Ta sygnaturka z proszkiem TOTALNIE mnie urzekła, woaaah. A nie jest w moim klimacie, więc to sporo!
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 200
Ta sygnaturka z proszkiem TOTALNIE mnie urzekła, woaaah. A nie jest w moim klimacie, więc to sporo!
Kurcze, świetna miss! Ekstra, wszystko do siebie pasuje i chłopak też moim zdaniem pasuje:)
Przepiękna miss. Stylizacja świetnie ze sobą współgra. Moim zdaniem masz naprawdę wielkie wyczucie stylu, którego można jedynie pozazdrościć
Masz prześliczny nick
Ekstra sygnatura ^^
Masz fajnie miejsce xD Też chce mieszkać w "Jeziorze Łabędzim"
Masz przepiękny avatar i mega uroczego psiaka!
Masz ładną ulzzang na awatarze. Jest urocza! A oczy w podpisie przypominają mi Jellala z Fairy Tail i nieźle przyciągają wzrok *-*.
Bardzo podoba mi się twoja sygnaturka~! Te niebieskie oczy są wręcz obłędne~
żesz, ludzie dzisiaj cały czas mi się wcinają~ xD
EDIT: Mineoś~! Oprócz tego, że uwielbiam twoje posty w RPG i że twoje komplety są zawsze obłędne, to co mogę jeszcze rzec~? Kurczę, byłoby tego wiele, ale oszczędnie rzeknę, że bardzo cię lubię, choć nie gadałyśmy jeszcze osobiście~ :3
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (01-09-2015 o 16h37)
Wydajesz się być bardzo pozytywną i uroczą osóbką ♥
kgnwHGUHMSAGMUGASGN, IRIŚ ♥ ♥ ♥
Jesteś przekochana i moja, i w ogóle miłość bardzo ♥ Cenię to (ale uważam też za dziwne XD), że jesteś tyle ode mnie młodsza, a potrafisz zrozumieć moje dziwactwa ♥
Ban, bo napisałem tu ban, no ale Fro jest osobą o której najłatwiej napisać coś miłego, co zresztą robię któryś raz, więc teraz uderzę w trochę inną stronę i powiem Ci, że jesteś bardzo ładna!
twoja miss ma fajny makijaż ^^
Twoja miss wygląda, pięknie. A ty jesteś strasznie miłą osobą♥
Świetny podpis (woda ♥) i ładny avatar ^^
Jak tylko zobaczyłam, Twój awatar...Zakochałam się w nim. Jest przecudowny♥
Miło Cie znowu widzieć na forum :3
jesteś naprawdę cierpliwą i wyrozumiała osobą bo nadal masz cierpliwość aby ze mną rozmawiać ♥
Ostatnio zmieniony przez Yubin (02-09-2015 o 19h47)
Świetnie się z Tobą rozmawia!
jesteś bardzo przyjacielską osóbką ♥
Masz świetny gust
Bardzo lubię, gdy przemykasz mi gdzieś na forum i gdy mogę rzucić okiem na Twój świetny, kolorowy zestaw, tak bardzo wyróżniający się na tle tych stonowanych. :3
ŻONA! ♥
Żona jest wspaniała, ma piękne stylówki i w ogóle przepełnia mnie duma, że jest moją Żoną ♥ Dawno temu próbowała mnie zdradzić i oświadczała się innym, ale jej wrodzona i nabyta (w postaci Żony xD) inteligencja powstrzymała rozwój tej haniebnej akcji i jest dobrą Żoną
lubię twoje poczucie humoru
Oh, oh, oh! Yubiś! Wiesz, że kocham Twój niepowtarzalny makijaż i stylówki ♥
Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-09-2015 o 17h14)