Mi też się strasznie podoba Twój nick. Jest taki oryginalny i niezwykły. Waa uwielbiam go! c:♥
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 183 184 185 186 187 ... 200
Mi też się strasznie podoba Twój nick. Jest taki oryginalny i niezwykły. Waa uwielbiam go! c:♥
Masz fajny tytuł pasuje do Ciebie ;-)
Jesteś naj naj naj <3 nic dodać nic ująć
Nie mogę oderwać wzroku z Twojej sygny. No, genialna jest! <3
Ojeju, cudowna jesteś. ♥ Umiesz pocieszyć i sypnąć dobra radą, co bardzo cenię! <3 Uwielbiam z tobą pisać. ^^
Kocham Cię bardzo moja Rybko <3
Jesteś cudowną osóbką z którą nigdy się nie nudzę <3
Kocham wymieniać z tobą posty na forum do tego stopnia, że gdy cię nie ma to jakby mi czegoś brakowało <3
Jejku, jesteś mega kochaną osobą. Świetne masz poczucie humoru. Dodajesz forum uroku. Jesteś miłą, koleżanską i mega pozytywna osobą. Kocham Cię <3
Tyle miłości w jednym poście, że czuję się jakby jednorożec mnie kopnął XD
Jesteś niezwyklę inteligentną osóbką co widać po twoich wypowiedziach, jesteś odrobinkę mroczna i tajemnicza ale daję ci to od groma uroku, jesteś nieziemsko sympatyczna i najbardziej istotne kochasz żelki, ja tam nie widzę u Cb wad :3
UŚMIECHNIJ SIĘ TO ROZKAZ!!!
Robisz genialne zestawy, zawsze jest na czym zawiesić oko, ba, nawet dwa! Pamiętam Twoja stylizację grzyba, świetna była. Poza tym gratuluję wygranej w konkursie z tą stylizację. Zasługiwałaś w pełni. Zrealizowałaś całkowicie dany obrazek iw wyszła Ci grzybowa panna <3
No, kochana jesteś <3 Mega słodka jak miejsce wśród żelków! <3
Jesteś mega miłą,fajną przyjacielską osóbką która widać że dogada się z każdą osobą na forum ^^
Ciekawa nowa stylizacja. Syrena wyszła Ci genialnie <3
Uwielbiam Cb, twoję wypowiedzi i przepiękne zestawy
Łał, masz świetne mieszkanie. Biuro jest wykonane bardzo oryginalnie tak samo jest z pokojem. Podziwiam Cię za to, naprawdę świetnie się prezentują <3
Uwielbiam twój opis
Lubisz D.Gray-man'a więc masz naprawdę świetny gust odnośnie anime
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Jesteś mega miła i przyjacielska ^^ Fajnie wymienia się z tobą posty ^^
Lubię z tobą wymieniać się postami oraz podoba mi się twoja stylizacja:)
Bardzo cię lubię, robisz przecudne stylizacje i kocham twoje biuro i pokój O.O
Życzę Ci powodzenia na maturze, bo chyba też piszesz .
Jak najlepszych wyników!
Ban, bo dziękuję i też życzę Ci jak najwyższych wyników! <3
Również życzę ci powodzenia na maturze
Genialna stylizacja, podkreślam genialna! Twoja miss wygląda mi na demoniczną królową. Świetnie dobrany strój i ta kula w jej ręce. Poza tym dobrałaś świetnie także chlopaka. Tworzą zgrany duet <3
Hło, hło. Dawno z tobą nie gadałam, a bardzo lubię z tobą gadać. ♥
Fajny napis pod avkiem ^^
Ciekawy avek, mało co widać ale to sprawia, że jest dość intrygujący x)