Ban, bo ja idę spać. Dobranoc! ^^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (20-09-2015 o 22h59)
Strony : 1 ... 157 158 159 160 161 ... 200
Ban, bo ja idę spać. Dobranoc! ^^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (20-09-2015 o 22h59)
Ban, bo tam nie ma jak tego wyrównać, łudziłam się, że linijka jest dokładniejsza niż moje oko ;__; Zaraz w AP zrobię sobie normalnie fotkę zamiast sklejki trzech elementów i tyle :"D
Ale najpierw dokończę odpisywać Żonie ♥
Ban, bo zrób tak, teraz milimetr za mocno w lewo Q.Q
Ban, bo zrobię jak odpiszę Żonie :>
Ban, bo wowow insta Fro. Może tym razem nie zgubię Kluseczki-Kuleczki. XDD
Po ostatnim tekście do mamy prawie zostałam oblana wodą. x'D
*Skaju niezłośliwie, kuleczki są spoko*
Ban, bo ej, ja jestem Wiewiórą, nie nazywaj mnie jak swojej matki, bo zacznę czuć się w obowiązku Cię wychowywać :V
Ban, bo do mamy mówię Kuleczko, więc Kluseczka będzie wporzo. ♥
Ban, bo chyba do którejś siostry mówiłaś Kluseczko, zaraz to obczaję, jeśli mi wiado jeszcze nie usunęli :V Mam pamięć dobrą, ale krótką. :V
Już wszystko wiem, Twoja siostra była nazwana Kluseczką przez tatę, siostra jest starsza od Ciebie, znowu zacznę Cię wychowywać :V
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (21-09-2015 o 00h58)
Ban, bo lol. :"D
Na moim i Momenta blogu jest już ponad 100 wyświetleń,
a jeszcze nie ma tam żadnego posta. X"""D
Taki fejm.
Ban, bo wszyscy z MF nabijają :"D Ja tam byłam ze 3 razy obczaić zmiany w wyglądzie typu kursor :"D
Ban, bo siostry już długo nie widziałam, poza tym też od kilku lat kontakt był znikomy, bo ciągle jej nie było (ponad 5 lat, może więcej, bo w liceum widziałam tylko w nocy światło).
Mnie nikt nie wychowywał i tak już zostanie. x'D
Ban, bo lekceważ mojej siły, wszyscy moi znajomi zaakceptowali moją niepodzielną tyranię :V Szantaż zawsze spoko :V
Ban, bo wstawiłam też linka na wyzwania( w słodki flircie).
Hisio i Marjużek dobrali się do chatu zrobionego przeze mnie by dodawać swoje opinie i mi tam spamią. XD
Ban, bo chyba pójdę spać, bo nic mi się nie chce XD I wstanę rano, that sounds like a plan :>
Ban, bo nikogo na kim mi tu zależy nie możesz zaszantażować, mamy zbyt mocne relacje (reszta niech myśli co chce), a w realu nawet wiedza nie posiada imion. XD Ja mogłabym i owszem naprawić Twoją jedną. :'D
Akurat tyrania i sznataż to jest najsłabsza opcja, jak mogłaś tego nie wiedzieć, musiałam wspomnieć przynajmniej raz. </3
Chociaż może nie powinnam opisywać na te zalegające pw. :'D
Ban, bo nie znasz się na szantażu i tyrani, jak mówię, że potrafię to potrafię, dużo doświadczenia :V
Ban, bo na pewno się nie znam, ja takich rzeczy nigdy nie robiłam i nie będę. xD Są zdrowe sposoby.
Ban, bo mnie zirytowałaś i tekst "zdrowe sposoby" jeszcze bardziej mnie wkurzył przez to. Jedyną zdrową rzeczą jest sięganie po to, czego chcesz, a nie pogrążanie się w ograniczeniach typu "nie wolno" i "nie wypada". Ludzie znajdą w ten sposób wymówkę na wszystko.
Ban, bo każdy sam wybiera i kieruje. Jeśli od małego wypieram szantaż to nie zmienię tego od tak i nie ulegnę. Cała zagrywka rodziców od dzieciństwa.
Ban, bo ta dyskusja skończyła się w mało przyjaznym punkcie.
Ban, bo pomińmy "wymianę zdań". Kurczę, na pewno nie chciałam wywoływać ciszy. x'D Szkoda, że dzisiaj musi być poniedziałek, więc pustki.
Ban za to, że jest poniedziałek
Ban, bo za to pogoda całkiem spoko. W podstawówce poniedziałek był moim ulubionym dniem tygodnia. xD
Ogólnie dobry. ;3
Ostatnio zmieniony przez Skye (21-09-2015 o 11h12)
Ban, bo u mnie też pogoda spoko. Chmury wyglądają tak ładnie ♥
Ban, bo u mnie chyba jest to głupie słońce ... ; /