Ban, bo ja tego nie potrafię nawet z wytłumaczeniem xD Coś mi też nie wychodziło. Musiałabym sama poobserwować kogoś jak to robi T^T.
We are in noir
Strony : 1 ... 163 164 165 166 167 ... 200
Ban, bo ja tego nie potrafię nawet z wytłumaczeniem xD Coś mi też nie wychodziło. Musiałabym sama poobserwować kogoś jak to robi T^T.
Ban, bo odnośnie pomylenia skali - potrafię rozwiązać najtrudniejsze zadania z matmy, ale prawie zawszę zrobię jakiś błąd rachunkowy i mam zły wynik XD Dziś na ZPDE z matmy rozwiązałam całe zadanie, ogarnęłam to pierwsza z grupy, a potem podchodzi pani i mówi, że mam zły wynik. Patrzę na wszystkie obliczenia po kolei - oczywiście walnęłam się na dzieleniu pisemnym, bo źle odjęłam 12 - 5 XD I rzucam do pani tekst "Nie moja wina, że źle odjęłam", a pani patrzy na mnie jak na kosmitę i mówi "No tak, nie Twoja wina, że źle odjęłaś" XD A w następnym zadaniu źle mi wyszedł wynik, bo gdzieś po drodze źle wymnożyłam 6 razy 4 XDD
Edit: Przypomniałam sobie, że to nie było 6x4, tylko 16+6 i całej naszej grupie wyszło 24 zamiast 22 XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (22-09-2015 o 16h39)
Ban, bo warstw nie ogarniam.
Boshe, przed chwilą wysłuchałqm tego makaronika i nie powiem, że żałuję, bo tak nie jest, ale no, dziwnie się teraz czuję. e.e
Ban, bo jak znajdę chwilę, to mogę pokazać moją uproszczoną metodą (mniej się myli) zabawy na warstwach, bo nie trzeba zakładać dwóch elementów. Fro kiedyś pisała, że ona otwiera linki ubrań w nowej karcie i kopiuje tylko to, co jest jej potrzebne, a ja po prostu otwieram drugą szafę ;D
Ban, bo cześć!
Puściłam sobie w drugiej karcie muzyczkę do odtwarzania w tle na blogu Julki, i wiecie co? Już muzyczka z Poradników Uśmiechu bardziej mi odpowiada. xD
I Julko, liczę na cóś chorego! Na tym blogu! ^^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-09-2015 o 17h03)
Ban, bo ja ogarniam, ale ostatnio nie chcą mi się zapisywać i zastanawia mnie czy tylko u mnie się tak dzieje xd
Ban, bo u mnie się normalnie zapisywały, jak ostatnio robiłam. Tylko kilka warstw nie działało, ale inne okej.
Mam dziwną ochotę, by w kółko słuchać tego. Q.Q
Ban, bo jest tu kto? xD
Ban, bo a no, po nadrobieniu jestem ^^
Ban, bo ja muszę nadrobić, bo tylko pobieżnie przeczytałam.
Ban, bo jak już nadrobiłam to nie musisz, chyba, że bardzo chcesz xP
Ban, bo się zastanowię xD Mam obok siebie jeżyny, mniam <3
Ban, bo aww smacznego! Ja mam ochotę na borówki, ale wszystkie zjadłam :<
Ban, bo dziękuję Ostatnio widziałam w sklepie, też lubię ^^
Ban, bo hej, hej.
Ban, bo jakoś dzisiaj ciągle myślę o axolotlach ._.
Ban, bo cześć Julko i Jelonku
Ban, bo borówki są życiem ;___;
Ban, bo Nelu, inne owoce też istnieją ;P nektarynki, brzoskwinie...
Ban, bo ja wiem ja lubie, jem. NO ALE BORÓWECZKI
Ban, bo dobra dobra xD
Pora się za wstążki wziąć.
Ban, bo owocnego sklejania! Ja muszę posprzątać pokój i wygrzebać parę rysunków by zanieść mojej nauczycielce od plastyki (chce zrobić wystawę obrazków rysowanych przez uczniów). xD
A co robię? Oglądam z neta filmy dokumentalne. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-09-2015 o 20h20)
Ban, bo Pine, ja to sklejam w późniejszym etapie xD
Najpierw muszę poskładać odpowiednio
Ban, bo nie wiedziałam, jak to nazwać. xD
Ban, bo spoko Pine