1 demon wbija przyblokować trochę aniołki ^^
Btw, przez Was zajrzałam na Librusa i obczaiłam, że mam 1 za ostatnią kartkówkę z matmy (a tak się starałam...)
Ostatnio zmieniony przez KimKas (20-09-2015 o 23h41)
Strony : 1 ... 161 162 163 164 165 ... 201
1 demon wbija przyblokować trochę aniołki ^^
Btw, przez Was zajrzałam na Librusa i obczaiłam, że mam 1 za ostatnią kartkówkę z matmy (a tak się starałam...)
Ostatnio zmieniony przez KimKas (20-09-2015 o 23h41)
Pierwszy anioł wita Kimuś ♥
1 demon mówi: no, siemanko Fro ~ ♥
Mało ludków na forum, mało...
Ostatnio zmieniony przez KimKas (20-09-2015 o 23h45)
Pierwszy anioł męczy się z napisem z sygny i chyba się podda ;__;
1 demon pyta Fro, jaki chce zrobić napis na sygnie, że to takie trudne?
1 anhel mówi, że Fro męczy się z krzywymi kreskami XDD
1 demon wita Iremiś ^^
I mówi Fro, że krzywe kreski są beauty ;*
Pierwszy anioł mówi, że teraz te kreski są idealnie pod sobą, więc jeśli coś nie gra to albo to złudzenie optyczne, albo są krzywe z natury :"D
2 anioł jest dumny z Fro
1 demon pewnie się będzie niedługo zbierał, jutro w końcu trzeba rano wstać.
W ogóle to będzie dla mnie pracowity tydzień - jutro kartkówka z matmy i próba teatru o 18.30, w środę sprawdzian z HiSu, w czwartek z matematyki + występ teatralny w szkole, a w piątek moje urodziny (nie planuję żadnych imprez, ale pewnie spędzę trochę czasu z babcią i dziadkiem...)
Brawo, Fro ♥
Ostatnio zmieniony przez KimKas (21-09-2015 o 00h02)
Pierwszy anioł uznaje to za bycie miłym :V
Ja jutro daję korki, idę do lekarza po papier na prawo jazdy, a potem melanż :"D Pracowite pół dnia :"D
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (21-09-2015 o 00h03)
Pierwszy demon *wraca do starego tematu* miał w gimbazie edziennik, podał własnego maila i dostawał oceni jedynie dla swojego wglądu <czo tam, rodzice nieogary>.
Nope, też chciałam dać swoje zdjęcie na avek lub sygnę. x'D
2 demon zmyka. Branoc, laski :*
I miłego melanżu jutro, Fro! :'D
Haha, Skye, pół mojej klasy jak dostało numery kont dla rodziców to loguje się do nich samemu xD Ja nie mogę, bo mama nauczycielka w librusie ogarnięta (ale i tak zagląda tylko jak pisze mi usprawiedliwienia/zwolnienia z lekcji xD).
Ostatnio zmieniony przez KimKas (21-09-2015 o 00h08)
Trzeci demon nie wypytywał nigdy, ale pewnie u niego było tak samo. xD
Dobranoc Kim.
Czwarty demon zagląda dzisiaj niestety tylko na moment.
I od razu Dobranoc Kim c:
Pierwszy anioł,
Dawaj Skaj, w końcu i tak już Cię widziałam, a to przede mną się broniłaś :V
2 aniołek umieścił Chat na blogu i teraz Marjuż z hisiem tam gadają. XD
Pierwszy demon nie będzie się na chama nie zgadzał jak się zgadza z Fro. x'D I ja tam wchodzę na Wasze profile smuteg. </3 Wrzucę, ale nie teraz.
Pierwszy anioł będzie czekał, ale nie z zapartym tchem, bo byś wrzucała tak długo, że bym się udusiła :V
Pierwszy demon mówi, że mądrze. Na moje zdjęcia i szybkość nie można liczyć. x'D
Pierwszy anioł się śmieje,
widzisz, jak dobrze Cię znam :V
Pierwszy demon zrobi testa i znów będzie Ygriś pierwsza, a reszta daleko w tyle. x'D
Pierwszy anioł wie to, co go interesuje, a nie jakieś miłości czy inne duperele :V
Pierwszy demon mówi, że anioł powinien wiedzieć, że nic nie wie, hehe. xD
Pierwszy anioł wie, jak demon ma na imię, więc coś wie, Ty gruby Krzychu :V