A to ja w takim razie też poproszę jeśli można :3
Link do zewnętrznego obrazka
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 64
A to ja w takim razie też poproszę jeśli można :3
Edit.: Spóźniłam się. XDDD
Na razie olejecie, wrzucę to później. ~
Coby nie było offtopu - matko, praca dla Yu jest mega. ^^
Edit2. O, dzięks, Serowa. XDD
Hehe, witam ponownie. Zawrócę wam głowę moją kijową stylizacją, ale co tam. XDD
Dałoby się to zrobić tak, żeby panienka wyglądała bardziej kocio? xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (16-10-2015 o 18h45)
ejejjej tam zostala jeszcze jedna miass do narysowania, podbilyscie kolejke do 4 XD Ale tym razem wybaczam bo mam ochote na kotkoart
Wrzucam na zapas foto, grzecznie poczekam, ale nie chce mi się go drugi raz ładować xd
Pozwolicie mi tak? W kolejce będę
Wow xD Przepraszam i dziękuję, bo podoba mi się ;D.
Ahahaha wyszedł na jaw fakt, że jestem fetyszystą czaszek XD jeju przed wami dziewczyny nic się nie ukryje! ^.~ A tak na serio to śmierć mnie inspiruje jakkolwiek to brzmi Bardzo dziękuję za kolejny cudowny portret mojej miss ♥ Moja laleczka jest taka śliczna i nawet nie wiedziałam, że ma takie bogate zasoby mleczne XD Rozpływam się patrząc na ten art :3
O kucze, kucze, kucze *nie wie czy krzyczeć ze szczęścia, czy tracić głos* To jest tak fenomenalnie niesamowite, że oczy wypala. To spojrzenie... Szatanie, toż to arcydzieło!
Dziękuję wylewnie ♡ Leci na dysk~
Yubin jakbys nie zauwazyla nasze misski sa po operacjach plastycznych, to nie zasoby mleczne tylko zapasy plastiku xD
Niestety muszę się z tobą zgodzić ale jakby się uparł to by coś udoił XD Choć w mojej wyobraźni moja miss jest w 100% naturalna i nigdy nie miała żadnej operacji plastycznej choć początkowe zdjęcia z gwiazdami temu przeczą a ja dostanę nagrodę nobla więc... proszę mi nie psuć światopoglądu XD ^.~ :*
Stęskniłam się za tobą Hmurko :""""""" (god why ._.)
Mogłabym prosić miss czarno białą z elementami czerwieni. Mogłaby też mieć na sobie krew :3
Ostatnio zmieniony przez Armana (19-10-2015 o 18h20)
Bajeczny jest ten twój art! Nie wiem co powiedzieć... jest śliczny (jak zawsze zresztą) <3
Ostatnio zmieniony przez hmurka444 (19-10-2015 o 18h32)
ja poproszę portret mojej miss niestety nie mogę wstawić zdjęcia więc proszę o zerknięcie na mój profil
napisz na priv jak przyjmiesz mnie do kolejki
Ktoś mnie poinformuje, ile obecnie osób liczy kolejka? Bo chyba się zagubiłam XD
O matulu, wygląda tak k-kawaii! <3 Dziękuję bardzo, jest śliczny.
O, jedno wolne miejsce!
Muszę skorzystać z okazji x)
Prosiłabym o narysowanie mojej misski w tym stroju:
Tylko prosiłabym o nieco bardziej pasujące kolorystycznie włosy :33
Mogę zamówić 3 rysunki?
1.To moja obecna stylizacja.
2.//photo.missfashion.pl/pl/1/64/moy/50504.jpg
3.//photo.missfashion.pl/pl/1/64/moy/50899.jpg
Zależało mi by aby rysunek różowego amorka(3) był w stylu art na komputerze i był namalowany chociaż od góry do bioder.
Ostatnio zmieniony przez Rozalia81 (22-10-2015 o 21h35)
O rany ale mega, bardzo dziękuje <3 Uwielbiam was
Mogłabym prosić o kolejny art mojej miss w stylizacji:
Ostatnio zmieniony przez Armana (22-10-2015 o 22h14)
Rozalia, nie dajemy 3 zgloszen na raz, to tak jakbys podbila kolejke do 6, a to ile ma byc jest ustalone w regulaminie wątku.
A co do Armany to teoretycznie twoje zgloszenie by sie nie łapalo ale skoro Rozalia odpadla i Setarah chce byc poza kolejka, to zaliczymy xD
To sobie wybierz które chcesz narysować.
serowakanapka, ja nie chcę być poza kolejką. Po prostu jako 4 byłabym w kolejności, więc zostawiłam zdjęcie miss, ale grzecznie chciałam poczekać na swoją kolej, gdy trzy poprzednie zamówienia by zostały zrealizowane.
Da radę to narysować, czy mam jeszcze raz wrzucić?