Drugi miał tylko kilka zadań z przyrki, aa no i najważniejsze - jutro nie mam matmy YEAH 8)
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 175 176 177 178 179 ... 201
Drugi miał tylko kilka zadań z przyrki, aa no i najważniejsze - jutro nie mam matmy YEAH 8)
Pierwszy demonek ma gdzieś zadania z matematyki. I tak pomyliłby się gdzieś, przez co całe byłoby źle. A to go strasznie zdenerwowałoby. No wiecie, rzucanie talerzami i inne tego typu rzeczy. xD
Nie no. Robię je, ale z niechęcią. Na szczęście chyba dziś nic nie ma zadane. :'D
Pierwszy pewnie zaraz załączy na jutubach piosenki EXO z napisami i będzie nawalał karaoke </3
Fałsze tak bardzo <3
Ostatnio zmieniony przez Momencik (24-09-2015 o 19h07)
2 aniołek jest dumny bo dostał 3+ z kartkówki z matm (tak się dowiedział, bo nigdzie nie był :"D) z czegoś, co ogarniał na 2h przed kartkówką dzięki znajomej, yahoo
Ostatnio zmieniony przez nelumi (24-09-2015 o 19h07)
Trzeci, nel gratuluję? xD
Wyczyn tak bardzo :'D
Czwarty anioł obserwuje kota, który wyraźnie tęskni za mamą anioła, bo kręci się po domu i wygląda przez okno.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (24-09-2015 o 19h11)
Piąty proponuje wbicie jakiegoś win'a :'D
Pierwszy jelonek szukał czegoś na sygnę, ale jak to u jelonków bywa... Zapomniał czego szuka.
Do tego jego komp odmawia współpracy przy zaznaczaniu tekstu. Grr... >.>
1 anioł ma za to ubaw ze swojego kota, który się "schował" i sprawdzał co chwilę, czy nadal go nie widzę :"DSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez nelumi (24-09-2015 o 19h19)
2 anhel jest zły bo myślał, że wyszedł z "wypadku" baz szwanku, a ma niefajnego siniaka na ręce, który wyjątkowo mocno boli XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (24-09-2015 o 19h20)
3 aniołek nadal się śmieje :"D
Ale Iriś i tak ciesz się, że to jest jedyne co się stało xD
4 anhel może zabrzmi jak egoista, ale dobrze że to się stało, jak ja otwierałam okno, bo kto inny mógłby nie złapać i mogłaby stać się tragedia... Na przykład dziewczyny, które nawet lecącej piłki się boją i unikają XD
Pierwszy demon słucha o porodzie, nope. Tego pociągu słów niczym nie da się zatrzymać.
Pierwszy anioł powinien się uczyć geo, ale mu się wybitnie nie chce.
1 demoniczna kuna radzi Zioło wziąć się do nauki, bo nauka to do potęgi klucz~! (powiedziała ta, co uczy się najwyżej pięć minut~ :'3)
Pierwszy anioł siedzi i się leni
Pierwszy jelonek już czuje, że będzie musiał kupić nowy komputer ;-;
Pierwszy anioł ma jeszcze 6 godzin w szkole do weekendu. :'D
2 aniołek ma siedem godzin szkoły do weekendu. xd
A pierwszy demon ma 4 godziny szkoły + X godzin u dentysty do weekendu xd
Pierwszy anioł zastanawia się, czy umyć włosy teraz czy jutro "rano" o 13 :"D
Pierwszy demon jak zwykle z niczym się nie wyrabia >.<
Pierwszy anioł dziś się nie wyrobił, żeby pojechać z telefonem do serwisu :<
Pierwszy demon się z pakowaniem nie wyrobi, ale już trudno, najwyżej coś się dowiezie x')
2 demon znowu nie może zasnąć.