Masz śliczny nick ^^
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"
Strony : 1 ... 169 170 171 172 173 ... 200
Masz śliczny nick ^^
Jesteś bardzo miłą, zabawną osóbką. Bardzo miło spędzam czas na rozmowę z Tobą i wielbię Twoje cosplay'e <3
Podziwiam twoje zestawy zawsze są cudowne do tego zawsze świetnie dopierasz do napisy pod avek,mega klimatyczne miejsca,oraz napisy nad sygnaturką
Twoja ranga do Ciebie pasuje, bo jesteś Super Miss. Robisz świetne stylizacje, zawsze mnie zaskakują pozytywnie Każdy element do siebie pasuje, nie ma tam miejsca na żadne niedopracowanie, zawsze stylizacje są dopracowane, co daje niesamowity efekt <3
Ostatnio zmieniony przez alice101 (29-03-2016 o 14h20)
Alice.. znamy się z tej oto Sali Gier ^.^ Masz fajny awatar i sygnaturkę (*-*) Twoja miss wspaniale wygląda, Super opis..
Podoba mi się ubiór Twojego chłopaka, całość świetnie pasuje. Poza tym wydajesz się miłą osobą ^^
Wcześniej mówiłam, że wyglądasz ładnie itp..
Jeszcze gdy za pierwszym razem mi odpowiedziałaś na sali gier...
Polubiłam cię ^^
Masz mega kawaii avatar^^
Masz ciekawy avatar, przyjemnie mi się kojarzy. Taki słodki kiciuś ^^
edit: Masz takiego przystojniacha na avku i w sygnie, nie mogę się na niego napatrzyć *o*
Ostatnio zmieniony przez alice101 (29-03-2016 o 14h47)
Uwielbiam oglądać twój profil ^^
Napis pod avatarem jest bardzo prawdziwy i daje naprawdę dużo do myślenia. Można nad nim chwilę stanąć i pomyśleć nawet o sobie samym. Bardzo mi się podoba <3
Twój napis pod avkiem również jest świetną sentencją dającą dużo do myślenia również mocno mnie zachwyca
Od Twojego biura emituje taka magia, poza tym świetnie wygląda. Chciałabym się tam znaleźć <3
Szczery opis i wspaniała osoba, jak zresztą wszystkie tutaj zgromadzone lasie (czyt. Laski)
Masz bardzo ładne i słodkie gify w opisie, ładnie wyglądają ^^
Masz fajnie ubranego faceta ^^
Twój avatar jest uroczy
Twoja sygnaturka jest genialna i ten avek ^^ Po prostu mrrr ^^
Świetna, dobrze wykonana stylizacja ^^
Posiadasz bardzo tajemniczą rangę
Mieszkasz w interesującym miejscu. Widać w nim nadzieję, że mimo, że kwiat długo nie zakwita to nie jest stracona nadzieja. Poza tym nie jest tak dopowiedziane, że dokładnie chodzi o sam kwiat, ale o człowieka, że na początku nie wie po co żyje, ale w końcu dostrzega swój własny udział w świecie. Naprawdę świetne miejsce <3
Stworzyłaś naprawdę świetną stylizację, idealnie odwzorowuje zaspaną osobę. ^^
Na przykład mnie rano. XD
Zrobiłaś bardzo ładną stylizację. Taką lekką i wiosenną. A i ten kapelusz, świetnie wygląda. Poza tym zaróżowione policzki, świetnie wyglądają. Wygląda jakby słońce ją ogrzało, ale jest szczęśliwa, bo Wiosna przyszła <3
Ostatnio zmieniony przez alice101 (29-03-2016 o 19h52)
Makijaż twojej postaci na zdjęciu z gwiazdą jest świetny. ^^
Masz świetny gust muzyczny i świetny gust co do postaci z HP <3
Ostatnio zmieniony przez alice101 (29-03-2016 o 19h57)