Wow jakie cudne *-*
Dziękuję ślicznie ♥ ^-^
自由は心の状態です。
Wow jakie cudne *-*
Dziękuję ślicznie ♥ ^-^
wowowowow <3 jestem pod ogromnym wrażeniem bardzo fantastycznie w sumie to brak mi słów pewnie za niedługo znowu odwiedzę <3 wielkie arigato i jeszcze większe całusy ;*
Śliczne rysunki :3
Poprosiłabym moją miss w tym stroju:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Dziękuje jestem pod ogromnym wrażeniem przeszło moje najśmielsze oczekiwania uchwyciłaś delikatność materiału sukienki:) Grzywka mi nie przeszkadza:) Niesamowity rysunek:) Dziękuję bardzo:) A ta meduza w tle zakochałam się w niej:)
Jestem twoim fanem:) Dlatego proszę jeszcze o ten rysunek:)
Ostatnio zmieniony przez sandy123 (01-09-2015 o 09h05)
*zapowietrza się i nie jest w stanie napisać czegoś sensownego*
Boru przenajświętszy i inni święci, to jest niemożliwie cudowne *~* Takie... zimne i twarde, nieprzystępne. Idealnie odwzorowane uśpienie życia <3 A ten lisek~ Jeju, arcydzieło ^^
*-* O matulu, dziękuję. Jest tak cudowne że, ... *próbuje sklecić coś sensownego, ale jej nie wychodzi bo jakoś tak wyszło, że nie znalazła odpowiednich słów* Po prostu dziękuję <3
Stocking napisał
Od Darczu dla Podoiny
//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48154.jpg
Łoooł, łoł i jeszcze raz łoł!
To jest przeprzeprzeboskie!
Dziękować <3
To znowu ja i znów przyszłam was pomęczyć!
*Bo takie cudeńka tworzycie, że po prostu powstrzymywanie się przed zamawianiem jest zbyt trudne*
Poprosiłabym o to...
Link do zewnętrznego obrazka
Omg, jak ty to robisz? Naprawdę pięknie rysujesz I mam do Ciebie proźbę, mogłabyś narysować moją miss w tym stroju?
Będę wdzięczna:)
Ostatnio zmieniony przez ola042 (05-09-2015 o 11h00)
ola042 napisał
Omg, jak ty to robisz? Naprawdę pięknie rysujesz I mam do Ciebie proźbę, mogłabyś narysować moją miss w tym stroju w którym jest? Będę naprawdę wdzięczna
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (05-09-2015 o 00h30)
Hej ho!
Gdy mi dziewczyny napisały o waszym warsztacie to nie mogłam uwierzyć jakie cuda tu tworzycie. Jesteście naprawdę niesamowite *-*. Kilka prac aż godzi w serce swoją perfekcją *o*
Dlatego też jestem ciekawa co zrobicie z moją stylizacją. Proszę o tę:
Hwaiting!
Ja poproszę rysunek mojej miss w tym stroju co jest na profilu.(Specjalnie go nie będę zmieniać)
bombka65 napisał
Ja poproszę rysunek mojej miss w tym stroju co jest na profilu.(Specjalnie go nie będę zmieniać)
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (06-09-2015 o 13h41)
skoro rysujecie zwierzęta to ja poproszę o namalowanie zdjęcia które zrobiłam niedawno mojemu psiakowi ;3 jeśli to nie będzie problem tak dla urozmaicenia ;3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Przejrzałam cały wątek i cały czas zachwycam się waszymi pracami, świetna rysujecie ^w^
Mogłabym poprosić o rysunek mojej miss w tym stroju?
Link do zewnętrznego obrazka
Wszystkie rysunki są piękne !
Poproszę moją miss w tym stroju (jeśli piórka i pierścionek to problem, nie muszą być na obrazku).