Ban, bo dziękuję, też tak myślę xD.
We are in noir
Strony : 1 ... 121 122 123 124 125 ... 200
Ban, bo dziękuję, też tak myślę xD.
Ban, bo jeszcze z 3 posty i uciekam.
Ban, bo ja pewnie jeszcze odcinek dramy obejrzę i pójdę w kimę.
Ban, bo zostawię sobie trzy trójki na aktualizację. Dobranoc!
Ban, bo dobranockey Seciu!
Ban, bo branoc Seciu. ^^
WAA JAKI BOSKI ZESTAW MINEO! *O*
A tak btw. To brawa dla mnie, bo zapomniałam o swoich urodzinach. :v
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (13-09-2015 o 23h03)
Ban, bo ten uczuć, gdy słyszysz z drugiego pokoju ten charakterystyczny podkład i już wiesz, że w TV leci Rambo - Pierwsza Krew ♥ Obejrzałam ten film jak byłam jeszcze dzieciakiem (8 lat max, pewnie miałam mniej), a to jest od 18 XD Następnego dnia obejrzałam z tatą i siostrą pozostałe ♥
Tak, właśnie takie filmy oglądała Iryś, gdy była małym dzieciakiem XD
I oglądałam piłkę nożną i zawody strongman'ów XDD
Ban, bo ja też jako dziecko nie oglądałam za dużo bajek. Wolałam filmy przyrodnicze. xD
I dobranoc tym, co poszły spać!
A już myślałam, że dzisiaj nie będzie dziwnych zdarzeń (typu przespacerowanie się po świeżo pomalowanej podłodze albo rozgniecienie we własnych włosach czegoś przez przypadek...) Myliłam się. XD Pff, jeszcze trochę a przestaniecie mi wierzyć, bo zawsze coś. XD v
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (13-09-2015 o 23h50)
Ban,bo co zrobiłaś tym razem pine? XD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (13-09-2015 o 23h49)
Ban dla Ananasa, bo ja bajek oglądałam naprawdę, naprawdę mnóstwo - głównie kreskówek. Całe dnie spędzałam przed TV, zwłaszcza gdy miałam pięć lat i zostawałam sama w domu na pół dnia (tak gdzieś do 13) XD
Ban, bo teraz nie ja, a mój kot. W sumie cała sytuacja była dosyć dziwna (chociaż nie aż tak zabawna jak co poniektóre). XD
Najpierw usłyszałam drapanie o drzwi balkonowe. Wiedziałam, że to Lejlunia prubuje się dostać do środka, więc otworzyłam jej, żeby całych drzwi nie obdrapała próbując się wspiąć. No dobra. Zaczęłam robić matematykę, a ona mi się kładzie na zeszyt. No okej, jakoś wygrzebałam go spod Lejli, a ona dalej ciś na papierowej teczce się położyła. Na chwilę wstała, a ja patrzę - chyba zaraz zacznie się kocić (bo była w ciąży), coś krwawą plamę zostawiła na mojej teczce! Wystawiłam ją za drzwi, leżą tam jakieś szmaty, to się w nich okoci. XD
Iriś, no to rzeczywiście dużo. Sama oglądałam maksimum godzinę tygodniowo bajki - już więcej właśnie te filmy przyrodnicze. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-09-2015 o 00h03)
Ban, bo haha. XDD Niezłą masz kotkę. :"D I jak są już małe???
Ban, bo jak się koci to powinnaś ją wziąć do domu. Tzn. jeśli za drzwi oznaczało na dwór. xD
Nevermind. XDD
Ostatnio zmieniony przez Skye (14-09-2015 o 00h12)
Ban, bo nie wiem gdzie poszła. Pewnie się w jakimś domowym zakamarku zaszyła - a mi przecież nie chce się jej szukać. XD Zresztą równie dobrze mógł to być fałszywy alarm - Lejla jest dosyć stara.
Edyta: Na korytarz ją wyniosłam, za drzwiami u mnie jest korytarz. I pudełko z różnymi szmatami, które wwłaśnie na podobne okazje jest wystawione. ;D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-09-2015 o 00h16)
Ban, bo płaczę przez Oliwcię. :""") ♥♡♥♡♥♡♡♥♡
Ban, bo czy to coś, za co powinnam odprawić nad wami egzorcyzmy? :'D
Dobra, idę spać. Dobranoc!
Ban, bo nje. Złożyła mi życzenia równo o północy(xd) ♥♥ Jako jedyna. ♥♥♥
BRANOC, PINE.♡
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (14-09-2015 o 00h26)
Ban, bo masz dziś urodziny? o:
Ban, bo tak. Pisałam to kiedyś parę razy i mam w opisie. x"D
Ban, bo hej wszystkim ^.^
I witaj jubilatko <3
Ban, bo siemcia Olisiu misu. <3
Teraz bym wam truła życie dlaczego nie lubię moich urodzin, ale tego nie zrobię, bo szkoda mózgów i palców. :^) xD
Ban, bo nawijaj
I tak nie ma tu nikogo prócz mnie xD
Ban, bo na pewno??? ;w;
Ban, bo jeśli tylko chcesz :>
Ban, bo osoby z pierwszego posta wszystko i tak muszą czytać. x'D
W sumie weszłam teraz z kompa na tego mema i mam najlepszą fuchę. XD O ile nie byłam jedną z tych osób, które nie wiadomo gdzie dać to podoba mi się. ;>