Ban, bo ja bym z chęcią przefarbowała swój kolor, ale mam bana na farbowanie od wielu ludzi xD
We are in noir
Strony : 1 ... 72 73 74 75 76 ... 200
Ban, bo ja bym z chęcią przefarbowała swój kolor, ale mam bana na farbowanie od wielu ludzi xD
Ban, bo ja w III liceum po tym jak się na turkus zrobiłam xd Później jadę czarno-granatowym i tak do tej pory jest xd
Przeicie masz ładny Mineo kolor ( widziałam zdjęcie na FB xd)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (30-07-2015 o 16h55)
ban, bo chyba oddam tą cholerną płukankę dzieciakom i niech się bawią w farbowanie skoro to i tak nie działa : d
Mineo, a na jako byś chciała ? XD
ktoś ogarnia ile kosztuje zrobienie ombre u fryzjera?
Ostatnio zmieniony przez Steno (30-07-2015 o 16h55)
Ban, bo się nie orientuję ... kiedyś robiłam za 15 ale to było jakieś huhuhuhu temu xd jak jeszcze modne nie było xd
Ban, bo moje włosy od farbowania i prostowania są mega słabe, więc sama nie chce już farbować za bardzo jak o tym myślę. Ale z chęcią poszłabym w jakiś czerwony kolor.
Ban, bo ja chce już 5 Sierpnia ;-;
Ban za farbowanie włosów.
ban, bo moje niby tyle lat farbowane po kilka razy w roku i nie wyglądają najgorzej, ale może serio zrobię to ombre i zostawię niech odrasta to wszystko i odpocznie od farby : d (tylko, że ja tak kocham ten rudy :`))
Ban, bo niestety natura nie obdarzyła mnie ciemnym(tyle wiem, bo przecież po to farbuje xd), albo platynowym kolorem, wiec co najwyżej mogę farbować... na ciemny xd
Moje włosy lepiej się trzymają jak są farbowane, niż nawet jak mam już odrosty... ;/ xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (30-07-2015 o 17h03)
ban, u mnie jeszcze jest ten problem, że robią mi się blond końcówki i odrosty, a patrząc na stare zdjęcia naturalnie mam dość ciemny brąz O.o
nie pamiętam jak się prezentowały włosy bez farby xD ale tak czy inaczej już się takie "znoszone" zrobił i chyba poważnie daruję sobie farbowanie (jeśli uda mi się wytrzymać)...ewentualnie przerzucę się na robienie tatuaży :3 (w końcu!)
Ostatnio zmieniony przez Steno (30-07-2015 o 17h06)
Ban, bo całościowo , to ja też nie wiem jak by się prezentowały...chociaż wróc wiem xd TRAGICZNIE! musiałam na turkus wrócić do swoich xd a później musiałam ten piękny turkus .. ciemnym brązowym nałożyć, bo sie babie w szkole nie podobało... inni mieli gorzej niż ja, ale ja miałam być tą ''świętą'' xd
chciałabym mieć platynowe... są takie śliczne.. choć przy tej rodzinie osiwieć można, wiec chyba na to samo wychodzi xd Wystarczy czekać xd
ban, bo z czego robiłaś sobie turkus? (swego czasu chodził za mną ten kolor, ale fiolet bardziej by mi pasował).
Ban, bo z pianki.
Tyle, że ja musiałam użyć najpierw rozjaśniacza.. a, że jedna kobita kupiła o jeden (na moje włosy) za mało.. to wyszły wszystkie kolory niebieskiego xd .. Ktoś mnie nawet smerfetką nazwał xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (30-07-2015 o 17h15)
Ban, bo joł joł
ban, bo hahaha xD ale turkus (nawet w kilku odcieniach na raz) i tak wygląda super.
Przez chwilę zastanawiałam się na kupnem farby w sprayu, ale jakoś boję się, że koniec końców skończyłabym z połową twarzy zrobionej na fiolet xd
cześć, Julka
Ostatnio zmieniony przez Steno (30-07-2015 o 17h18)
Ban, bo chyba pojadę na rowerze do Super-Pharmu :> 3,6 km w jedną stronę :> Nie będę wtedy dzisiaj biegać xDDDD
ban, bo zazdro Frozia. Tez bym chciała sobie pojeździć rowerkiem, ale pogoda nie pozwala : C
Ban, bo ja miałam fioletowe ombre ♥ Smerfetka ma blond włosy xd
Ban, bo ja bym spróbowała, ewentualnie kogoś poprosiła, aby pomógł :3
Eh .. chciałabym tą platynę na łbie xd (wiem powtarzam się, ale ja serio ją chcę) , Jedyna platyna na mojej głowie będzie to chyba peruka, ewentualnie siwizna xd
Hej Jula
Ale bardziej chodziło o kolor skóry xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (30-07-2015 o 17h21)
Ban, bo ja kiedyś myślałam o farbowaniu się na fioletowo, ale ostatecznie tego nie zrobiłam xd
ban, bo jestem zdesperowana i będe mieć ten fiolet! xD ...albo zieleń *^* zieleń tez bym mogła mieć.
Ban, bo ja swojego wymarzonego koloru nie mogę mieć ...smuteg xd
ban, bo Nerra udziela mi się twój ból, bo coś czuję, że moje kolorowe włosy też nie wypalą i skończy się na samym "chcę" : C :C :C
to znak, że trzeba zainwestować w peruki : d *kwik* :`O
Ostatnio zmieniony przez Steno (30-07-2015 o 17h25)
Ban, bo łączmy sie w bólu xd
WIEM! zawsze możemy wiga zakupić - zdejmiemy jak nam sie znudzi, a później znowu założymy xd - Ner już gada głupoty, ale na szczęście 2 posty do końca i idę sie zdrzemnąć xd
Ban, bo idę w niedzielę na imprezkę ^^
OOOOOO PIWKO CZY NALEJESZ MI SZKLANECZKĘ?!
OOOOOOO PIWKO JUŻ ZA TOBĄ TĘSKNIĘ!
OOOOOOO PIWKO CZY JESZCZE KIEDYŚ DO MNIE WRÓCISZ?!!!!