Ban, bo Jelonku jesteś dziwny ;D A moją nową sygnaturką będzie gif z oczami :V
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
Strony : 1 ... 158 159 160 161 162 ... 200
Ban, bo NIENAWIDZĘ, NIE CIERPIĘ, NIE ZNOSZĘ MOJEGO BRATA ;_____;
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (03-08-2015 o 19h28)
Ban, bo co się stało Julka?
RobinRedem napisał
Ban, bo mój brat oczywiście jak zwykle bez mojej zgody oglądał moją mangę EL i powiedział mamie, że to jest 18+ ;-; no, a mama na to, że najpierw musi to przeczytać żeby ustalić czy mogę to czytać, a znając moją mamę powie, że nie mogę tego czytać...A to wszystko przez mojego >ciach< brata i przy tym śmiał mi się prosto w twarz, aż oczy mu się świeciły z szczęścia i skakał jak najarany ;-;
Ban, bo lel, ja raz pożyczyłam mojej BFF kilka mang (Highschool of the dead) i mi je oddała w szkole, więc położyłam je na ławce, bo nie zdążyłam ich schować. Jeden chłopak wziął je, zaczął czytać, a na lekcji powiedział babce od historii, że w tym są gołe babki i dał jej te mangi. Ona zaczęła to przeglądać i powiedziała mu: "A jak niby mają być ubrane, skoro się kąpią?" xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (03-08-2015 o 19h43)
Ban, bo masz śmieszny avatar
Ban, bo zaraz się załamię ;__;
Ban, bo ci współczuję Julka... Czasami to się zastanawiam czy to dobrze, że moja mama nie wie, że w AC jest dużo krwi i zabijania... Dobrze, że o tym nie wiedziała jak zaczynałam w to grać, w wieku 12 lat ;'D
Ban, bo ahaha, Julka, a to dopiero dureniek!
A moją nową sygnaturką będzie gif z oczami :V
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (03-08-2015 o 19h45)
Ban, bo cześć wszystkim!
ban, bo przypomniała mi się sytuacja jak spotkałam dawną nauczycielkę. I mi opowiada dumna jak to kupiła synkowi Wiedźmina 3, że to taka edukacyjna gra i w ogóle i, że ona nie popiera tych wszystkich nawalanek z krwią i golizną = u =
tak mnie korciło żeby ją oświecić, ale co bedę dzieciakowi psuć zabawę.
ban, bo mój brat to debil.
Ban, bo moich rodziców nigdy nie obchodziły te znaczki +18 :^)
Ban, bo cześć Pine. Ja chcę gif z oczami na sygnę, żeby po wkurzać Jelonka ;D
ban, bo cześć: Set i Ananasie xD
Ano, Julka, bracia z natury sa debilami = u = chociaż mój się powoli rehabilituje.
Ban, bo cześć ananasie
Racja steno, ale ja mu nic nie zrobiłam, a mógł by się już normalniej zachowywać skoro ma 16 lat .____.
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (03-08-2015 o 19h48)
Ban, bo mój nie jest debilem :v
RobinRedem napisał
Ban, bo cześć Pine. Ja chcę gif z oczami na sygnę, żeby po wkurzać Jelonka ;D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (03-08-2015 o 19h49)
Ban, bo mój brat też jest debilem, ale tak, wiek robi swoje :V
Ban, bo pff...Teraz mnie jeszcze prosi o komputer, aaaa mlp się zaczęło
Ban, bo ja tam lubię swojego brata... Ale mieszka właśnie z żoną i dziećmi we Wrocławiu. Więc tylko raz na jakiś czas przyjedzie. ^^ I fajne prezenty daje mi zawsze na urodziny. ;D
ban, bo mi brat na urodziny machnął królika. I teraz królik szcza mi na pościel i kapcie :`) pewnie zawarł z Filipem jakąś umowę żeby mi dokopać.
Ban, bo jednak nie pójdę oglądać...
Ban, bo ja się nie wypowiem xD