Pierwszy anioł ma babkę od polaka, ale tak kijowo uczy, że chyba napiszę egzamin na 0,000000001 % :')
Jelonku! A co to za brzydki ort ci się wkradł?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-09-2015 o 19h43)
Strony : 1 ... 118 119 120 121 122 ... 201
Pierwszy anioł ma babkę od polaka, ale tak kijowo uczy, że chyba napiszę egzamin na 0,000000001 % :')
Jelonku! A co to za brzydki ort ci się wkradł?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-09-2015 o 19h43)
Drugi jak dokończy rysunek to przejdzie na mobilne.
Moja to - 1 rok uczenia, luzik. 2 rok uczenia - ciągle wku*wiona. Teraz 3 rok - bez zmian :'D
Ostatnio zmieniony przez Momencik (17-09-2015 o 19h44)
Pierwszy jelonek ma takiego nauczyciela od polaka jak Zioło.
On nic nas nie nauczy do matury :")
Nie wierzę, ale na SyFie robią teraz sensowne rzeczy x')
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-09-2015 o 20h06)
Pierwszy anioł nie ogarnia tej kuwety - matematyczka dała im inny sposób, niż jest w książce, a tym jej sposobem ni cholery nie chce wyjść dobry wynik.
Drugi anioł ma dzisiaj pecha. Siedzi sobie cały czas choroby w domu, dobrze się już czuje, jutro pójdzie do szkoły, więc dziś jedzie sobie do cioci, a w drodze od klatki schodowej do samochodu spotyka osobę z klasy .__.
I jeszcze kupiłam sobie doładowanie do konta, a konto się nie doładowało >:<
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (17-09-2015 o 20h47)
Trzeci anioł głaszcze Robin i na pocieszenie daje jej linczek do Halloweenowego Ikelandu.
Czwarty anioł dziękuje Majerankowi, bo wczoraj sobie myślał czy może wyhaczą sposób na Ikeland ;D
Piąty anioł wcześniej się bawił numerkami z przodu i tak zauważył, że jeden to U nine, dwa to Gaetan itd, więc zmienił to na linczku do Halloweenowego U nine i się udało.
Szósty anioł: a próbowałaś tak z innymi Ike?
Pierwszy demon rozgląda się za sojusznikiem.
Pierwszy anioł mówi, że nie, ale co za problem. xD Do innych też chcesz linczki? xD
Wiecie co, ciekawi mnie, czy na innych wersjach językowych też są tacy geniusze rozwalający system beemoovu. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-09-2015 o 21h09)
Drugi anioł poprosi, jeżeli to nie problem ^^
Ciekawe, ale podobno Polacy tacy po prostu są xD
Trzeci anioł zrobi matmę i wrzuci linczki.
No ja nie wiem co z tymi ludźmi - pewna panienka przed chwilą założyła warsztat i wszystkie oprócz trzech punktów regulaminu bezczelnie skopiowała sobie ode mnie. Słowo w słowo.
Czwarty anioł więc czeka ;3
Sądzę, że to po prostu ludzkie lenistwo i brak kreatywności... Jednak i tak jest przesadą, żeby kopiować od kogoś punkty regulaminu ;/
Piąty Andrzej umieścił wszystkie linki w tym oto poście. Jak coś jest nie tak, to pisać, bo mogłam się rypnąć.
Pierwszy anioł tylko udostępnił listę wszystkich butików, dziewczyny nade mną rozkminiały jak się do nich dostać. XDDD
Pierwszy anioł próbuje rozkminić, czy da się zmienić kolor kupowanych mebli, ale na razie udało mu się zmienić kolor tylko tego, co się wyświetla w przykładowym pomieszczeniu. T^T
Pierwszy anioł chciał iść spać, ale nie może oddychać, bo katar. I słyszę myszy biegające po strychu, fuj. ;_;
2 aniołek też nie może oddychać, ale spać pójdzie za chwilę
Pierwszy jelonek próbuje coś narysować, ale słabo mu to idzie .___.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-09-2015 o 23h21)
1 aniołek nie ma siły rysować, ostatnio troszkę bazgrał i na tym koniec :<
Drugi anioł chciał wpuścić kota na strych, ale mama stwierdziła, że i tak by nie wyłapał myszy, bo się pod jakąś tam wełną chowają.