza stylizacja, chodź prostsza, podobała mi się bardziej. Bardzo podoba mi się ten złowieszczy uśmiech misski, a cała ona przypomina mi Fredy'ego Kruegera Ogólnie też mi się podoba, ale twierdzę, że ładniej by to wyglądało w kolorach :3 Fajny pomysł!
Imi nie zamieściła tego, ale jako współtwórczyni chyba mogę wytypować jeszcze jedno wyróżnienie... chorino. Strasznie mi się podoba druga stylizacja. Pierwsza też jest niebanalna, ale druga ma w sobie "to coś" Tak samo podziwiam to, że też zwróciłaś uwagę na szczegóły i manewrowałaś kolorami. Świetny pomysł, zrobienia rysunku "na piracko" (Bo chyba jest, nie?) ;D