Ban, bo
...Sandra miała bana? Znowuż były hentaje? xD W każdym razie tervetuola takasin czy jakoś tak. Bo skoro po angielsku może być to czemuby nie po fińsku? :3
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (30-08-2015 o 18h45)
Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 200
Ban, bo
...Sandra miała bana? Znowuż były hentaje? xD W każdym razie tervetuola takasin czy jakoś tak. Bo skoro po angielsku może być to czemuby nie po fińsku? :3
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (30-08-2015 o 18h45)
Ban, bo zajrzyj na ostatniego posta w starych Banach. xD
ban, bo nie ma za co Skayuś :3 ( dawno tak nie pisałam do ciebie xd )
Baj, bo lubię tę formę. xD Odechciało mi się drugi raz rysować. </3
Ban, bo dzięki, poczytałam sobie ten ostatni post xD Głupio się czuję... XD Ale to ja, znów się ogarnę a jak mi odwali to będę beczała, bo mam bana. XD Nie no, grzeczna już będę, a przynajmniej się postaram...
Tęskniłam za wami T.T
Nie Ananasie, jedno to było to co mówisz a drugie to była przemoc XD To było dla żartu powiedziane... No ale ja nie umiem żartować, więc XD
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (30-08-2015 o 18h53)
Ban, bo wow. Ale długiego edita walnęła Jess, naprawdę. Chociaż w sumie skoro była wkurzona, to taki post mógł wyjść praktycznie sam. Jeny. Dużo się tego nazbierało. xD Chociaż w sumie gdyby tak ukarała wszystkie, co choćby w najmniejszym stopniu zawiniły w czymkolwiek to tak w sumie to nie byłoby komu pisać na tym forum. xD
Jeju, cieszę się wolności forum od hentajów. ♥
Ładnie Skajuś, ładnie i to wyszło. Możesz dokończyć i napisać, że tak ma być. xD
Sandra, jeśli w mojej obecności coś ci odwali, to przypomnę ci na PW, żebyś posta usunęła, to ci tam mogę powiedzieć. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (30-08-2015 o 19h01)
Ban, bo bez hentajów będzie ok. xD
Jeszcze bez twarzy i "tak, dokładnie tak miało być" . XD
Znalazłam oczy, które rysowałam jakoś na początku gimbazy.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo śliczne xd
Ja swoje bazgroły trzymam w teczce, ale wątpię czy ujrzą kiedyś światło dzienne xd
Ban, bo dzięki, kiedyś o wiele więcej rysowałam. Ja chętnie bym je zobaczyła. ;3
Zaraz telefon mi padnie. </3
Ostatnio zmieniony przez Skye (30-08-2015 o 19h15)
Ban, bo ja też bardzo chętnie bym je zobaczyła. :3
Skajuś, jakie śliczne. *w* Oczy. *w* Oczy. *w* Oczy. *w*
Mha, przez ten tydzień u babci też coś nabazgrałam ja. Pfuj, ale jek na moje standardy ludź już ludzia w miarę przypomina. XD
Ban, bo <3 wtedy jeszcze umiałam rysować kredkami. Po gimnazjum kompletnie przestałam ich używać.
Jak ludź ludzia przypomina to dobrze. (Ta, a Ananas wrzuci i wyjdzie, że są milion razy lepsze niż moje stare bazgroły. XD I u Nerry podobnie. ;3)
Ostatnio zmieniony przez Skye (30-08-2015 o 19h31)
Ban, bo ja bardzo polubiłam czarne cienkopisy, więc pewnie zacznę robić więcej tego typu co wrzucałam na gg Skaju i Seci D:
Ban, bo ja zawsze robię źle linie, cienkopisy nie dla mnie. xD
I hej neluś.
Ostatnio zmieniony przez Skye (30-08-2015 o 19h36)
Ban, nu bo cześć cześć.
Ban, bo smutno mi, bo musiałam iść z Abadaby najwcześniej z dziewczyn, przez głupie nieporozumienie T^T Zastanawiam się, czy długo jeszcze siedziały po tym jak uciekłam
Ban, bo szkoda, że nie mogłam wpaść </3 Jak było i kto był poza Tobą i Podoiną? xd
Ban, bo może wam kiedyś wyślę na prv - tylko mi przypomnijcie
Ban bo wielka szkoda </3 Jedno krzesełko było puste i jak na nie patrzałam to tak myślałam wtedy o tobie :'<
Była nas trójka: ja, Podoina i DemOlkaGirl ^-^ Tłumy po prostu x'D Mimo, że było nas mało, naprawdę było fajnie, bardzo miło się gadało, tylko szkoda, że po godzinie musiałam iść T^T Ale cóż, trudno się mówi, następnym razem będę najdłużej ze wszystkich!
Ban, bo następnym razem już postaram się wpaść D:
Ban, bo też chciałabym (i chciałam) wpaść, ale nie dałoby rady, bo to tak daleko. </3 A przekonanie mamy, że co najmniej większa część z was nie jest pedofilami* byłoby praktycznie niemożliwe. </3
* Chociaż wszystko możliwe. XD
Ban, bo mi się nogi trzęsły jak szłam :'D
Mamusia się tak samo martwiła, aż za bardzo :'D Pff, po części przez to musiałam tak wcześnie wrócić T^T"
Ban, bo XD niby jestem dorosła, ale pewnie i tak by się pytała.
Możesz jej pokazać zdjęcia. XD Moje i Fro chyba dalej widnieją w Banach. XDD
I tu się Fro przydaje młody wygląd, pro. xD
Ban, bo tak bardzo się martwiła, że aż przyszła do Abadaby, leeeel x'''D
Wtedy też okazało się, że ona ileśtam razy do mnie dzowniła, a ja miałam wyciszony telefon xD Myślała, że coś mi się stało :'O
Ban, bo dobrze, że pozwoliła, Lusiu. ;D
A mama by pewnie na to, że to zdjęcia z google grafika. xD
Ahaha, fajna historia, Lusiu. ;'D Alęz mama, musiała z nerw wychodzić. ;'D
Skajuś napisał
Coś tam, że moje są pewnie miliony razy lepsze. xD
Aż ze dwa wstawię, obczaiłam już, jak dodać zdjęcie nie mając kabla. <3
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (30-08-2015 o 21h07)
Ban, bo mamy takie podejrzliwe (opiekuńcze). xD
Mega mi się podobają Ananasie. <3 Jak wejdę z kompa to będę mogła zobaczyć większe.
Ostatnio zmieniony przez Skye (30-08-2015 o 21h06)