Dziękuję obrazek jak zawsze cudny, tylko jedno pytanie: Moja miss serio ma takie wielkie piersi?
~Snap:Zielony_elfik~ SameQuizy~ Wattpad
Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 64
Dziękuję obrazek jak zawsze cudny, tylko jedno pytanie: Moja miss serio ma takie wielkie piersi?
Nie sa az tak wielkie, ot normalne, poprostu tak rysuje xD
Serowa piękny po prostu piękny i bardzo ciekawie przedstawiony jak zwolni się miejsce to powrócę tu z kolejnym zamówieniem ^^
Cudowny arcik <3 Już ląduje na profilu
poproszę moją stylizację:
To ja zajmę i poproszę o te wydanie mojej Miss ;3
Manualnie jeśli można prosić flamastry czy czym ci tam wygodnie ;3
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (12-12-2015 o 20h36)
chyba jest wolne miejsce?
Ostatnio zmieniony przez sandy123 (13-12-2015 o 13h08)
Link do zewnętrznego obrazka
Zaległe zgłoszenie eventowe dla Ellixp
Taaa.. troooche pozmieniałam xD zmieniłam swoja stylizacje na bardziej pasujaca do twojej + pozy, które dalas były za mało ambitne ^^
A twoja spódnice zwalczyłam przez utopienie.
Wiec - bark miejsca
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (14-12-2015 o 13h26)
Bardzo dziękuję za kolejny piękny art ♥ Śmiem twierdzić, że jest lekko oszukany i nie był rysowany węglem brunatnym z Bełchatowa, ale moje mało artystyczne oko może się mylić Lepszej pozy, która wszystko idealnie eksponuje nie mogłam sobie wymarzyć XD Świetny obrazek :3
Był rysowany najczystszym grafitem ze sklepu w Centrum Warszawy, śmiem twierdzić ze polezał by jeszcze troche w ziemi i został by diamentem!
Gdy rysowałam twojego arta, czułam te osadzające sie atomy węgla na papierze.
Ps: Grafit – pospolity i szeroko rozpowszechniony minerał z gromady pierwiastków rodzimych. Stosowany jako naturalny suchy smar. Jest – obok diamentu i fulerytu – odmianą alotropową węgla.
Dziękuję Serowa za niezbędne info. X"DDD
Otóż! Od pewnego czasu czaje się tu, aby dać wam jakąś robotę. XD
I oto jestem.
Jest to cosplay (zresztą nieudany X"D) Jungkooka z BTS. Strój z piosenki "War of hormone". Byłabym wdzięczna gdyby ktoś ten (nieudany) cosplay narysował. x"D
Dziękuję. ♥♥
No tak chciałam manualnie bardzo lubię twoje rysunki wykonane flamastrami ołówkiem czy kredkami jeśli to nie problem jak problem to rób jak ci wygodnie ;3
dziękuje za piękna prace:) jak jest wolne miejsce to daje jeszcze jedna stylizacje
Ostatnio zmieniony przez sandy123 (14-12-2015 o 18h02)
Piękna zakochałam sie w niej *-* To po proszę o kolejną w podobnym stylu jak tą co teraz zrobiłaś
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (14-12-2015 o 18h41)
Jak dobije do 35 strony to walne eventem xD
Ktory? xD
Nie martw sie, tym razem bedzie tylko jedno wolne miejsce