Bardzo dobrze stworzyłaś swój opis
We are in noir
Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 200
Bardzo dobrze stworzyłaś swój opis
kolejny świetny zestaw ^^ naprawdę nie wiem skąd ty je wszystkie bierzesz
Nie wiem, jak Ty to robisz, ale nawet najprostsza stylizacja wygląda na Twojej miss świetnie! Może to przez ten obłędny makijaż, ale tak, jak nie przepadam za prostotą, tak w Twoim wydaniu ją kupuję. ♥
masz ciekawy styl ♥
Wow, Twoja sygnaturka jest jedną z najlepszych z forum <3 Zakochałam się *O*
Ołki Dołki...Jak tylko zobaczyłam Twoją obecną stylizacje, spadłam z kanapy ( na serio). Zrobiła na mnie ogromne wrażenie! c:
Ty wiesz, że cię lubię~? i to nie tylko dlatego, że dajesz mi komentarze, które sprawiają, że naprawdę chce mi się trochę pomęczyć z moimi stylizacjami~ :3 Wydajesz się być naprawdę miłą, sympatyczną i ujoczą osóbką~ ^^
Kundzia, ty mój skarbełku = u = I to powinien być już wystarczający komplement XD
Nie no. Tak samo nie będę pisać, że Cię uwielbiam, bo to doskonale wiesz Napiszę więc, że uwielbiam Twoje wypowiedzi i poczucie humoru. Zawsze potrafisz mnie podnieść na duchu ♥
Wydajesz się być ciekawą i miłą osobą. Gdy czytam Twoje komentarze to czuje pozytywną energię. Choć znam Cię tylko z forum, to darzę Cię sympatią
Gif w Twoim podpisie jest świetny - to czarne tło i jasny "pył" którym obsypuje się tancerka są klimatyczne ♥ (a do tego milutko mi się kojarzy z wycieczkami do Bydgoszczy na operetki i balety ♥)
Iriś, jesteś sympatycznym ludziem! <3 A do tego masz śliczny zestaw. Ma cudne kolorki. <3
Kocham, Twojego Grumpy Cata. ♥ I jesteś przemiłym i sympatycznym Ananaskiem z, którym bardzo miło rozmawia się na prv.
Masz bardzo ładny avatar:3
Lubię tę mąkę czy coś, którą sypie ta pani w Twoim awatarze, chociaż w sumie nie wiem dlaczego. /':
Bardzo ładna stylizacja.
Twój Jeff jest prześwietny - dopiero co widziałam go na defiladzie i żałowałam, że nie mogę ocenić, bo sypałabym serduchami jak głupia!
Jesteś tu prawdopodobnie najbardziej podobną do mnie użytkowniczką i bardzo lubię grać z Tobą w 10 faktów i wszystkie inne gry, które wymagają powiedzenia czegoś o sobie. Uważam to co o sobie mówisz za ciekawe.
Zacna stylizacja, poza tym zawsze rozwalasz pytania w 10 faktów xD
Steno!<333 Uwielbiam Ciebie.
Bardzo przyjemnie czyta mi się Twoje posty i w ogóle jesteś taka fajna. xd
Nie, no Twój avatar jest cudny. Jak go zobaczyłam to aż mnie zatkało. Po prostu świetny:)
Twoja ranga na forum jest jedną z trzech, które lubię : )
Nerr, nadal mam nadzieję, że wpadniemy gdzieś na siebie w mieście i pójdziemy napić się cieplutkiej herbaty czy coś, bo jesteś całkiem supi :3
Jesteś jedną z niewielu miss, które umieją tak bosko ubrać chłopaka <3
Po za tym kocham wszystkie Twoje zestawy x3
Menszu!!! Kocham Cię <3
Jesteś taki wyjątkowy<3
Dziękuję Ci, że jesteś.
Podoba mi się twój creepy zestaw *.*