Pierwszy Anioł zazdrości tym którzy już zebrali długopisy.
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 201
Pierwszy Anioł zazdrości tym którzy już zebrali długopisy.
O, drugi Andrzej zajrzy na bloga, bo się wkurzył tym, że na niemieckiej nie mógł znaleźć, a nie będzie wydawał milionów na khekheniepodpowiadam.
Pierwsza demonica ma dwa długopisy.
Pierwszy Anioł jest zaskoczony bo z 1 długopisu stały się 4
Tylko nie mogę znaleźć tego 5 >.<
2 anioł poszedłby pobiegać, ale musi do tego zejść z łóżka </3
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (28-08-2015 o 15h20)
Trzeci anioł znalazł już wszystkie długopisy z dzisiaj
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (28-08-2015 o 15h21)
Pierwsza demonica ma 3 długopisy i będzie zawzięcie szukać, aż nie znajdzie wszystkich pięciu!
Pierwszy Anioł nie może znaleźć 5 długopisu ;_;
Pierwszy demon ma już luz, bo w pamięci ma zakodowane 25 skrytek.
Druga demonica lata ze strony do strony i szuka tych długopisów, ale nie umie znaleźć XD
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (28-08-2015 o 15h24)
Pierwszy Andrzej się wścieka, bo na niemieckiej i na polskiej jest tam, gdzie myślał i nie zdobędzie tego jednego cholernika.
Pierwsza demonica chciałaby wiedzieć gdzie są te długopisy...
Pierwszy anioł się śmieje, że byłaby beka, jakbyś jednak tam weszła i okazało się, że nie ma :'D
Karu, polecam PEWNEGO bloga xDDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (28-08-2015 o 15h27)
Drugi Janusz dostanie zaraz mocnego wnerwa przez tego złego długopisa ;_;
Trzeci Andrzej mówi, że jak ktoś nie wie o jaki blog chodzi, to pod sygną ma link. XD
Fro, na polskiej jednak znalazłam gdzie indziej, ale niemiecką wzdłuż i wszerz zbadałam i musi być TAM.
4 anioł już chilluje, bo ma wszystkie długopisy na wszystkich wersjach
Jasne, jasne, ja na niemieckiej szukałam i szukałam, a okazało się, że było gdzie indziej XD
Na hiszpańskiej 5 był tam xD
Piąty Andrzej nie ma aż tak złego wzroku. ;_; A szukał potem ze spisem, soł... XD
6 anioł szukał ze spisem od samego początku praktycznie, a i tak się motał po hiszpańskiej wersji i zaglądał milion razy na stronę, gdzie był ostatni :'D
Siódmy Janusz chciał sam poszukać tych długopisów ale to oleje i skorzysta ze spisu xD
Ostatnio zmieniony przez Momencik (28-08-2015 o 15h34)
Pierwsza demonica dziękuje Frozie, bo ma już pięć XD
Pierwszy anioł poleca, wrzucił tam całe chyba 8 screenów I ozdobił napisem I długi tekst "napisał" XD
Spoko, Karu, do usług XD Podziękuj jeszcze Skajowi xDDDDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (28-08-2015 o 15h35)
Drugi Andrzej zastanawia się jak to jest, że ciągle dobijają tylko do 7. :'D
Trzeci Janusz zastanawia się czy w ogóle coś tu wygramy :'D
Pierwsza demonica dziękuje z tego miejsca Skajowi, bo chyba to czyta, a jak nie to jej podziękuje jak ją tu spotka czy coś XD
Pierwszy Andrzej nie wie co odpisać momentowi w pogaduchach, bo w sumie powinien robić tę sygnę... :'D