Ban, bo KU*WA !!!!!! ZNALAAAZŁAM to ta*O*
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (04-08-2015 o 12h13)
Strony : 1 ... 175 176 177 178 179 ... 200
Ban, bo KU*WA !!!!!! ZNALAAAZŁAM to ta*O*
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (04-08-2015 o 12h13)
Ban, bo ciekawie brzmi ^^
Ban, bo cieszę się , ze udało ci się znaleźć ;3
Ban, bo tutaj jest wersja bez gadaniny ^^
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (04-08-2015 o 12h15)
Ban, bo mi nie przeszkadza
Ban, bo błagam, lepiej pozostań przy klasycznej XD Nic szkodzącego na słuch ! I żadnych paraboli XD
Ban, bo Haha Ananasie ;D
Ban, bo mi się bardzo spodobała ^^ Jest taka imprezowa
Ban, bo akurat mi się nie spodobała, ale co tam xD
Ban, bo mi też Mineo ^^Lubię kiedy piosenki się po czasie rozkręcają i są takie przy których można potańczyć na imprezie :3
Ban, bo właśnie dlatego mi nie. XDDD Imprezowych normalnie posłucham tylko, gdy mam na nie wenę, ewentualnie na imprezie. W innym wypadku dziwnie na mnie działają... Znaczy się od razu mam odruch wyłączenia tego czegoś. Nie tak silny jak z hip-hopem, disko polo czy techno, aczkolwiek pojawia się. XD
Ban, bo ja kiedyś nie znosiłam tego typu muzyki i w kółko tylko odtwarzałam metal symfoniczny czy gotycki i rock alternatywny, a teraz jedyne czego naprawdę nie znoszę słuchać to wiele z tych starych piosenek, techno i disco polo xD
Ban, bo cóż różne są gusta XD Ja uwielbiam takie imprezowe piosenki...Ostatnio jak byłam na działce z moim bratem i kuzynką poszliśmy nad jezioro w lesie weszliśmy na mostek, włączyliśmy imprezowe muzy na telefonach i densowaliśmy. XD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (04-08-2015 o 12h28)
Ban, bo nie mam pojęcia, jakiej ja muzyki slucham. Ma na telefonie i Lacrimosę Mozarta i remix Smoke weed everyday xDDD
Ban, bo o! Densowanie do tego jest super, zgodzę się. XD
Ino Minio, gusta się zmieniają. Zapewne za jakiś czas mi też się zmieni... Albo i nie. Wolałabym, żeby nie, bo znowu musiałabym robić porządek w komputerze i komórce. XD
Ban, bo ja mam dziwne wspomnienia z smooke weed everyday XD
Ban, bo ja wiem, że już nie odejdę od k-popu, za bardzo kocham ten świat xD
Najgorsze jak puszczam sobie muzykę w słuchawkach i zaczynam śpiewać po koreańsku. Mama myślała, że diabła wzywam raz xD
Ban, bo ha ha xD
Ban, bo mi raz zdarzyło się śpiewać po fińsku. Moja mama myślała, że to po cygańsku... I dodała, że strasznie fałszuję. XD
Kejpop... Za mało słyszałam, by się wypowiadać. Może. Później. Gdy przesłucham co najmniej po dwadzieścia piosenek kilku zespołów kejpopowych.
Ban, bo witam jeszcze raz dzisiaj
Ban, bo ja początkowo gdy słyszałam k-pop omijałam go łukiem, ale jak do języka się przyzwyczaiłam totalnie się dałam oczarować *o*
Ban, bo siemnajero sara
Ban, bo ja niestety będę juz uciekać. Bye ~
Ban bo nigdy nie słuchałam k-popu, muszę kiedyś dać szansę :')
Do zobaczenia, Jelonku (͡⊙ ͜ʖ⊙͡)
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (04-08-2015 o 12h45)
Ban, bo bywaj Jelonku~
Ostatnio zmieniony przez Mineo (04-08-2015 o 12h45)