GRA 1
Każdy z nas jest jakimś kolorem. Kolory przydzielone zostaną według literki loginu.
Zawsze kiedy ktoś rozpoczyna swoją wypowiedź wstawia znak "?" o jego kolorze. Znaki "?" dostępne poniżej.
Przykład
Gracz1. Dyskoteka rozpoczyna się. Idę zjeść przekąski.
Gracz 2. Zabraniam Ci zjeść przekąski. Idę potańczyć.
I tak dalej chodzi o to żeby zabronić kolorowi powyżej czegoś. Jeżeli jesteś kolorem tym samym co powyżej nie zabraniasz tylko pozwalasz czym zyskujesz jeden punk dla swojego koloru. Zdobyłeś punkt? Zgłoś to mi na pocztę. Wygrywa kolor który zdobędzie największą ilość punktów.
WYGRYWA DRUŻYNA ZIELONA!
jednak tym razem działamy OSOBNO.
Każdy kto zgłosi się do gry dostanie ode mnie swój kolor i link do nowego znaku.
Po dostaniu koloru i linku do nowego znaku Wpisujesz go tutaj "(znaczek) MELDUJĘ SIĘ kolor X*. Ja wpisuję Ciebie do tabelki poniżej. . Jak wygląda cześć dalsza? Wpisujesz jakie zadanie i jaki czas dajesz wybranemu kolorowi np. (znaczek),(kolor X*) Zadanie: Zrobienie mi awataramasz na nie 3 godziny. Gracz 2: (Znaczek), (kolor X*) Zadanie wykonane wcześniej niż przez 3 godziny. Zadanie zrobienie mi sygnaturki masz na nie 2 godziny. W PRZYPADKU KIEDY GRACZ NIE WYKONA ZADANIA W DANYM CZASIE piszę Zadanie nie wykonane. Zadanie (blabla). O co chodzi z tym czasem? jesteś na MissFashion wchodzisz w tę grę. Patrzysz na zadanie powyżej i o której godzinie dodał je gracz wyżej. Zmieściłeś się w czasie? Wykonałeś zadanie! Minęło więcej czasu? Nie wykonałeś. Każde wykonane zadanie do punkt dla Ciebie Pamiętaj nie masz wykonywać tego zadania na prawdę Napisałam trochę nielogicznie Więc: Te zadania mają się ograniczać w związku z missfashon Np. Zrobienie sygnaturki itp.
|Imileczka - różowy| |Punkty|
|_____________|___________|
|Sadist- czarny|
|Login|
|Login|
|Login|
|Login|