Ban, bo mnie też często inspirują <3
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Ban, bo mnie też często inspirują <3
Ban, bo głównie słucham tych z gier, bo jakoś nie mogę znaleźć fajnych z filmów ;w;
ban, bo wiecie, że tamtemu wątkowi brakuje 12-14 postów żeby było finito? XD
Ostatnio zmieniony przez Steno (25-07-2015 o 22h48)
Ban, bo nie trzeba dobijać równo, jak jest 200 strona to się zakłada kontynuację, a tamto zostawia ;]
ban, aaaa. Nie wiedziałam xD to spoko.
Spadam z powrotem na PSPP xd
Ban, bo dzisiaj Fuzja, jutro władza nad światem. xD
Nie wiem, czy już isć, czy jeszcze zostać .__.
Ban, bo pa Steno i Graty Jelonku ^^
Kurczę, ruch taki mały, a jeszcze 30 postów chciałam wbić do północy, może być ciężko. Ech, te problemy x')
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (25-07-2015 o 22h52)
Ban, bo ino pa Steniu.
Ban, bo jednak YOLO (you only live online) xD
Ban, bo hah, dobrze powiedziane Jelonku xD
Ban, bo lepiej będę uważać, inaczej pewnie zaraz do tego rzucę tekstem z książeczek dl dzieci xD
Ban, bo teksty z książeczek dla dzieci są zawsze spoko xD
Ta, bo teraz kojarzą mi się tylko z jednym - jak przeglądałam książeczki mojego kuzyna, a tam w jednej wierszyki typu Po wodzie pływa babcia nieżywa... x'D
Ban, bo dobre, aż bym pzeczytała xD
Okej, idę rysować moją miss, bo jakoś tak chcę, ale nadal tu będę ^^
Ban, bo tamten fragment był jednym ze słabszych, z tego, co pamiętam xD
Udanego rysowania Jelonku ^^
Ban, bo raz chciałam kupić książkę dla dzieci "Vader i syn", ale ojciec mi nie pozwolił.
Była taka urocza ;w;
Ban, bo oglądałam to kiedyś w Empiku, rzeczywiście fajne, ale żeby tak raz przeglądnąć, ja to bym nie kupiła ;]
Ban, bo tak normalnie bym nie kupiła, ale skoro była na przecenie, za 10 zł... ;w;
Ban, bo jak tak to spoko, się opłacało, choć ja i tak bym nie kupiła ;]
Ban, bo w sumie, co kto lubi ;3
Ban, bo dokładnie ;]
Kurczę, już mi tak niewiele zostało, a kończy się wena do nabijania postów.. x)
Ban, bo ja tam nadal rysuję, więc może trochę weny pójdzie na posty ^^
Ban, bo powinnam jutro rano pójść biegać i mam dylemat – położyć się wcześnie spać czy mega późno XD Bo w końcu im wcześniej się kładę tym później wstaję, więc... xDDD Jak się położyłam dwie godziny wcześniej to wstałam dwie godziny później xDD
Ban, bo lepiej nie będę doradzać w kwestiach chodzenia spać xD Ale ja i tak jakbym się położyła wcześniej to bym nie zasnęła w ogóle, więc nawet nie wiem, co poradzić :<
Ban, bo ja bym klasycznie poszła spać bardzo późno (5-6), a wstałabym wyspana dwie godziny później xD
Ban, bo u mnie też by pewnie na tym stanęło. Już pomijając fakt, że nie wstawałabym specjalnie wcześniej, żeby pobiegać x')