Ban, bo uciekam życząc dobrej nocy!
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 182 183 184 185 186 ... 200
Ban, bo uciekam życząc dobrej nocy!
Ban, bo branoc Set :3
Ban, bo dezodorant lub odświeżacz powietrza... Suche pranie jest spoko, o ile mocno spryska się. Nawet tak nie śmierdzi. xD
Co, nie chciało się prać, Jyleniu? xD
Um, jak się zmienia, to o połowę mniej zapocona, a jeśli dzień nie był zbyt intensywny, więc... I tak jak dla mnie niewykonalne. Mi to nie przeszkadza, jeśli Ty czy ktokolwiek inny nosi takie (czasem i dłużej noszona nie zaśmierdnie jakimś cudem... o.o), ale sama bym nie założyła. xD
Nie trzeba prać ręcznie, to i takie rzeczy przeszkadzają. xD
Miłej nocy, Seciu! ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-09-2015 o 22h56)
Ban, bo jasne, na koloniach będę się w praczę bawić...
To się nazywa lenistwo i miałam taki pomysł w stylu
"Hej, a może by tak nie brudzić wszystkich tych koszul
i tylko jedną zużyć?" xD
Wtedy też dwie pary spodni rozwaliłam xD
A matka chciała mnie zabić...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-09-2015 o 22h59)
Ban, bo wiesz jeśli faktycznie koszulka nie nadaje sie do niczego innego tylko do prania - wkładam ją do pralki, ale bez przegięć xd A moja siostra po prostu mi na złość robi, bo wie, że tę koszulkę lubię xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2015 o 23h00)
Ban, bo na szczęście matełka Jelonka, go nie zabiła i Jelonek jest wśród nas :v xD
Mi by tam by bluzek nie starczyło jakbym miała je codziennie do prania wrzucać :v
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (25-09-2015 o 23h02)
Ban, bo dalej nie spakowałam nic... dobra zaraz wracam, choć się jeszcze nad tym zastanowię xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2015 o 23h02)
Ban, bo Robin, a co jeśli Jylontak naprawdę jest zombie, bo jednak matka go zabiła?
Nie pytajcie co ja biorę x'D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-09-2015 o 23h05)
Ban, bo nie wyglądałaś jak zombie jak cię ostatnio widziałam :v I nie byłabyś mądra, bo nie miałabyś mózgu.
Ban, bo po prostu jestem słit sixteen zombie i zawsze dobrze wyglądam :V
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-09-2015 o 23h08)
Ban, bo jolo, słeg, hajs, kobiety, samochody, szybka jazda.
Joł ziomę!
Zaraz zabiorę się za szkic Samary.
Pozdro Ziomki.
Ban, bo to musiały być wspaniałe kolonie... :'D
Pogratulować siostry, Ner! xD Ah, to musi troszkę wkurzać... Ale nie wiem, jak to jest, bo po prostu ulubionych koszulek nie mam. :] I oby wreszcie udało się spakować, cokolwiek to jest!
Skoro Jelonek jest zombie, to wszyscy znacie moje marzenie, co mogłabym zrobić, jeśli apokalipsa zombie nastanie... Jeśli macie dobrą pamięć. Jakiś czas o tym wspomniałam na forum. XDDD
Co tak cicho nagle? O.o Coś zbyt dziwnego napisałam? xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-09-2015 o 23h16)
Ban, bo nikt nie kuma mojego słegu. X"D
Btw- Padłam, gdy to przeczytałam XD
"EMO
Gdy spotkasz dwie emo girl, to nie możesz mieć pewności, czy to przypadkiem nie są dwa emo boye bądź też emo boy ze swą emo girl."
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (25-09-2015 o 23h24)
ban, bo w końcu spakowałam jakiś tam zeszyt, ''tysiąc'' długopisów oraz jeden dobry ołówek, do którego MUSZĘ w końcu dokupić rysiki ;-;
Ban, bo do której siedzisz jutro na studium Semesiu?
ban, bo nie wiem ;/ na 8.30 mam ten głupi apel, a później normalnie zajęcia... może zwinę sie wcześniej ( w co wątpię xd) ale za to w niedziele za Styks nie jadę ... W soboty mam jeszcze dobry dojazd, ale niedziela to koszmar ;/
Ban, bo czyli jeśli dobrze zrozumiałam, to masz daleko od szkoły? :v
Mimo wszystko trzymam kciuki tylko, że u stóp, bo u rąk trzymam dla Fro. XD
ban, bo dojeżdżam do innego miasta jakieś ok. 30 min drogi (zależy czy kierowca busa ma dobry humor i jedzie szybko xd)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2015 o 23h39)
Ban, bo dobra teraz to muszę trzymać kciuki kota, żeby humor miał dobry. XD
ps. napisałam do Ciebie na pw. xd
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (25-09-2015 o 23h46)
Ban, bo sama wiem jak to jest. Ja muszę jechać 60 km do szkoły A dopiero się wyszykowałam, bo cały dzień w mieście wody nie było.
Też trzymam kciuki, więc lepszy efekt będzie
Ban, bo siemasz Seite. :3
Chyba zamiast Samary narysuję GD. XD
Ban, bo dzięki Seite: )
sama nie wiem kiedy jest najgorzej.. zimą czy latem... zimę lubię, ale pupencja zamarza xd a latem się roztapiam.. i ślepnę xd
Będę spać jakieś... 4.30 godziny(?) ;-; *hlip, hlip* xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2015 o 23h54)
Ban, bo cześć julka. Ja to się nie mogę zabrać do rysowania, a już nawet sobie nowe pastele kupiłam na zachęte ;p
Zauważyłam, że ty tylko o GD
Ja tam wole zimę, bo jak jest ciepło to ludzie zapominają co to prysznic...
Ostatnio zmieniony przez Seite (25-09-2015 o 23h55)
Ban, bo chciałabym też coś narysować, ale swój ołówek już spakowałam xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-09-2015 o 23h55)
Ban, bo :<<<
Nerruś.<///3
Idź spać! Wyśpij się chociaż trochę. :c
Hahah, no. xdd
Lub narysuję jakiegoś wilczka z farbami wodnymi. xd