Pierwszy anioł zastanawia się jak zabierze swoje ciuchy i rzeczy od przyjaciółki, bo musi siedzieć w domu xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (03-09-2015 o 16h57)
We are in noir
Strony : 1 ... 48 49 50 51 52 ... 201
Pierwszy anioł zastanawia się jak zabierze swoje ciuchy i rzeczy od przyjaciółki, bo musi siedzieć w domu xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (03-09-2015 o 16h57)
Drugi anioł się obżarł i nie może pomalować paznokci, bo umiera z przejedzenia :'D Mama taka dobra kucharka ♥
Trzeci anioł pyta pierwszego anioła, dlaczego Śka mu tych ciuchów nie przyniesie. >.<
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (03-09-2015 o 17h00)
Czwarty anioł mówi, że Śka u babci jest i później będzie miała czas, a sama nie wiem czy i ja go będę miała xD
Piąty anioł życzy powodzenia w odzyskiwaniu rzeczy :"D
Szósty anioł zabiera się za książkę.
Siódmy anioł czeka aż rodzina przyjedzie i chyba weźmie się z czytanie lektury.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (03-09-2015 o 17h11)
1 demon blokuje
Pierwszego anioła już męczy katar. :')
Drugi anioł jest bezbronny, bo pomalował paznokcie : O
1 demon mówi Frozie że jakby słyszał swoją siostrę z tymi paznokciami XD
Pierwszy anioł łyknął tabletkę na ból głowy i przeszło mu szybciej, niż tabletka mogła zadziałać. :')
1 Demą nie wie co robić :<
Pierwszy anioł nie rozumie znajometrów, lel. To znaczy ich sensu.
Drugi anioł ma nadzieje, że dziś dokończy jeden rysunek
Trzeci aniołek wita się z wszystkimi. *podaje rączkę*
Czwartyanioł wita Julkę. I jeszcze rozgląda się czy ktoś inny (oprócz Julki) tu jeszcze jest.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (04-09-2015 o 15h01)
Piąty anioł znowu trochę olewa statę :x Ale przejrzałam notatki od Marka z Bagien pi razy drzwi i wiem już, co w nich jest :>
1 demonowi jak zwykle nie chce się nigdzie ruszać z domu a jest na wieczór umówiony XD
Pierwszy anioł miał jechać do koleżanki zakuwać chemię, ale wykręcił się dentystą. XD
Drugi anioł mówi heej.
Trzeci anioł wlał sobie kawę do szklanej butelki po coli. XD
Heeeej, Mineo!
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (04-09-2015 o 17h35)
Czwarty anioł okrył się kocem, bo mu zimno.
Piąty anioł też nieco marznie, ale mu się nie chce bluzki z długimi rękawami zakładać. >.<
U szóstego anioła można było jeszcze przed chwilą chodzić w krótkim rękawku, ale deszczowo coś się robi.